תגובה מחודשת ל-mocko

• פותח הנושא xflil
  • פורסם בתאריך

xflil

New member
תגובה מחודשת ל-mocko

שכתב את הפרטים על הגיטרה שלי (השרווד) אז זה מה שכתבתי, פשוט זה נעלם בדפים הקודמים: "וזאת נחשבת לגיטרה טובה?
אני רק יודע שאני מרוצה... אגב, כן הבנתי, קניתי אותה בחנות קטנה כזאת כמו שאתה מתאר, קצת יותר גדולה מהחדר שלי
אולי אתה לא הבנת אותי, התמונה שצירפתי של החנות, זו חנות שראיתי אחרי שקניתי את הגיטרה, והיא משהו בסגנון כלי זמר... לא שם קניתי את הגיטרה שלי...
עכשיו הגיטרה באמת כמו שאתה אומר עלתה לי בערך 2000 פרנק... שזה 1200-1000 שקל... אני כבר לא זוכר... ובקשר לא מספר הסידורי, אני יכול לתקן אותך
הוא כתוב בתוך תיבת התהודה (אתה יכול לראות בתמונה שיש פתק בפנים...) בעצם אני לא בטוח אם זה מספר סידורי כתוב מספר מודל... אז ככה: SH802EQ ותודה רבה רבה רבה לך! כי פעם כבר שאלתי פה, ואף אחד לא שמע מימיו את השם שרווד.... אז תודה לך!
מתן

mocko

New member
עוד לגבי שרווד

אם זה יעזור אז יופי , חשוב להדגיש שאף פעם לא החזקתי גיטרת שרווד ביד ( רק מנדולינה , וגם זה היה מזמן ) : הסיפור של החברה די לוטה בערפל . המספר שאתה מדבר עליו הוא מספר המודל - החברה הזו קרוב לוודאי לא שמה מספר סידורי על אף אחת מהגיטרות שהיא ייצרה . מכאן לא ברור כמה גיטרות ומה היה נפח הייצור של המותג שרווד . המסתוריות הזו די מוסיפה לפירמה , לפחות מבחינתי
על הפיתקה בתוך הגיטרה קרוב לוודאי שתראה את המילה handmade . לא נראה לי שאלו באמת גיטרות שיוצרו בעבודת יד מלאה - אחרת מחירן היה גבוה הרבה יותר ושמן היה יותר מפורסם . אני כמעט בטוח שהשתמשו באחד מקווי הייצור של חברה מוכרת כלשהי ( שוב , כנראה אפיפון ) . החוסר במספר המודל + ההעלמות של החברה גורמים לכך שמי שכן מחזיק ( כמוך
) יתקשה מאוד בהשגת פרטים נוספים על הגיטרה ( כמו תאריך ייצור מדוייק , ספציפיקציות עץ וחומרים וכדומה ) מהעובדה הפשוטה שפשוט אין למי לפנות . ידוע לי שלפני לא מעט שנים הכלים של שרווד נמכרו בצורה די יפה , בעיקר באירופה ( גרמניה , אנגליה וצרפת ) - ומדובר בעיקר על המנדולינות והדמויי בוזוקי ( בוזוקי אירי ) שעד היום נמכרים במחירים יפים בשוק ונחשבים לכלים אמינים מאוד לחובבים . אז בסופו של דבר יש די הרבה מסתורין דווקא מאחורי הגיטרות שהחברה ייצרה . מה שחשוב , שאתה מאוד נהנה ממנה
לא יצא לי לנגן כמו שהזכרתי לפני זה , אז לא יכול לקבוע אם הגיטרה טובה או לא ( תלוי גם לאיזו מטרה קונים את הגיטרה , לאיזה סגנונות נגינה וכיוב´ ) . לדעתי הן מאוד קרובות לגיטרות הפולק של אפיפון ופנדר ( וגם מאוד דומות פיזית במבט מרחוק ) , אז נדמה לי שמדובר בכלי בכלל לא רע

xflil

New member
אוקיי, אז ככה...

אני כותב ממחשב של חברה שלי, שיר והיא מתעקשת שאני אכתוב שהיא יפה (היא באמת יפה... מאוד מאוד!) עכשיו, לעניין, על הפתקית שאמרת שנמצאת בתוך הצהודה של הגיטרה, לא כתוב שם שהיא עשויה ביד, כתוב מספר מודל סידורי ויצור (מייניפקצ´ר...) אני אכן מאוד מאוד מרוצה מן הגיטרה, ואני עכשיו אנסה למצוא עליה חומר אולי באינטרנט? אם תמצא אתה משהו במקרה תודיע לי, אני אהיה אסיר תודה !
אני כבר אסיר תודה!
מתן
(ארחיב כשאני אחזור הביתה

xflil

New member
זה גום לסיפוק....

באמת... זה ממש דחף !
אני מרגיש שאם אני לא עושה סמיילי עולמי חרב עלי!
פשוט כך !
טוב די...
מתן

למעלה