תגובה לjazzistco

smiles

New member
תגובה לjazzistco

אני לא יודע מי אתה ומאיפה אתה בא או איפה לומד.. אבל אתה מדבר שטויות בלי לדעת באמת מה קורה בתלמה. יש שם את המורים הכי טובים לג'אז ואת התלמידים שמנגנים הכי טוב ג'אז. כל שנה יוצא מישהו לברקלי או לניו יורק. כך לדוגמא את ניב תואר שעכשיו לומד לברקלי. שלא נדבר על אבישי כהן ואלי דג'ברי שהיו במונק. גלעד רונן שנמצא עכשיו במונק.. גלעד אקסלמן שזכה עכשיו בפסטיבל בשוויץ' במקום ראשון.. ועוד רשימה ארוכה של מוסיקאים מצליחים שלמדו בתלמה בשנים האחרונות. וכל מה שיש לך להגיד זה: "אני לא ממליץ ללכת... בלה בלה בלה" - אדיוט.

dudester

New member
שרשרת לא משהו אבל בכל זאת...

גם מאלון ומרימון יוצאים אחלה בחלה של מוזיקאים.. אני מקבל את זה שיש לך מעין "גאוות יחידה" לבית ספר, אבל העובדה שתלמידים יוצאים לחו"ל לא בהכרח מלמדים על טיב בית הספר, אלא על טיב התלמידים.

jazzistco

New member
סמיילס דביל, והוא אידיוט לא קטן....

דבר שני, בכל מגמות הג'אז שיש בארץ כל התלמידים הם עדיין חובבני ג'אז ולא משנה מה לומדים שם . . . . וזאת מסיבה פשוטה שבשלב כזה של לימודים בתיכון תלמיד לא יכול להספיק להתנסות בכל מה שקשור לג'אז, כמו למשל, להספיק להשתתף בכל סוגי האנסמלים שקיימים בג'אז כולו ולהכיר את כל הז'אנר ואת כל הדברים שנעשו בו מאז ומתמיד. אגב, מכל האנשים שהוא ציין, רק מי שהלך ללמוד באקדמיה בשלב יותר מאוחר יכל לקבל התנסות ממש בכולם .

למעלה