תגובה לצדק אדום

תגובה לצדק אדום

תגיד לי מה איתך? אתה מבין מה אתה מדבר בכלל? נתחיל מזה שבצדק בגלל 1% ביזבו הרבה כסף, בגלל שאם יש סיכוי, אפילו הקטן ביותר למתקפה, עדיף להיות ערוכים לזה, כי אם נלך עם הסיכויים ובסוף נפסיד, המדינה תשלם על כך בהרבה חיי אדם (חוץ מזה שבגלל שיש לישראל אמצעי הגנה טובים אז 1% לפגיעת טילים ומתקפה בכלל). דבר נוסף - מי שאומר שהשביתה היא בזבוז צודק בהחלט - המדינה אכן מפסידה מיליארד שקל ליום!!! כל זמן שהשביתה נמשכת. עמיר פרץ חושב שזה קרב אישי פה נגד ביבי, הוא לא מבין שבנסיונות המטיפשים שלו "להראות שאנו אירגון חזק ולא ניתן לשבור אותנו" הוא פוגע במדינת ישראל בנקודה הכי חלשה שלה כיום - בכלכלה. וסתם שאלה? מה ברצונך לעשות עם השטחים שכל יום יש פיגועים? לצאת משם כאילו כלום לא קרה????

1% למה

אם יגדילו את תקציב סל הבריאות בעלות של ההתגוננות במלחמת המפרץ השניה, יצילו חיים בהרבה יותר מאחוז אחד, אך לזה אין כסף. אם כך אז למה יש כסף להוציא על פתיחת מסכות? אני לא אומר לצאת מיד מהשטחים - אני אומר ליש צורך בהסדר מדיני ולא לעשות הכל כדי לחבל בהסדרים מדינים. חוץ מזה - תקציב לגדר ביטחון שמעניקה יותר מאחוז אחד, ומאפשרת לפחות חיילים לסכן את חייהם אין? - נו מה לעשות הוציאו אותו על פתיחת מסכות. ובנוגע שביתה - גם בחירות זה בזבוז כסף - אולי לא נקיים בחירות. שביתה היא זכות ! הממשלה החדשה ומשרד האוצר באופן שיטתתי מוביל את המדינה שלנו ממדינת רווחה למדינה אולטרה-קפיטליסטית ולכן יש זכות וחובה לשבות כדי למנוע מהלך נוראי כזה - שכנראה רבים מתנגדים לו. אין פה שום קרב אישי יש בו קרב בין חברה סוציאל-דמוקרטית או חברה קפיטליסטית אנטי-זכויות עובדים ומכאן קרובה יותר לפשיזם מאשר לדמוקרטיה. בברכת חג פועלים שמח !!! 1 במאי

אוקי אז אמיר פרץ ה"חכם"

עושה שביתה שהיא זכותו והוא יגרום לכך שלא רק שלעניים לא יהיה כסף, גם למדינה לא יהיה כסף !!!!!!!

tomz

New member
תשימו לב למה שאתם אומרים

אמיר פרץ וכל ההסתדרות משתמשים בזכות שלהם לשבות. אם השביתה היא במקום או לא זוהי שאלה שלכם אין בכלל זכות לדון בא, בגלל שאתם עוד לא יצאתם לשוק והרגשתם איך זה כשמקצצים לכם שכר או מפטרים אותכם. המדיניות של שר העוצר וראש הממשלה כרגע היא לנסות להסביר לנו שהתכנית שלהם תבריא את הכלכלה בעוד שכל מי שמתנג לה הוא בעצם עושה משהו לא במקום ופוגע במדינה. אם תסתכלו על זה מהצד לשניה המדינה מתקרבת בצעדי ענק דיקטטורה מהבחינה שקבוצה מסוימת במדינה מקבלת כוח שהיא לא אמורה לקבל כלומר אין לשרון ביבי או כל בן אדם אחר זכות להחליט שהשביטה היא לא לגיטימית.

תום זהבי כותב בפורום!

חשבתי שרק חנונים חסרי חיים נכנסים לשם וחוץ מהעובדה שאתה טועה
סתם, זה היה רק כדי לעצבן אותך...

אתה יודע מה תום אני אלך באותה רוח

אני רוצה לראות אותך מדבר ככה אחרי שתשלם מיסים, אני חמור גרוזיני אם אתה תדבר ככה ותזכור שאמרתי את זה !!! עכשיו אתה מוסרי כביכול, נראה אותך אחר כך... הרב"ח

למעלה