תגובה לנחושתן - מלמטה

אאהאהא

New member
תגובה לנחושתן - מלמטה

לא באמת - אבל לפעמים אני נורא מרחמת על אח שלי וחושבת על כל הטיפולים שהוא עושה כל יום , ונדמה לי שאם יש גהינום או גן עדן, לכל החולים מגיע להגיע לגן עדן במקום החצי גיהינום שהם עוברים כאן. טוב, מספיק להיום - לילה טוב

נחושתן

New member
החיים הם באמת לפעמים גהינום

אבל כל בני האדם הם שווים ולחולי סי אף לא מגיע הטבות מיוחדות. אז מבחינתי לגן עדן צריך להגיע בזכות מעשים טובים ולא בזכות מחלה.

jasmine38

New member
החיים וגהינום

לפעמים החיים הם גהינום , אפילו ללא סיאף. ולפעמים הם נהדרים , למרות הסיאף. בטח שתסכים עימי. אגב, אני מסכים למבחני הכניסה לגן העדן , שאתה מציע
עוד שמועה: אומרים שבגן העדן מאוד משעמם (ואל תשכחו שמדובר בנצח ולא ב"עד-120 ". אם רוצים שיהיה מעניין, צריך להגיע לגהינום. אפילו עורכי הדין המוצלחים ביותר, וידוענים (סלבריטאים) רבים, מבלים שם. שמעתם על סורמלו, שחזר לספר על מלכות השמים (על גהינום, גן העדן, ומה שבינהם)? אם לא שמעתם, אספר לכם בפעם אחרת. ועם ב"חיי העולם הבא" עסקינן,,,,, אמליץ לכם בחום על ההצגה הכי טובה שראיתי בשנתיים האחרונות "האקורדיאונים" מאת שמואל הספרי של הקאמרי.

נחושתן

New member
בדיחה עם זקן

אתם יודעים למה בגן עדן אין אפילו פולנייה אחת? כי אם הייתה פולנייה אחת זה כבר לא היה גן עדן!!! סתם.....

למעלה