תגובה למשהו ....

YANIVMC

New member
10 קילו עודף ????

בשביל להיות כוסית אתה לא צריך להיות במשקל 30 קילו כמו גרי הלוואיל ( אקס ספייס ) .... מראיה מדהימה גם שהיא קצת שמנמונת .... אבל חברה היא שוקלת 61-62 לגובה של 1.76. אז מי פה שמן ?......??.??? כי לא ניראה לי שזו מראיה .... ואם אתם מתכוונים ללחיים שלה .... תמיד היו לה את הלחיים הסופגניות האלה .... וזה מה שעושה אותה מתוקונת .....

YANIVMC

New member
10 קילו עודף ????

בשביל להיות כוסית אתה לא צריך להיות במשקל 30 קילו כמו גרי הלוואיל ( אקס ספייס ) .... מראיה מדהימה גם שהיא קצת שמנמונת .... אבל חברה היא שוקלת 61-62 לגובה של 1.76. אז מי פה שמן ?......??.??? כי לא ניראה לי שזו מראיה .... ואם אתם מתכוונים ללחיים שלה .... תמיד היו לה את הלחיים הסופגניות האלה .... וזה מה שעושה אותה מתוקונת .....

אני מסכים

אבל יש בחורות שמתאים להן יותר ה"מראה המלא" ויש כאלו שפחות.למאריה מתאים יותר המראה הרזה,לפחות לטעמי. זה לא "חוק" לגבי כל אחת.

dor307

New member
אני לא יגיד מה אני חושב על המגעילה

רק שגם השימלה המופרסמת שג'ניפר לופז לבשה בגראמי... אז כמה זמן לפני זה ג'רי אולוייל (מהספיס גלירס[אני לא יודע לתרגם דברים מאנגלית]) לבשה אותה... אגב המגעילה היא ביונסה.. שיש לה שיר חדש מגעיל!!! אבל לפחות לא קיצי!! סקופ!! היא גם לא גומרת על המיטה והיא גם לבושה קצת (בסגנון קיילי מינוג [תמונה מצורפת]החדשה) אבל עדיין רוב השיר היא ערומה ..השיר עצמו איך לא.. מגעיל!!! והאמת שניסיתי לאהוב אותו!! באמת ניסיתי!!

אייליי

New member
חחחחחחחחחח ניקיטה

את לא מתקרב לאצבע של מאריה... אין הרבה שמתקרבות...רק נלי עולה עליה.. nelly furtado rules!@!@!@

NiKi†a

New member
מוזר...

אני דווקא חולמת על מתיו
... מאיפה אתה יודע מה אני חולמת?

למעלה