תגובה לפיגועים

חרבדון

New member
תגובה לפיגועים

חלק לא מבוטל של תושבי השטחים מעוניינים בחיים נורמליים(סוחרים וכו)אני משווה את החמאס והמתאבדים לקניבלים עם תרבות קניבלית עתיקה השאלה מה העתיד ומה הפיתרון?מול קניבלים מתאבדים אוכליאדם אי אפשר להתמודד באותה שיטה מאחר ואנו לא כאלה.מטרת ערפאת שנגיב בחוזקה ואז יהייה בינאום הסכסוך תוקם מדינה פלסטינאית ללא הסכם שלום עם ישראל ותשאר לו הזכות והיכולת לשלוח את הפליטים לתוך ישראל.אישית איני מאמין שכוח בינ"ל מכל גוף שהוא ירצה ויוכל להגיע לכאן ולו רק מהטעם של הלובי היהודי האדיר בסנט ומהטעם ולא כדאי להתעסק עם ישראלים עם שילדיו לפני כ-50 שנה נכנסו וניצלו בכבשנים ,כלומר מה שלאחרים אסור לנו מותר אבל לא רצוי להגיב אגרסיבית לרשות אלא לחסל את ראשיה עם מידע מודיעיני מתאים, להתרגל לעובדה המרה שנספוג עוד פיגועים ושלולא האיום האטומי והצבא שלנו היינו צלויים מזמן בכבשנים (נא בקרו בהזדמנות במחנה ריכוז),אריק שרון עשוי לא מברזל אלא מפלדה ובגלל זה אני מחזיק ממנו,הערכתי שבסופו של תהליך יתעייפו הפלסטינאים ויחזרו לדיון בו אריק יציע להם לכל היותר את השטחים שבידיהם היום עם פיתרון בשלבים /שביתת נשק ל-15 שנה.מצער להבין שפיתרון לא יהייה בדורינו כי תרבות מתאבדים איסלמיים פפונדמנטליסטיים ספק אם תעלם מהעולם.תוספת אחרונה: מדינה צריכה כמו בפיזיקה מסה קריטית ומורשת דת תרבותית כך שלא ניתן לחזור לגבולות ברוחב מינימום 14 ק"מ, ועם שמאבד קשר לעיר העתיקה,סופו שימצא עצמו שוחה בים לכיוון קפריסין.כלומר יש להתאזר בסבלנות ,לסמוך על אריק שכבר לא יחזור על שטויות לבנון ולהבין שנמשיך לקבור פה יהודים.ייתכן שתוך דור זה ישתנה אולי אבל לא עם ערפאת ברגותי והקניבלים.אני תומך ברק איש מרכז לשעבר.

למעלה