תגובה לתגובות

אמיר8881

New member
תגובה לתגובות

תודה לפידבק שקבלתי למכתבי האחרון, שאלתי בקול רם, מדוע להחליף ראש מועצה מכהן אחרי קדנציה אחת... הרי הוא בכל זאת הוא שיפר את חזות היישוב, ובנה והקים ועשה יכול להיות שלא מספיק אך רבותיי אי אפשר להאשים אותו בסטגנציה של היישוב הוא בכל זאת היה מעורב בחיי הקהילה, לא התנשא, השתתף ותמך בפרוייקטים חינוכיים (PDS) וחברתיים... במערכת מוניציפאלית תמיד יש מקום לשיפור ואני חשבתי, בתמימותי, שלפחות אלו שמתמודדים על מקום במועצה - אלה שענו לי - יציגו מדוע הם חושבים שהמועמד שלהם עדיף, מה הניסיון הרלוונטי שהוא מציע, אלו סעיפים תקציביים ישונו על פי סדרי העדיפות המועדפים עליהם איך הם ייפעלו לחסוך כסף כדי להשקיע יותר (ממה שגולברי השקיע) בחינוך ובתשתיות אלו רעיונות הם מציעים כדי להגביר את הביטחון (ולא, הקמת צוות חשיבה זה לא פיתרון) עד כמה הם יהיו מעורבים בחיי הקהילה ביחס לסטנדרט שקבע גולברי - חוץ מקולמן (שהציע להפריט את כל מה שאפשר מפעילות המועצה (אך הוא לא הציג את הבנפיט הפיננסי והמחיר הבלתי נסבל של פיטורי עובדים) - לא שמעתי אף אחד מהמועמדים האחרים מציע שינוי מבני מה שכן שמעתי במנטרה אחת גדולה שגולברי היה רע, אז חברה, תרדו מהעץ, מבחינתי - גולברי לא היה ראש מועצה רע תתחילו מנקודת התחלה זו ותשכנעו אותי איך יכול להיות טוב יותר עם מועמד אחר. למרות שלא רציתי להכנס מראש להתנצחות חסרת תוחלת (כי הרי לא התכוונתי מראש לשכנע מישהו להצביע עבור מועמד זה או אחר) בכל זאת אני לא מתאפק ומצרף כמה הערות לאנשים שכתבו לי: למר שביט ---------- הצלחת לבלבל ולשכנע אותי שאני לא בקיא במספרים יחד עם זאת: א. איזו חברה ניהל קולמן? ב. סיוע של 13 מ' היה אמור לכסות את ההוצאות של האיחוד - האם מישהו כימת את ההוצאות שהיו בפועל? ג. אתה טוען שהושקע בתקציב השוטף 23 מ' (אבל הגרעון פחת רק ב 7 מ') דהיינו הושקעו ביישוב במהלך הקדנציה 16 מ' - רק שכחת לציין במה הושקע הכסף. אם היינו יודעים לאילו פרוייקטים הלך הכסף היינו יותר חכמים כציבור לבחון האם קבלת ההחלטות היתה נכונה או לא. אם הכסף הושקע ביישוב אז נשאלת שאלת סדרי העדיפות אבל עדיין הכספים הועברו לשיפור איכות חיינו. זה שהגרעון ירד "רק" ב 7 מ' עדיין לא אומר כלום על איכות הניהול. לגב' רחל -------- אותנו, האזרחים, מעניינת השורה התחתונה - האם איכות חיינו שופרה ביחס ללפני הקדנציה או לא? נבנו גנים, פותחו איזורי מסחר, נבנו תשתיות כבישים, מה זה העניין של "כיבוי שריפות" למועצה יש תקציב שנתי ועל פיו היא חייבת להתנהל. האם כוונתך היא שהפעילות השוטפת לא בוצעה בד"כ על פי אותו תקציב? האם יש לך מידע על שינויים חוזרים ונשנים בסעיפי התקציב? אין לי מילה רעה לאמר על אקרמן, באמת שלא. אבל במקרה אתמול נכנסתי לפורום אחר המציג פרוטוקולים מישיבות המועצה בשנה האחרונה. פרוטוקולים אלו לא נותנים תמונה טובה על ההתנהלות של אקרמן. אקרמן "בפעילותו האופוזיציונית" עיכב פרוייקטים לא מעטים. אם מסיבות עינייניות או לא, זה אני לא יודע אך לא מעט הצעות שהועלו לביצוע על ידי ראש המועצה לא בוצעו עקב התנגדותו ובכך ולא קידם את היישוב בלשון המעטה. אם הוא ייבחר אני לא מאחל, לא לו ולא לנו, התנהלות דומה של חבר מועצה. לדודי ----- אני מסכים שחוסר היכולת של גולברי להציג תוצאות טובות יותר נבע מהיעדר קואליציה במועצה, יחד עם זה להפיל את כל האחריות על צד אחד אעפס לא נראה לי "פייר". העובדה היא שמיקי חבר בעבר אל גולברי וביחד מנעו את בחירתו של יוסי מלכה, וכן ממש בימים אלו יוסי מלכה משתף פעולה עם גולברי. הקרע בין אקרמן לגולברי נסב על סביב איוש תפקידים לפיכך אני באופן אישי מתרגם חלק האי ההסכמות בהרבה עיניני אגו שבאו לידי ביטוי ולא רק "סוגיות עינייניות". כמו כן אתה מלין על חוסר שקיפות - הרי המועמד שאתה תומך הוא חבר מועצה האם הוסתרו ממנו נתונים, ואם כן, מדוע לא פעל לקבל אותם באמצעות היועץ המשפטי? ואם יש חשש לשחיתות מדוע לא פעל להתלונן במשטרה? אחרון חביב - למר שניידר ------------------------- תשמע, יותר ממה שהתשובה שלך העידה על גולברי היא העידה עליך. אם זה הכיוון וזה הסגנון אין סיכוי שאתמוך במנדי. תרד מהסיסמאות, תלמד לפרגן ודבר בגובה העיניים, התשובה שלך אגריסיבית, לא עניינית ולא מכובדת (ואם אתה רוצה פתרון עינייני לבעיית נייר הטואלט תפנה לציצקו ותשאל אותו מה עושים עם הכספים שגובים מההורים בגין ועד ארצי וועד יישובי) בברכה, אמיר

אמיר - מספר עובדות

שלום אמיר, אתה יכול לקרוא לי גל. לא הבנתי מה אגרסיבי בתשובה. בכל מקרה, אני איני מדבר בסיסמאות אלא בעובדות. לכם בהמשך לתגובה הזו אביא פירוט של עובדות. אתה מוזמן לקרוא ולהגיב לעניין. לעניין הנייר טואלט בשירותים, 1. מבחינה חוקית אסור להשתמש בכספי ועד ההורים לעניין הזה. אסור אפילו לקנות ואח"כ לקזז מהמועצה. 2. ביקשו את העניין מגולברי חזור ובקש, וכלום לא זז. 3. ועד ההורים של בית הספר הפיץ עלון מצורף בו לאחר שהוא התייאש מלהשיג את הדברים הללו בדרך הרגילה הוא הוציא קריאה לכל ההורים לשלוח פקס לראש המועצה. זאת דוגמה אופיינית לדרך ההתנהלות של ראש המועצה. דבר דומה היה בשיפוץ השירותים בבית הספר, או ממש עכשו עם סגירת בית הספר בבחירות. שים לב שמו קלפי אחד בבית הספר במקום לשים במתנ"ס או אולי בויצו למשל. ובשביל זה כל הילדים מושבתים. בתל מונד ראש המועצה הוא זה שקבע שיהיו לימודים, ופה צריך לרדת על הברכיים ולהתחנן, ואז רק אחרי שהמון אנרגיה מושקעת וכל המיץ כבר יוצא לך, אלי תצליח לקבל את מה שבקשת. יום טוב גל בעיני זה מאוד לא סביר

אמיר8881

New member
לא נשמע לי הגיוני

לגל, אני חושש שמישהו הטעה אותך, תאר לך שועד ההורים רוצה לקנות לבית הספר נייר צילום.. יש חוק שאוסר עליו? ואם לא מה ההבדל בין נייר לנייר... אם אתה עו"ד אשמח לתפנה אותי לחקיקה הרלוונטית. וחוץ מזה: נייר טואלט הוא חלק מהפריטים המתכלים שעל בית הספר לרכוש במסגרת התקציב שיש לו. אם בית הספר לא קונה נייר ז"א שהוא החליט לייעד את התקציב להוצאה אחרת, אז ראש המועצה צריך לפגוע באוטונומיה של מנהל הבית ספר בניהול השוטף? בכנות, אם אני הייתי מנהל בית ספר והייתי צריך להתמודד עם הבעיה (מכיוון שככל הנראה קיים בזבוז בלתי הגיוני של ילדינו בצריכת הנייר) הייתי, בשיתוף פעולה עם ועד ההורים רוכש 600 גלילי נייר ומחלק לכל ילד שישמור בתיק לכל חצי שנה... ולא משתמש בבעיה זו כדי ללחוץ על תקציבים נוספים... לגבי נושא התנהלות ביום הבחירות ראש המועצה הוא מתמודד אחד מבין כמה מתמודדים וככזה אסור לו להתערב, עד כמה שאני מבין על ניהול תפעול של יום הבחירות אחראי גורם חיצוני למועצה הממונה ע"י משרד הפנים. נושא של מיקום הקלפיות, כן או לא לימודים באותו מקום הצבעה - לדעתי הם שיקול דעתו הבלעדי של נציג משרד הפנים. אם ראש המועצה היה מתערב במיקום הקלפי היו מאשימים אותו ובצדק על אינטרס כזה או אחר כנל לגבי נושא הלימודים... סתם, זוית מחשבה אחרת... מה מפריע לי שמשחירים את פניו של גולברי אמיר

אמיר לא הטעו אותי + וגם מה חושבים חברי מועצה

אני בטוח בזה, אתה מוזמן לפנות לועד הית הספר. אני בדקתי את זה לפני ולפנים. אם העובדות לא ברורות אפרט: מהסכף של ועד ההורים אסור לקנות דברים כאלה. הוא לא מיועד לזה. כל שקל של הורה יש לו מטרה. זה מיועד לטיולים, לקרן קרב לביטוח ודברים כאלה. לקחת מהכסף הזה לכל מטרה אחרת זה דבר פלילי. נייר לשירותים הוא באחריות קבלן של המועצה. הקבלן מתקמצן ולא נותן ניירות, מביא על פעם אחד או שנים ונגמר. התוצאה לילדים אין נייר בשירותים. למרות שביקשו שוב ושוב מגולברי לטפל בעניין. העניין לא נפתר ולכן הועד הוציא את העלון המצורף שבו הוא מבקש מכל הורה לשלוח פקס לגולברי. לי מפריע שאתה אומר שאני משחיר את פניו של גולברי. אני נותן כאן עובדות מגובות המסמכים. אתן עוד עובדות בתגובות הבאות להודעה זו.

חבר מועצה עו"ד אילן דגני על מנהל תקין ושקיפות

אמיר, כל הדברים שאני מצטט קרו הרבה הרבה זמן לפני הבחירות. זה לא "השחרת פנים" בשביל הבחירות. למשל אילן מדבר על "כ"בולמוס תכנוני" התוקף את המועצה בשנת בחירות. בולמוס תכנוני הכולל בין היתר, את "מתחם A", תוכנית, שככל הנראה, הוצגה בטעות בעת דיון המועצה בתוכנית "הפינוי בינוי" ולמיטב ידעתי, כוללת כאלף יחידות דיור בדרום מערב קדימה" בזה הוא מדבר על ארוע אמיתי שקרה, ואני יודע אליו מאנשים שאינם חברי מועצה שהיו שם. מדובר בתוכנית ל 1000 יחידות שקודמה בלי שאף חבר מועצה ידע עליה, ונודע עליה לאחר שבטעות המתכנן שלה הציג אותה במקום את הפינוי בינוי. להלן הציטוט של עיקר הדברים: ...בפתח הדברים, חשוב להדגיש שהמציאות במועצה המקומית קדימה-צורן כיום היא שבהעדר שקיפות, חוסר שליטה וחוסר ניהול על מנת ללמוד על הנעשה בישוב שלנו, בבית שלנו על חברי המועצה והתושבים לנבור באינטרנט ולדלות בדרכים שונות מידע פומבי בנוגע לנעשה בישוב בכלל זה תוכניות בניין עיר, נתונים לגבי מצב החינוך, תוכניות פיתוח וכו'. ולדאבני, רב הנסתר על הגלוי. לגופו של עניין, התוכנית שבנדון היא רק קצה הקרחון של היקפי הבינוי והינה דוגמא טובה לניהול כושל והעדר יד מכוונת. מברור שערכתי, המדובר בתוכנית שראשיתה ערב איחוד הרשויות ונועדה בעיקרה ליצר הסדרי תנועה בעקבות הקמת אולם הספורט ובית הספר. חשוב להזכיר שמאז קדימה וצורן אוחדו, התקיימו בחירות, נבחר ראש מועצה, נבחר מהנדס מועצה ונבחר עוזר מהנדס מועצה והתוכנית מקודמת במוסדות התכנון על ידי חברת "ערים" שהיתה החברה ביצעה את רוב התשתיות הציבוריות בצורן את רמת הפיתוח מכירים מקרוב תושבי צורן. וכשמהנדס המועצה נשאל על ידי מר אקרמן במה המדובר ? כרגיל פטר את עצמו מהנדס המועצה בתשובה שאינו יודע במה המדובר ולדבריו בעצמו הופתע מקיומה. וכך "האוניה שטה" תוכנית בניין עיר מקודמת במוסדות התכנון על ידי חברה ממשלתית מבלי שלכאורה, קברניטי המועצה מסוגלים להסביר במה המדובר !!!! כאמור לעיל, זו תוכנית קטנה המעידה יותר מכל על העדר בקרה, תכנון, שליטה וניהול, ומי יודע איזה עוד תוכנית בנין עיר מקודמות מבלי שאיש יודע על קיומן (ראה כתבה בעיתון "הארץ" מהיום על מתחם תחנת הלל) בנוסף לתוכניות ענק הן למגורים והן לתעסוקה גן ארועים וכדומה המקודמות על ידי המועצה והכל ללא תוכנית עבודה מסודרת, בניגוד לתוכנית מתאר ארצית מספר 35 והכל ללא כיוון וללא דרך כמו שנאמר "בימים ההם, אין מלך בישראל; איש הישר בעיניו יעשה:... בזמן הקרוב יחד עם חברי במועצה בכוונתי להגיש הצעה לדיון במועצה על מנת לקבל תמונת מצב בנוגע למה שנראה כ"בולמוס תכנוני" התוקף את המועצה בשנת בחירות. בולמוס תכנוני הכולל בין היתר, את "מתחם A", תוכנית, שככל הנראה, הוצגה בטעות בעת דיון המועצה בתוכנית "הפינוי בינוי" ולמיטב ידעתי, כוללת כאלף יחידות דיור בדרום מערב קדימה, דיון בועדה המקומית לתכנון ולבניה- "שרונים" בבקשה להמלצה להפקדה של תוכנית לשינויי יעוד הכוללת תוספת צפיפות דיור מ-18 ל-603 (כן זו לא טעות שש מאות), בבקשה להמלצה להפקדה של תוכנית תוכנית למסחר ולתעסוקה הכוללת בין היתר גם שטח לגן ארועים ועוד. אז ככל הנראה יש אמת מדאיגה בתשובה שלדברי מיקי קיבל מראש המועצה "אני ראש המועצה, אני נציג המועצה בועדות תכנון הבניה, אני מקדם ומאשר תוכניות מבלי לידע ולקבל את אישור המועצה"." בברכה, אילן דגני, עו"ד מצורף לינק למקור: http://groups.google.com/group/kfar...=+לצורן+מאשרים+3+קומות+במקום#038249ca59e1f326

מה חושבת חברת המועצה אורית זוארץ על גולברי

להלן ציטוט של אורית זוארץ: קדימה צורן- עד כאן !!! האם באנו לגור בעיר ? התנהלותו של ראש המועצה לכאורה מעידה על מגמה אחד ברורה וחד כוונית, לא נספיק לפקוח את העיניים - קדימה צורן תהפוך לעיר כי מישהו רוצה להיות ראש עיר. אנו עדים להרצה והגדלה של תוכניות בינוי ענקיות. בניגוד לתוכנית מתאר ארצית תמ"א 35. בניגוד לאופיו וצביונו של הישוב - קדימה צורן. תוך התעלמות מוחלטת מצרכי התושבים והקהילה. למרות שהישוב הוגדר כישוב מיוחד - בעל צביון כפרי עירוני - עד 20 אלף תושבים בשנת 2020, ישוב קרוב לעיר אך שומר על צביונו הכפרי - קהילתי, פעילותו של ראש המועצה היא הפוכה ומנוגדת. ראש המועצה פועל בחוסר שקיפות, מסתיר נתונים ופוגע בצביון הישוב והקהילה. כל זה במקום להתמקד בעיקר ולשפר את התשתיות והשירותים הקיימים לאלפי התושבים שכבר גרים פה. רק לאחרונה נחשף המצב העגום במוסדות החינוך ההזנחה ההתעלמות מהצרכים של התושבים והקהילה, העדר מענה וטיפול - התנהלות אפיינית שחוזרת על עצמה לאורך השנים. ההזנחה והמפגעים הסביבתיים בשטחים הפתוחים ומסביב לישוב. הלכלוך ברחובות, הכלבים המשוטטים ועוד. הייחוד שלנו כישוב קהילתי נרמס נרמס ברגל גסה ובאדישות כשהמטרה מוצבת לנגד העיניים - להפוך את קדימה צורן לעיר - במקום ישוב כפרי קהילתי - עיר אפורה מוזנחת ומכוערת - האם לזה פיללנו כשעברנו לגור כאן ?? -------------------------------------------------------------------------------- בברכה אורית זוארץ חברת מועצת קדימה צורן 052-2443402 http://groups.google.com/group/kfar...+לצורן+מאשרים+3+קומות+במקום+#28b03922919f1625

מה חושב חבר המועצה ראובן סדר על גולברי

בהמשך לדברי מיקי ונעמה - ביקורות על ראש המועצה דודי שלום אני מאד מתרשם מהגישה החיובית שבה אתה מתמודד עם הנושאים שנמצאים על הפרק ,אבל הרשה לי להתווכח עם הטענה שהבעייה המרכזית היא שקיפות , הבעייה המרכזית היא חוסר חזון חוסר במטרות ויעדים שנגזרים מהחזון ובהמשך תכנית עבודה הנגזרת מכל אלו וביצוע מי שפועל על פי כל אלו אין לו בעייה עם שקיפות חוסר שקיפות מאפייינת ארגונים שאין להם סדר יום אני אתן לך מספר דוגמאות 1. המועצה המקומית כלומר חברי המועצה קיבלו החלטה על ביצוע תקינה במערכת החינוך לפני שנתיים תקינה הווה אומר חלוקת כספים על בסיס פרמטרים אוביקטיביים /שקופים /והגיוניים אנחנו עדיין מחכים שראש המועצה והגזבר יבצעו זאת 2.חברי המועצה "הלאומתית" החליטו בדיוני התקציב על העברת תקציבים נוספים לתחום החינוך והרווחה חלקן הגדול של ההחלטות לא בוצעו 2. שנתיים וחצי אנחנו דורשים לקים דיון לגבי אסטרטגיה ישובית בניצול תקציבי הפיתוח אבל אין עם מי לדבר. 3.שנה שלמה נמשכת חתימה על הסכם עם יועצת להקמת התיכון 4. שנה נמשכת החלת ביצוע תכנית השמירה והאבטחה הישובית שאושרה לפני שנה ושאושר לה תקציב של מיליון ש"ח לפני יותר מחצי שנה לסיכום יש לקדימה היום תקציבים גדולים המאפשרים פיתוח אדיר בחלקם הגדול התקבלו גם ההחלטות המתאימות הבעייה העיקרית היא ביצוע שבת שלום ראובן סדן http://groups.google.com/group/kfar_qadima/browse_thread/thread/daa81deba191e649

מה חושב חבר המועצה ישי יצחקי על גולברי

14/04/2008 שלום רב, להלן תמצית מהלך הדברים – שימוע אצל הממונה על המחוז בשימוע שנערך אצל הממונה על המחוז ד"ר שוקי אמרני, ביום 13.04.08 לראש מועצת קדימה צורן ולחברי המועצה, שמע הממונה את טענות הצדדים. בישיבה התברר גם לממונה על המחוז, כי למרות שראש המועצה היה מחויב להגיש את הצעת התקציב לשנת 2008 לחברי המועצה, בראשית נובמבר 2007, הוא הגיש את התקציב לראשונה בסוף חודש מרץ 2008, 5 חודשים לאחר המועד החוקי. כאשר בהצעת התקציב שכאמור הוגשה באיחור רב, נכללו ליקויים מהותיים, כגון הכנסות "מדומות" ולא ריאליות, וכאשר הצעת התקציב איננה משקפת צרכים אמיתיים של היישוב, כגון מתן מענה לירידה התלולה במספר הזכאים לתעודת בגרות (ירידה מ – 69% בשנת 2003 ל – 61% בשנת 2007). כמו כן, בהצעת התקציב, לא נכללו נתוני ביצוע לסוף חודש דצמבר 2007, וכן צוין תקציב לא נכון של שנת 2007. הממונה על המחוז, שיבח את כל חברי מליאת המועצה, על האכפתיות יוצאת הדופן, ועל ההתייחסות העניינית, והורה באופן פסקני וחד משמעי לראש המועצה ולגזבר לתקן את כל הליקויים בהצעת התקציב שהוגש באיחור רב, ולספק את כל הנתונים שהתבקשו על ידי חברי המועצה, על מנת שיהיו בידיהם כלים לקבל החלטות נכונות בכל הקשור בהצעת התקציב לשנת 2008. חברי המועצה, העלו בפני הממונה על המחוז גם את ההתנהלות הלקויה והבלתי אחראית של ראש המועצה בהגשת הצעות התקציב לשנים 2006 ו – 2007, כשבשנת 2006, נאלצו 7 חברי מועצה להגיש בחודש אפריל 2006 עתירה מנהלית כנגד ראש המועצה על מנת לחייב את ראש המועצה להגיש את התקציב לשנת 2006. ואילו בשנת 2007, ראש המועצה הגיש את הצעת התקציב גם כן באיחור רב של 5 חודשים, ובכך הצביעו חברי המועצה על התנהלותו הקלוקלת של ראש המועצה. ראוי לציין, כי הממונה על המחוז הדגיש בפני ראש המועצה כי מתוך 51 רשויות מקומיות שבתחום אחריותו כממונה על מחוז המרכז, רק בטייבה וקדימה – צורן, לא אישרו את תקציב 2008 , ורק המועצה המקומית קדימה – צורן זומנה לשימוע. כידוע עיריית טייבה מנוהלת בחסות בית המשפט. העתק: חברי מליאת המועצה בכבוד רב, ישי יצחקי יו"ר ועדת הביקורת וחבר מליאת הצועצה. להלן הקישור לדברים http://groups.google.com/group/kfar_qadima/browse_thread/thread/e9f1d3f526558782

מה חושב חבר המועצה מיקי אקרמן על גולברי

טז אייר, תשס'ח 21 מאי , 2008 לכבוד: תושבי קדימה-צורן הנדון : גולברי מנהל גרוע את המועצה – הלוואות 1. בישיבת המועצה ביום ראשון האחרון (18/05/08 ) הועלו מספר נושאים לדיון ללא כל מידע כתוב והסבר מוקדם, ללא כל יכולת ללמוד ולהתכונן לדיון על מנת לקדם נושא, נושא לטובת הישוב. 2. סעיף 3 בהזמנה לדיון 'אישור למחזר הלוואות של המועצה'. 3. בתחילת הדיון בנושא זה, ראש המועצה מבקש את אישור חברי המועצה למחזר הלוואות המועצה באופן גורף, כלומר לאשר לו מראש ללכת לבנקים ולעשות כרצונו, בתנאי שזה יוריד את עלות ההחזר. 4. מסתבר, שהוא מתכנן להאריך לחלק מההלוואות את יתרת התשלומים תחת ריבית נמוכה מהקיים, ובכך להוריד את העלויות. 5. חברי המועצה התנגדו בתוקף להאריך את מועד סיום ההלואות, וציינו שאנו לא מוכנים לפגוע בדורות הבאים בעוד תשלומים, בשביל להקל על ההחזר היום, אנו מוכנים להוריד ריבית ובכך את העלויות. 6. למרות שביקשנו לקבל חומר כתוב שבוע לפני דיוני המועצה, גם הפעם בחר גולברי להתעלם מלשתף את חברי המועצה במידע חשוב וקריטי מבעוד מועד, כנראה ממניעים זרים. 7. חברי המועצה דרשו לקבל הסבר מפורט על חלוקת ההלוואות לפי סכומים עם מועדי הפרעון הצפוי לכל הלוואה – על מנת לזהות הלואות שכמעט הסתיימו ואסור לגעת בהם. 8. בבדיקה זו התגלו כ- 3.5 מליון ₪ שנישאר להם כ- שנתיים עד ארבע שנים החזר, ולכן - לא לגעת בהם. 9. ישנם כ- 7 מליון ₪ הלוואות שנישאר להם מעל 10 שנים החזרים עם ריבית גבוהה, ובהם יש לבדוק את הוזלת המחזור, בתנאי שלא להאריך את מועד סיום ההלוואה. 10. מקרה זה הינו דוגמא לאין ספור מקרים, שגולברי בידיעה או לא בידיעה, מציג נושא באופן הפוגע בישוב בעיקר בעתיד הישוב. 11. ציינתי בפני ראש המועצה בתחילת הדיון, שאם היה מעביר מבעוד מועד בכתב את פירוט ההלואות עם דברי הסבר לכוונותיו, ונתונים שהיועץ היה מכין בבדיקה מוקדמת מול הבנקים, הדיון היה הרבה יותר מקצועי וממוקד, ואולי היינו מביאים הצעות טובות יותר. אנו פה פועלים לטובת הישוב בלבד ! עצוב לי, שכמעט 5 שנים מנוהלת המועצה באופן גרוע ולא מקצועי. שלכם באמת וביושר מיקי אקרמן סגן ראש מועצת קדימה ( בהתנדבות ) 4782960 – 052 להלן הקישור לדברים: http://groups.google.com/group/kfar_qadima/browse_thread/thread/61ae6f8f61ff868f

אורית זוארץ מתארת את אופן העבודה של גולברי

לכבוד 9.4.2008 מר שוקי אמרני הממונה על המחוז משרד הפנים ר מ ל ה א.נ., הנדון: הזמנה לישיבה בנושא אישור תקציב המועצה המקומית קדימה-צורן לשנת 2008 1. את ההזמנה לישיבה במשרדך, בנושא אישור תקציב המועצה לשנת 2008, מצאתי בחצר ביתי לפני מספר ימים. חשוב לציין כי זאת הדרך להעברת הזמנות לישיבות המועצה בקדימה צורן, למרות בקשותי להעביר הזמנות במייל. 2. לאור פעילותי הציבורית והשתתפותי במשלחת לחו"ל נבצר ממני להגיע לישיבה ולכן אני מעבירה את עמדתי בכתב. 3. תקציב המועצה עדיין לא אושר במועד ההזמנה מהסיבות המפורטות להלן: א. בקשה לדיון תקציב 2008 - לקראת תום שנת 2007 פנו חברי המועצה למר יצחק גולברי ראש המועצה, לקיום דיון בנושא התקציב, התשובה שהתקבלה הייתה "אנחנו עובדים על ההצעה שתוגש בקרוב". ב. הגשת הצעת התקציב - עד חודש מרץ 2008 מועד בו הוגשה טיוטת התקציב הראשונה לא הוגשו כל מסמכים בנושא, הצעת התקציב נזרקה בפתח ביתי בחודש מרץ. (ללא חומר נלווה, ללא דברי הסבר כנדרש,ללא פירוט ביצוע 12/2007). ג. תקציב בלתי רגיל – מר גולברי לא הגיש תוכנית רב שנתית המפרטת את הביצוע והתכנון העתידי לשימוש בכספי הפיתוח והיטלי ההשבחה כנדרש בהוראות. ולמרות הוראת חוזר מנכ"ל להכנת תוכנית רב שנתית לתקציב בלתי רגיל למועצה. גם כאן, למרות פניות חוזרות ונשנות של חברי המועצה באינספור ישיבות, אנו נתקלים בדלת אטומה. ראש המועצה מר גולברי לא עובד ע"פ תוכנית פיתוח רב שנתית, הפרויקטים לביצוע עולים על שולחן המועצה באופן אקראי ללא כל תכנון, חשיבה או תעדוף הצרכים האמיתיים. ד. ישיבות מליאת המועצה - עם כינון המועצה, כמתבקש ע"פ החוק נקבע יום לישיבות מליאת המועצה, יום א' בשבוע השני לחודש. הקשר בין היום שנקבע לבין הזימונים שנשלחים לחברי המועצה, חדשות לבקרים, הוא מקרי ואינו ע"פ הקבוע. ראש המועצה מזמן לישיבות מועצה כאוות נפשו בניגוד למה שנקבע. ה. הגשת חומר נלווה ודברי הסבר לפני קבלת החלטות – מר גולברי לא מגיש דברי הסבר, חומר נלווה, הערכות, אומדנים או כל מידע לפני ישיבות, בעיקר בנושאים בהם אנו נדרשים לקבל החלטות בנושאים כספיים. ו. עיון במסמכי המועצה – נאסר על מנהלי המחלקות לאפשר לחברי המועצה לעיין, לקבל מידע או חומר נלווה. ז. שינויים בתקציב 2007 ללא אישור המועצה - מעיון בהצעת התקציב שהוגשה לנו לשנת 2008 עולה כי, נעשו שינויים רבים בתקציב 2007 ללא אישור המליאה ובניגוד להחלטותיה. 4. רוב חברי המועצה נוהגים במלוא האחריות הציבורית, ממלאית את תפקידם נאמנה, על אף חילוקי דעות עם מר גולברי בנושא מנהל תקין, שקיפות, וניהול. תקציב המועצה מאושר מידי שנה, למרות מניפולציות של מר גולברי והניסיונות להכשיל אותנו במילוי תפקידינו בהזמנות סרק לישיבות שלא כחוק. פעולות רבות של מר גולברי מבוצעות ללא אישור תקציבי או דיון במועצה, כאשר לאחר הביצוע מוגשת בקשה לאישור בדיעבד , נושאים שהתגלו לנו במקרה. (מר גולברי ראש המועצה הגיש בקשה לתיקון תקציב בדיעבד, בסוף חודש דצמבר לאחר ביצוע פעולות ללא אישור תקציבי כנדרש). 5. מכל המתואר לעיל, ומפניות חברי המועצה למשרד הפנים ולמבקר המדינה, לכינון מינהל תקין ושקיפות. אכן יש מקום להתערב ולבחון את התנהלותו של מר גולברי ראש המועצה, דרכי פעולה, תהליך קבלת החלטות, וההנחיות לעובדים. כמו גם ניסיונותיו החוזרים ונשנים להכשיל את חברי המועצה במילוי תפקידם. 6. לתשובתך אודה. העתק: שר הפנים- מר מאיר שטרית בכבוד רב, אורית זוארץ חברת מועצה – קדימה צורן -------------------------------------------------------------------------------- בברכה אורית זוארץ חברת מועצת קדימה צורן 052-2443402 http://groups.google.com/group/kfar_qadima/browse_thread/thread/14c110e69d0f6c62

חבר מועצה סדן מגיב להתפטרות האחראית על החינוך

החינוךשלום חברים אני רוצה לשתף אותכם בתהליך שעבר על קבוצת חברי המועצה שנקראת משום מה מועצה לעומתית יש כאן כ9 חברים שמצליחים ב2-3 השנים האחרונות לייצור מנגנון של תיאום , הבנות ושיתוף פעולה שעולה על ניגודי האינטרסים לכאורה (קדימה צורן דתיים חילונים) ראש מועצה שהיה יודע לנצל את הכוחות האלו ולרתום אותם היה נהנה משיתוף פעולה הפורום המדובר בכל אופן מוגבל כפי שציין אייל בכך שהוא יכול לקבל החלטות אבל אינו אחראי לביצוע ובכך שמדובר באנשים מתנדבים העסוקים כל אחד גם בעבודתו האישית יחד עם זאת כמעט ולא היה נושא חיובי שהובא לדיון והפורום הנ"ל לא אישר יותר מכך היו נושאים רבים שדחפנו בעצמנו ללא שיתוף פעולה ולעיתים אף תוך נסיונות בלימה של העומד בראש המערכת אם אני שופט את ההתנהלות בקדימה יחסית לשנים קודמות נעשו הרבה דברים יחד עם זאת מי שרואה ומכיר את הדברים מקרוב מבין שניתן היה לעשות הרבה יותר ראובן סדן להלן הקישור לדברים: http://groups.google.com/group/kfar_qadima/browse_thread/thread/2cf765381c882493

חבר מועצה אקרמן מתאר איך מוגשות בקשות לתקציב

ל בסיון, תשס'ח 03 יולי , 2008 -דחוף- לכבוד: מר יצחק גולברי , ראש המועצה המקומית קדימה-צורן, רחוב הרצל, קדימה-צורן 60920 א. נ., הנדון :חוסר שקיפות ונסיון להעלים מידע מהציבור 1. חברי המועצה ואנוכי, מבקשים ומתריעים בפעם המי יודע כמה, ממך ראש המועצה ומנכ'ל המועצה, הסבר ופירוט מידע כתוב, לפני דיוני מועצה על כל נושא. 2. ראש המועצה – מר גולברי ויוסי ברק מנכ'ל המועצה, אתם פועלים לכאורה בניגוד למנהל תקין בידיעה ובכוונה. 3. לדעתי, אתה ראש המועצה, לא רוצה שיהיה תיעוד לבקשות ולהגדרות המדוייקות שעליהם הונחו הבקשות כשהן נאמרות בישיבת מועצה ללא כל תיעוד בכתב, ואז בהמשך הדרך, לאחר שהמועצה מאשרת את הכסף, אתה ראש המועצה, מפרש על דעת עצמך ולפי ראות עיניך את ההבטחות והבסיס שעליו בנויה ההחלטה, ובכך כל מערכת היחסים – של אמון, יושר מתמוגג ונעלם. 4. הנני קורא לך, ראש מועצת קדימה-צורן - גולברי, תנסה משהו חדש : שקיפות, שקיפות, שקיפות, שקיפות, אל תפחד, זה לא נורא כל כך... 5. תושבי קדימה-צורן, היות ויש נושאים שלקראת הבחירות, 4 חודשים לפני המועד, מתחיל ראש המועצה לקדם, והיות שיש תושבים שזה לא מעניין אותם שזה כמו שוחד בחירות, מבחינתם – העיקר שמשהו יזוז ויעשה סוף, סוף, אז בהזדמנות זו, אני פונה אליכם, תודאו שראש המועצה בנושא שחשוב לכם, מעביר הסבר מפורט בכתב מבעוד מועד. המנהיגים שלנו, הם המראה שלנו... העתקים : יוסי ברק – מנכ'ל המועצה חברי מועצת קדימה-צורן. בכבוד רב, מיקי אקרמן סגן ראש מועצת קדימה-צורן ( בהתנדבות ) להלן קישור לדברים http://groups.google.com.pr/group/kfar_qadima/browse_thread/thread/316a5b8285b55031

ומה חושבת זוארץ על התפטרות האחראית על החינוך

לכבוד 29/1/08 חברי המועצה קדימה צורן גם החינוך בקדימה צורן בהתדרדרות, עובדה !!! עד לאן ? הנתונים המדאיגים שהוצגו ע"י חבר המועצה אילן דגני אינם מפתיעים אותי כלל. הנתונים מחזקים את ההתנהלות הכושלת וחוסר המעש בכל תחומי החיים, החינוך מצטרף כנדבך לבעיות הקשות שלא מטופלות כמו : הביטחון, איכות הסביבה, חזות הישוב, כמו גם העובדה שאין תקציב לשנת 2008 !!! עד כה חברי המועצה ותושבים מתנדבים ישבו בעשרות ישיבות, דיונים וועדות, הוצעו הצעות רבות לקידום צרכי הקהילה והישוב בתחום החינוך, הרווחה, הסביבה, התחבורה, הביטחון, הספורט, התרבות ועוד. אין ספור תוכניות תוכננו אושרו ותוקצבו ביניהן : שיפור מערך הביטחון – אושר ותוקצב, הקמת תיכון אושר ותוקצב, מיתון תנועה ותחבורה ועוד. למרות אישור התוכניות ע"י המועצה ותקצוב הפרויקטים דבר לא נעשה, ההיפך הוא הנכון. במקום למקד את האנרגיה והמשאבים בדברים החשובים באמת כמו שיפור כלל המערכות וייעולן, ראש המועצה מתמקד לכאורה, בתכנון ובקידום תוכניות בינוי ענקיות של אלפי יחידות דיור נוספות כמו גם תחנות דלק, תוכניות החורגות מהקבוע בתוכנית מתאר ארצית תמ"א 35, פעולות שיהפכו אותנו לעיר. לא עוד, ועדות, ישיבות סרק, וביטול זמן לשווא, צריך לעצור את הדפוס הקלוקל הזה ולומר : עד כאן !!! על ראש המועצה להציג בפני חברי המועצה והתושבים באופן מיידי את תוכנית העבודה של אגף חינוך לשנת 2008, לרבות הפעולות אותן הוא מתכוון לעשות לשיפור המצב העגום והנתונים הקשים שהובאו בפנינו. בישיבה דחופה. בברכה אורית זוארץ חברת מועצה – קדימה צורן -------------------------------------------------------------------------------- בברכה אורית זוארץ חברת מועצת קדימה צורן 052-2443402 <[email protected]> מצב החינוך-זימון ישיבת מועצה חברים, לאחר ריכוז ההערות לטיוטת ההצעה רצ"ב נוסח מתוקן של בקשה לדיון במועצה בנושא מצב החינוך בישוב. נא אישורכם לנוסח המוצע בדוא"ל. אני אהייה אתכם בקשר טלפוני על מנת להחתים אתכם באמצעות הפקס חשוב שהצעה מסוג זה תהייה חתומה על ידי כל חברי המועצה. בברכה, אילן דגני, עו"ד להלן קישור לדברים: http://groups.google.com/group/kfar_qadima/browse_thread/thread/2f228c5fbebc200d

חבר מועצה אקרמן על רמת אמיר ושקר של גולברי

08/05/08 אני אנסה להתייחס בעדינות ובנימוס עד כמה שאפשר לתגובתך., כאשר העתקתי את המכתב ששלחתי לך. ציטוט מהמשפט הראשון שלך "הנתונים שלך לא נכונים בלשון המעטה, מספרים לא מספרים ועובדות רחוקות מהאמת." האם אתה מתכוון שאני לא מדייק ? , בו ננסה לאט, לאט ובסבלנות : סעיף 2 - אתה הצערת לפני המועצה/המינהלת ורוכשי רמת אמיר על התדירות, האם זה לא מדויק ? - לא הצלחת...ננסה עוד סעיף : סעיף 3 - האם עברו עוד מעט חודשיים - כן, , האם זה לא מדויק ? - בזה לא הצלחת...טוב ננסה עוד סעיף : סעיף 4 - האם יש פער של 40 מליון ש"ח בין הערכה שלך לבין הערכה של היזמים, כן בוודאות...- לא הצלחת. ..ננסה עוד סעיף. סעיף 5 – "לפני כשנה, במקרה הועבר מידע לחברי המועצה, שאתה מר גולברי עם מהנדס המועצה השתתפתם בדיון בועדת תכנון ובניה "שרונים" לאשר תוכניות תשתיות לפרויקט זה, מבלי לדאוג לחוקי עזר שיכסו את העלויות או לחלופין הסכם פיתוח עם היזמים.", האמת שאני מעט נבוך, זה דווקא סעיף שאתה לא הייתה רוצה שאדבר עליו, זה הסעיף שלפני כל חברי המועצה, עובדי המועצה, והמון תושבים, אתה שיקרת ............. יוסי מלכה-חבר המועצה שאל אותך לפני כולם, האם הייתם בשרונים בדיון על תוכניות של רמת-אמיר ? ואתה אמרת "לא", ויוסי שאל את היושב לצידך - מהנדס המועצה, שענה "כן" על אותה השאלה, והגרוע מכל, כשיוסי שוב שאל אותך, המשכת בתשובה "לא" והמהנדס "כן". (הקהל עמד להקיא מהגועל......) סעיף 6 – " חברי המועצה התנגדו באופן נחרץ להמשיך בדרך הלא אחראית" , " ודרשו להציג בפניהם את כל הנושא באופן מפורט." האם זה לא מדויק ? - בזה לא הצלחת...ננסה עוד סעיף : סעיף 7 – " מאז, הוקמה המנהלת, אושר תקציב ליועץ משפטי לפרויקט זה", גם פה אני מעט נבוך, גם פה חברי המועצה הסכימו ליועץ שאתה המלצת, אבל התנגדו להצעה שלך, לאשר סכום כסף נכבד, כשהוא עוד לא התחיל לעבוד, ועוד לא הראה שום תוצאות, ולכן, חברי המועצה, הגדירו את המשימה הראשונה שלו, וסכום צנוע המתאים למשימה בלבד. שוב חברי המועצה מהווים חלק שקול ואחראי במעשיך הפזיזים. ננסה עוד סעיף : סעיף 8 – אם היועץ המשפטי שתפקידו להביא הסכמות להסכם פיתוח – יצליח, יש אפשרות מיידית להתקדם. האם זה לא מדויק ? - בזה לא הצלחת...: סעיף 9 – היזמים לא מוכנים להצעה שלך... האם זה לא מדויק ? – מדויק לחלוטין... ננסה עוד סעיף : סעיף 10 – היזמים לקחו יעוץ לבדוק רק את הכמויות, ויש פער גדול. האם זה לא מדויק ? - בזה לא הצלחת...טוב ננסה עוד סעיף : לא נשארו סעיפים ! מה לעשות אדון גולברי ? אתה מעולה בליצור מריבות, תחכים, האשמות שווא, להבטיח אבטחות שווא ולהאשים את כולם..... חוץ ממך...... אז אני מנסה להיות מנומס, ולהגיד לך, מה אתה רוצה ??? אתה זה שצריך לעשות ולא עושה..... כל חברי המועצה כפי שציין מנהל המחוז במשרד הפנים "איכפתניקים", וטוב לראות שיש עוד כאלה... ציטוט שני מדבריך " ולגבי האחריות, מר אקרמן כנראה שכחת כי לפני כחודש וחצי נתבקשתם לאשר היטלי פיתוח אשר יענו בדיוק לבעיות שאתה מעלה אך הצבעת נגד וזאת כדי לרצות את חבריך לתת מענה לדוגמא לתומכים ולבוחרים של ישי יצחקי ברח' שבזי, בושה וחרפה איך אתם משחקים בחוק ומתאימים חוקים לפי איזורי בחירה." לגבי היטלי הפיתוח החדשים שאתה ראש המועצה הבאת לאישור המועצה, וחברי המועצה התנגדו להצעה שלך, הציעו הצעה חלופית שלא הסכמת לקבל. ההצעה של ראש המועצה, להעלות את תעריף החיוב להיטלי כבישים ב- 300% לכל התושבים, לכל הישוב. (ללא יוצא מן הכלל) אנו חברי המועצה חושבים שלהיכנס לכיס של התושבים זה קל מאוד ויש לנסות לפעול בכל הדרכים לפני פגיעה גם בחלשים. להילחם בעבור התושבים זוהי חובתנו, ואצלך זה כנראה רק בדיבורים. ההצעה שלנו מסייגת את הבתים הקיימים שכבר יש כביש מול ביתם, ואם ירצו להרחיב את הבית, ישלמו על פי התעריף הנוכחי ולא החדש (הגדול ב- 300% ), בפרויקטים חדשים או בבתים חדשים לגמרי, שם יש לגבות את התעריף החדש, כמו פרויקט "רמת-אמיר". מהנדס המועצה ציין, שבהצעה שלנו אין כמעט פגיעה בהכנסה המשמעותית, ולכן לא צריך לראות בה כהצעה שתמנע הקמה ובניית פרויקטים חדשים וכבישים חדשים מסה"כ ההכנסות בהיטלים. ( על פי ההצעה של חברי המועצה.) ראש המועצה, כנראה חיפש סיבה להאשים אותנו חברי המועצה, וראה הזדמנות זו כטובה לפני הבחירות, ומנע את ההצעה החלופית שלנו. שוב פרויקט רמת-אמיר נתקע בגלל ניהול כושל של ראש המועצה. אז לילה טוב לכולם. ממיקי http://groups.google.com/group/kfar_qadima/browse_thread/thread/577f3e147884c6d4

דודי על הבטחות גולברי ועל אכיפת חוקי עזר

מצטרף לדבריו של גל ומוסיף: רוב ההבטחות הן "טרוויאליות".מזל שלא הוסיף "המועצה תשתדל לגבות ארנונה"... אני רוצה להתייחס לשני נושאים: 1. הקמת טיילת צורן לקדימה - הובטחה על ידי גולברי לפני שנתיים. דבר לא זז. נראה לי שפרק זמן זה מאפשר להתגבר על הבעיות הסטטוטוריות, להניח תשתיות ולבצע. זה לא נעשה עד עכשיו. מדוע שזה יבוצע בקדנציה הבאה? 2. חוקי עזר ואכיפתם. בחוג בית שהייתי בו אמר ראש המועצה ש"במשך שנתיים לא קיבלנו מספר ישוב, לכן לא חוקקנו חוקי עזר". זה רציני? אם זה נכון, אי אפשר "לנער" את מי שצריך במשרך הפנים ולהגיע תוך 5 (!!!) שנים לחקיקת חוקי עזר, ולו הפשוטים ביותר, ולאכוף אותם? זה לא בוצע בקדנציה הזו, מדוע שיבוצע בקדנציה הבאה? דודי הולצמן

עמיחי על דוגמה אישית וחוקי עזר

קראתי בעיון את דבריך בעניין היעדים של מר גולברי ואני תמהה מהיכן מצאת את התעוזה להצהיר על יעדים לאחר חמש שנים של חוסר עשייה כמעט מוחלט. מרבית היעדים אם לא כולם היו חלק מההתחייבויות הקודמות של מר גולברי בבחירות הקודמות אשר לא עמד כמעט בכולם. מדוע שנאמין ולו לרגע כי הפעם יצליח ראש המועצה לבצע ולא ישוב ויתקע מכל מני סיבות (חלקן מוצדקות אגב...) בחוסר מעש. חלק מהיעדים שציינת (ניקיון, פיתוח, בטחון) הם הבסיס לניהול המועצה לא יעדים זה ה א-ב של ראש המועצה, אם דברים אלו אינן מבוצעים ביומיום עליו לפנות את המקום ומיד. איך יכול ראש המועצה להתחייב לשיפור הבטחון ביישוב כאשר הוא גוזל חצי מהתקציב לצורך בטחונו האישי – יש לי הרגשה שלמר גולברי לא פרצו לבית בשנים האחרונות בעוד אלי פרצו שלוש פעמים !!! איך אין לו את הבושה להסתובב עם שומר ראש כאילו היה ראש הממשלה בעוד בכל יום נפרצים בתים ונגנבות מכוניות ביישוב אשר הוא אחראי לבטחונו. איך יכול ראש מועצה אשר באופן בוטה מפר את חוקי העזר והתקנות שהוא אישית קבע (בדבר תליית השלטים) להתחייב לאכיפת חוק זה או אחר – דבר ראשון עליו לשמש דוגמא אישית ולהורות לפעיליו שלא לתלות שלטים אלא רק היכן שמותר ולא להיות ראש העברינים! ואליך גידי באופן אישי – כמי שוודאי (אני מקווה) מתגורר בישוב איך אתה יכול להתחייב ולנפנף בסיסמאות ו/או ביעדים לאחר שראית את אשר לא נעשה בקדנציה הקודמת ואני תמהה מה מניע אותך לעמוד כמספר 5 ברשימה שלמי שכבר הוכיח כי נכשל ! בברכה עמיחי להלן קישור לדברים: http://mail.google.com/mail/[email protected]#inbox/11d4351d896783b0

צחי על שקיפות

גידי שלום, אני מנהל פורום כפר קדימה-צורן,למען איכות החיים והסביבה, אני איני מזדהה פוליטית, ואיני מרבה להגיב כאן, אני גם חבר בפעילים של כפר קדימה-צורן ויצא לי לעבוד עם איציק לא מעט. חסר לי ביעדים שכתבת יעד אחד שנראה לי מאוד מאוד חשוב, שלא היה בקדנציה הזו, וזה שקיפות אני אומר את זה לא כניגוח, אלא מתוך רצון אמיתי לתקן ולשפר,שקיפות היא תנאי בסיסיי על מנת לקדם דברים. אני מאמין שאם התנאי יתקיים שאר הדברים ירוצו מאליו באופן טבעי. אני מאמין גדול במשפט של שופט בית משפט העליון ברנדייס "אור השמש הוא חומר החיטוי הטוב ביותר" וכדי שלא תאשים אותי ישר בהשמצות ללא כיסוי ,אתן מספר דוגמאות 1.תכנס לדף הבא בפורום כפר קדימה-צורן,למען איכות החיים והסביבה http://tyeger.googlepages.com/elections2008.html תראה שם את רשימות המועמדים של רוב הרשימות מסודרות לפי הא-ב אופק - קולמן יחד בתנופה - צוח למען ביתנו - סמדר מועצה איכותית - אקרמן מנהיגות מנצחת - מנדי עתיד - יצחקי ורק את הרשימה של גולברי,שאתה מספר 5 בה, לא קיבלתי עד עצם היום הזה כאשר ביקשתי את הרשימות ב12 לאוקטובר. 2. פרסום פרוטוקולים של ישיבות מליאת המועצה http://groups.google.com/group/kfar...f/4c0a7fe126fe290f?lnk=st&q=#4c0a7fe126fe290f כבר ביולי 2007 פניתי אל המועצה בבקשה לפרסם את הפרוטקולים של ישיבות המועצה ולאחר פניות חוזרות ונשנות רק לפני מספר חודשים התחלתי לקבל את הפרוטקולים המיוחלים http://kfar.qadima.googlepages.com/council_protocols.html ... צחי יגר קישור לדברים http://mail.google.com/mail/[email protected]#inbox/11d4351d896783b0

למעלה