תגובה למפגש

בודוקאן

New member
תגובה למפגש

א. סליחה שלא הגבתי עד עתה, פשוט הרגשתי צורך בזמן. ב. אני עושה זאת בשירשור חדש, כי אני כבר הולכת לאיבוד בקודמים. אז קודם כל, תודה ממני ומחברותי שהצטרפו. היינו רק בחלק השני. יצאנו בהרגשה שההשקעה של אחר הצהריים היתה מאוד כדאית, ומאוד שמחנו שבאנו. כבר מזמן רציתי קצת לדעת על מה כולם מדברים כשאומרים טאי צ'י. בהחלט טעמתי, מעט כי הברך שלי על הפנים, הבנתי טיפה, ואחר כך אמרתי לחברה: אנחנו מדברים ומדברים על רכות, הם עושים את זה. תודה אורי. ובקשר לספיר: למרות שנושא הקונג פו לא ממש קרוב אלי, וכשמתחילים עם מכות, אני מרגישה כמו בסרט, אי אפשר שלא להתפעל מכזה אומן אמיתי. ספיר פשוט הרשים את כולנו, ואף הדהים אותנו. היעילות של השיטה נראית מדהימה, והשליטה של ספיר באומנות שלו, פשוט מעוררת התפעלות. בכלל נראה איש מדהים. תודה ספיר. סליחה צחי שלא יכלנו להגיע, אבל אתה הרי יודע שהדוג'ו שלך מול הבית שלי, ואני חייבת לך ביקור. אני עוברת מול הדלת כל ערב ומאוד רוצה להיכנס, אבל אני תמיד מלווה בשני כלבי הלא מחונכים. ערב אחד, פשוט אעלה אותם הביתה ואבוא. כמעט לא יצא לי לשוחח עם חברה, וזה הכי חבל לי, אני מקווה שזה יתוקן במפגש הבא. אז תודה לכולם ולהת' בתחילת מרץ.

למעלה