תגובה מאוחרת..

תגובה מאוחרת..

1. ורד שמתי לב שתמיד את עוזרת בדברים האלה אז ככה: השיר עיתים של עמירילה מתוקילה(ככה אני וחברי קוראים לו) פשוט שיר נפלא אבל מה לעשות לא תמיד מבינים מה שהוא שר אז לתשומת לבך או לכל אחד אחר שבא לו לעזור ואני מצטער שאני רושם תגובה זו ביום שישי ובערב חג 2. בערך בסוף שנה שעברה התקרבתי לדת אבל ממש שמירה על כמה שיותר מצוות ושמירת שבת יש מישהו שאני מכיר שזה קרה לו והוא אומר לי "אחי גיליתי את הדרת גיליתי את הדרך" ובזמן האחרון ממש התרחקתי אני עדיין מאמין אבל ללא שמירת השבת וכמה מצוות אחרות ומכיוון שאני יודע שיש משתמשים מהפורום שהם שומרי שבת ומצוות אחרות קיוויתי שתוכלו לעזור לי ולהסביר לי מה הפירוש של"לגלות את הדרך" או משהו שייתן לי סיפוק מזה או לעשות את זה יותר טוב כי אני לא יודע אולי אני טועה בדרך שבה אני עושה זאת, בכל מקרה אולי זה נשמע מטומטם מאוד אבל לעמיר יש חלק בזה אפילו די גדול והבית שאני חי בו הוא בית של כופרים וחלק מהאנשים שחיים בו בכלל לא מאמינים (כמה חבל, אך אנא תתרכזו באיך לעזור לי ולא לשפוט אותם) תודה רבה לכולם. nigger 22 ההודעה הזאת לא קשורה לפורום אז את כל מענותיך וטענותיך אליי תשמור לעצמך ואני אומר זאת ממקום טוב אחי.

iCp

New member
..............

עיתים ביצוע: עמיר בניון מילים ולחן: עמיר בניון אז בפשטות, אני רק בן אדם ואין לי שום חוכמה ואם החלפתי את הרגש במהירות, אני מבקש סליחה ואם קבעתי לי עיתים למצבי רוח משתנים, אז אני חייב לומר הכל בגלל שאני בן אדם ובקיצור, אני כזה פחדן ואין לי שום גבורה. אם נתפס לי קצת השריר לפעמים אז סליחה ועוד סליחה ואם קבעתי לי עיתים להתפרצות של כמה יצרים כנראה שזה בגלל שאני רוצה להיות בן אדם. בקיצור, אני בן אדם כשמתאפשר לי, אם לקחתי ברצינות את עצמי, אז אני מצטער לי ואם קבעתי לי עיתים של מתיחה של כמה מיתרים אז אני חושב לומר שזה בגלל שאני בן אדם. ולבסוף נשארתי בן אדם למרות החשדות של השכן, של השוטר, של המדע ושל חוקרי מוחות, אז אם קבעתי לי עיתים כדי להיות קצת יותר תמים אז אני אומר תודה זה רק בגלל שאני בן אדם.

מיטל52

New member
שלום יוגב רק רציתי לומר לך לקחת את

הדברים בסבלנות,אם להיות אדם דתי זו הדרך שבה נועדת לצעוד היא עוד תחשף לנגד עיינך,אז אל דאגה תמשיך להאמין בדרך שלך,תמשיך לעשות מצוות שאלהם אתה מוכן ולבסוף אתה תראה שתגיע למקום שליבך שואף אליו...אל תתיאש..אז תן חיוך...כל טוב והמון הצלחה.

ו ר ד ב

New member
אז ככה:

1) לדעתי עמיר לא יהיה קורן לראות שאתה וחברייך קוראים לו בשם של בחורה...
ובכל אופן כל אחד מתחבר לשיר מהמקום שהוא רוצה, לא חייב לדעת למה עמיר התכוון.. (זה כל הקסם) 2) להתחבר לדת בגלל מישהי/מישהו- לדעתי זה הדבר הכי נורא שאפשר לעשות... (שוב רק לדעתי!) כי מתישהו אתה תבין שזה לא בא לך מבפנים, אלא בגלל צורך להיות כמו מישהי/מישהו ואולי לא יתאים לך להיות כזה... זה צריך להיות אמיתי, אתה צריך מאוד לרצות לשנות את החיים שלך, את ההרגלים שלך, לרצות לרצות את הקב"ה, אבל בעיקר להאמין באמונה שלמה מכל הלב... אני מצטערת אני לא האחת שיכולה להגיד לך מה זה "לגלות את הדרך", נכון עד לא מזמן שמרתי שבת משהו כמו 10 שנים, אבל לפני משהו כמו חודשיים הפסקתי לשמור שבת כי החלטתי שהדרך שאני צועדת בה היא הרגל בעבורי ופחות אמונה, דברים שנעשים ככה עדייף שלא יעשו, אין לי שום ספק שהדרך הזאת היא הטובה והאמיתית, אני בטוח יחזור אלייה מתישהו (כמו כולם) מקווה שזה לא יהיה בגלל אילוצים, נכון לעכשיו זה לא הכי מתאים לי, ולמרות כל זה אני עדיין מאמינה שאין עוד מלבדו
אם אתה באמת רוצה לעשות את זה, אתה מרגיש את זה בוער לך מבפנים, אני בטוחה שיש לא מעט משפחות דתיות שישמחו לארח אותך לשבת (שאין שבת יפה מזאת) אם תרצה אברר עבורך שבוע טוב ורד

leka27

New member
עזרה קטנה ../images/Emo101.gif

יוגב, דבר ראשון בקשר ל"לגלות את הדרך" נראה לי שהכוונה היא למצוא את האמת בחיים ולחיות על פיה, ואני מאמינה שכשזה יקרה לך (בקרוב בעז"ה) תבין ותרגיש את זה לבד. אני ממליצה לך ללכת לשיעור תורה או ללמוד בחברותא (עם אדם דתי) פעם בשבוע כי הלימוד הוא מאוד חשוב ועוזר בהתחזקות באמונה ובשמירת מצוות. אם אתה לא מכיר באזור מגוריך שיעור שמתאים לך או משהו ללמוד איתו , יש היום כמה ארגונים שכל מטרתם היא לעזור לך ולכל מי שרוצה ללמוד ולהשתתף בשבתות ופעילויות שונות,(בלי התחייבות לכלום) והכל נעשה באווירה צעירה ורגועה. הארגונים העיקריים שיש להם סניפים בכל הארץ הם: "ראש יהודי"( יש להם אתר באינטרנט) ו"מעייני הישועה" אם אתה רוצה אני יכולה להשיג לך טלפונים של האנשים הרלוונטיים. ד"א, הארגונים מיועדים לנשים וגברים כאחד. אז שיהיה בהצלחה
ומקווה שעזרתי...

metalyca1

New member
עמיר יוגב

ב"ה יתברך שלום לך עמיר יוגב! אז כך אני ב"ה גדלתי בבית דתי אך מלכתחילה הדרך קבועה לך לכאורה אתה מקיים מצוות ללא הבנה וכו' לא אומר שכולם כך אבל יש אלא עד שאתה לומד את המצוות ההלכותאתה יודע יותר מה המטה של קיום המצוות ולמה כל דבר נקבע בצורה כזו או אחרת...יש עליות וירידות בעבודת ה' כלום לא פשוט...דברים שבאיםמהר הולכים מהר בדר"כ צריך ללמוד כדי להגיע לעבודת ה' אמיתית ועמוקהגם אני כעת אני בת 22 לא תמיד היתי אותו הדבר מגיל מצוות ממש התחלתי לברר למה אני מקיימת ומה אני רוצה? ומה זה אלוקים? וכו' אבל אחרי שעוברים דרך ארוכה של מכשולים ,של יצר רע ואתה מבקש מה' שיוביל אותך לדרך האמת אתה תגיע אליה כמובן רק אם רצון לנצח את היצר הרע. ואתה אמרת:"אני עדיין מאמין" אם אתה מאמין שהקב"ה קיים פשוט תבקש אותו ותדרוש לעובדו באמת פשוט תתפלל ותבקש בשפה שלך כאל בן לאב ותראה ניסים ... נ.ב יש ספרים מדהימים של ר' נחמן מברסלב 1 מהם הוא קונטרס קטן של איש האמונה ויש את השולחן ערוך של רבי חיים דוד הלוי שהוא ממש מקוצר.... ויש לי רבנים טוביםוגדולים אם תרצה טלפונים בהצלחה כל הישועות מיטל metalyca1 @walla.com

nigger22

New member
שבוע טוב....

אין לי טענות אליך ולא מענות, התגובה ההיא הייתה מתוך מקום של ציניות והומור שחור שחלק הבינו וחלק לא (גרציה את לא יודעת אבל אני אוהב אותך!) אם תסתכל אחורה בפורום יש לי כמה הודעות כאלה ואף פעם לא רשמתי הודעה מתוך כוונה לפגוע במישהו או להציק לו. כמו שכתבו לי ואני מסכים מה שמאחד את כולנו זו האהבה לעמיר ותחתיה כולנו מוצאים על מה לדבר. מקווה שתמצא את דרכך רק טוב ושבוע נפלא...

רפי

תראה אני הבנתי את הבדיחה ואת המסר שלך פשוט ביקשתי ממך לא להגיד (אמרתי שם טענותיך כי לא הייתה לי הגדרה יותר טובה באותו הרגע) פשוט לא רציתי שתגיד שוב שפה מדברים רק על עמיר ואז במקום אכשהוא לעזור לי נתחיל להתווכח על זה. שבוע מצויין לכל עם ישראל באשר הם!

nigger22

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אני לא מתווכח אני מנהל שיחות עם עניין והומור
ולגבי הדרך שחיפשת, בדבר אחד אני בטוח כשתמצא אותה אתה תדע!

nigger22

New member
סליחה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifמותר לי להחמיא רק לך../images/Emo4.gif

metalyca1

New member
לא כל פעם שקשה פורשים....

ב"ה יתברך נ.ב לא כל פעם שבא היצר הרע תיתן לו לגבור עלייך תתפלל ותבקש ותדרוש את האמת ותגיע בע"ה לעבודת ה' מתוך שלמות

למעלה