תגובה מאוחרת להודעה

EverMan

New member
תגובה מאוחרת להודעה

מכיוון שאני יודע שאם ההודעה שלי תהיה חלק מהשירשור אז היא תעלם אני שם אותה פה. לקלימרו : "אתה יודע מה זה רצח???? רצח זה כשאני בא אליך וקורא לך לצה"ל להגן על העם שלך ואתה מסרב להגן עליו- זה רצח. רצח , זה כשאני אומר שפלישתי נכנס לאוטובוס והורג עשרים אנשים יהודים - זה רצח. מה שאתה אומר, כאשר אתה מכנה את מנחת השם לאדם רצח- זה סתם הבל הבלים, כשאתה קורא לזה רצח אתה פשוט מקשקש בתחת. ומי שלא יודע מה זה רצח צריך לקבל מכות רצח כדי להבין מהות הרצח מה היא!" תגיד לי מאיפה אתה מביא את השטויות האלה ? קודם כל תפסיק להאשים את הערבים בהכל. תאמין לי שגם הישראלים טובחים בערבים בלי לחשוב פעמיים. ואני זוכר תוכנית ב"המצב" בערוץ 2 שהראו שם על ילדה שנשכחה באוטובוס ומתה מהחום מול ילדה ערביה מהשטחים שמתה באותה דרך ולילדה הישראלית נתנו עמוד שלם ואת הילדה הערביה נתנו כתבה בגודל של הודעת אבל. תאמין לי שלערבים מתים ומתו וממשיכים למות כל הזמן ע"י ישראלים עוד ועוד אנשים. הרבה מאוד פעמים ההרג מוצדק , אך גם לערבים מתים אנשים תמימים שלא עשו דבר מלבד לחיות את חייהם ולהיות קרובים ל/עוברים דרך/בטעות במקום. אז תבין , אף אחד מהצדדים אינו טלית שכולה תכלת ויפה שתבין את זה שעה אחת קודם. ואני לא יודע מאיפה אתה חושב שאתה יודע כל כך על רצח ? יש לך ניסיון בדבר ? -=<ענבר רובין שמזמין את כולכם לסוכת השלום בכרמיאל>=-

קלימרו

New member
ענבל רובין.

נשמע שאת שרופה על העריבם...למה שלא תלכי להתיישב בחיכם? אני בטוח שהם יקבלו אותך בידיים פתוחות

LuNaTiC

New member
בחיי.. שאיך שאתה מדבר

זה פשוט מגעיל... ו.. קוראים לו ענבר, והוא בן..

קלימרו

New member
בן בת....

זה לא העניין העיקר הכוונה... פשוט אני רואה שהבנאדם מרחם רחמים עזים על העם הערבי היושב בשטחים...לכן אני מציע לו שילך ויתיישב איתם...נראה איזה אירוח יקבל- אני בטוח שיקבל שם את האירוח המגיע לו ולשכמוהו.

קלימרו

New member
תהיתי...

האם אתה חולק על דעתי? שהרי כלל לא הזכרתי איזה אירוח יקבל...

EverMan

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

על ההגנה :) בכל מקרה קלימרו , תתפלא אבל יש לי חברים בראמה ואני לא אהסס לבקר אותם. אני להבדל משאר העם הזה מכיר ערבים ומכיר את התרבות שלהם. ואני יודע שאם אני אתקע בכפר ערבי יתנהגו אליי בשיא הנימוס והכבוד. אני רוצה לראות את היהודי שיעשה את זה לערבי. בכל מקרה , החברים הערבים שלי מחכים לקבל אותי בידיים פתוחות. זזתי לסוכה (דר"א אביהו נמצא בה היום). אחה"צ טוב לכולם (במיוחד לענבל). -=<ענבר רובין שחזר לסוכה>=-

קלימרו

New member
אשריך ידידי...

סלח לי כי טעיתי... פשוט...הפעם האחרונה שבאו יהודים להתארח ברמאללה...אתה יודע...היו קצת בעיות עם האירוח.

EverMan

New member
ככל הנראה

דר"א אני אשמח גם אם את מסניפת חמץ וגם אם את ענבל תשאירו פה מספר אי סי קיו , שלי בכל מקרה זה : 79045976

LuNaTiC

New member
הוספתי אותך...

ו.. אם מישהו רוצה, המספר שלי הוא 60273076

למעלה