תגובה לחברי הפורום

יאיאדג

New member
תגובה לחברי הפורום

חברים יקרים מה קורה? בשבוע האחרון קראתי כמה מהדברים שנכתבו פה החלטתי לפרוס את תגובתי לדברים: קודם כל עידו אני יודע שאתה אוהב לצאת בהכרזות גרנדיוזיות ,אבל לפעמים צריך גם לבדוק את העובדות לפני שאתה מרסק את האמינות שלנו בהינף יד אנחנו לא מופיעים בבומבמלה ,אבל יכולנו מצפונית להופיע שם. אף פעם לא אמרנו שלא נופיע בניצנים אלא בפסטיבל קוקה קולה שמתקיים בדיוק בעונת הטלת הביצים של צבי הים ובכך מסכן את המשך קיומו של זן נכחד זה,עכשיו זה לא עונת ההטלה לפיכך אין שום בעיה מבחינתנו להופיע בניצנים . לגבי ה די וי די-גם כן אף פעם לא הבטחנו שנוציא את זה במארז כפול ,או במקרה שלנו מרובע כמקובל בחול הוצאנו שני מוצרים נפרדים דיסק הופעה כפול ודיוידי הופעה + סרט דוקומנטרי מסכים שהמחיר הוא לא הכי זול בעולם אבל 79 שקל לדיסק כפול ולדיוידי וסרט זה גם לא יקר טירוף אנחנו לא אלה שקובעים את המחירים אלא חברת התקליטים ובעקבות לחץ שלנו החודש בטאוור יהיה מבצע על שני המוצרים השני בחצי מחיר לגבי התוכן נכון הורדנו שני שירים וגם את הסולו של ירון בלוטוס, פשוט ההופעה הרגישה לנו ארוכה מדי לצפיה אולי זה נשמע לכם מוזר אבל אורך של דיסק והופעה זה משהו חשוב לנו שיהיה במידה הנכונה (אם לא, כל אלבום שלנו היה כולל 30 שירים,וכל הופעה שלוש שעות) תאמינו לי שזה לא קל להוריד שירים וסולואים דמיינו לכם מה זה תהליך בחירת שירים לאלבום כשמתוך 30 ויותר שירים צריך לבחור 11,לפעמים אתה ממש אוהב שירים שלא נכנסים בסוף(החיים קשים) אני חייב להגיד,שבעיני הוצאנו מוצר ברמה גבוהה מאוד,בסטנדרטים בינלאומיים , עשרות שעות עריכה מאות אלפי שקלים הושקעו בו ולגבי הבונוסים מה יותר בונוס מסרט של חמישים דקות ,שעבדו עליו שלוש שנים(ולדעתי הוא מגניב ביותר) מה שמוביל אותי להרגשה שיש לי בזמן האחרון מהפורום ובעיקר מעידו של ביקורתיות יתר ביקורת זה חשוב ,ואני מודה שאנחנו גם לומדים מהביקורות שלכם,אבל רבאק לפעמים התחושה פה שכל הזמן מחפשים מה לא בסדר, במקום להיות מבסוטים מהאלבום ומהסרט אני קורא בעיקר על סולו שירד במקום להגיד איזה מגניב הדג עושים ספיישל רגאיי (משהו שונה) אומרים למה לא פאנק . ככה זה, אנחנו עושים את מה שאנחנו יודעים ואוהבים לעשות וזה משתנה כל הזמן וזאת הסיבה שכל אלבום נשמע אחרת ,וזה בסדר לא לאהוב חלק מהדברים ,זה מה שיפה בלהקה ואני אומר את זה כמעריץ של הרבה להקות, התהליך שלהקה עוברת הוא חלק מהעניין תסתכלו על הביטלס כמעט שאין קשר בין האלבום הראשון לאחרון שלהם ועדיין הקהל עבר את כל התהליך אני מציע לכם לעבור איתנו את המסע הזה ולנסות לשחרר מעצמכם דעות קדומות עלינו ,ביקורות ,קיבעונות פשוט להנות באהבה רבה אמת ואמונה יאיא

WuTang21

New member
מה שנכון..

נכון... אבל עדיין מבאס אותי שלא היה איזה משהו קטן חדש.. בקטנה.. המוצר בהחלט שווה את המחיר כמו שאמרתי יום שלישי בברזילי..

Funky Giraffe

New member
אין ספק שהגזמתי בחריפות - מודה בטעויותיי

טוב לשמוע ממך, ומצטער אם פגעתי

parnar

New member
לי עוד לא יצא לראות את הDVD

ולא יצא לקנות עדיין, אז לא יכול לדעת עד כמה הביקורות שרצו פה הן נכונות אבל זה נשמע מוזר שדווקא השיר שפותח את ההופעה נחתך מעט. בקשר לבונוס, זה באמת נשמע בונוס מגניב. אני אקנה בקרוב את ה DVD ואתן דעה עליה עכשיו בלי קשר להודעה שלך, הדיסק AUDIO והדיסק DVD הוא אותו דבר ?

SV Design

New member
צודק

אתה לגמרי צודק.. האמת לא יצא לי עוד לקנות את הDVD והדיסק ואני מבין את הקטע עם המחיר למרות שזה ממש מבאס כי זה יוצא הרבה כסף אבל כל הכבוד על ההנחה שסידרתם בטאוור אני אלך לקנות שם.. ואני מבין מה אתה מתכוון לגבי ההרגשה שכל הזמן מחפשים מה לא בסדר ורק מתבאסים על כל מיני החלטות שלכם.. אבל אני באמת שמח מהאלבום ההופעה כי זאת באמת אחלה הופעה וסוף סוף יהיה לי אותכם לייב על המחשב ובאייפוד וזה כיף..כי כבר נמאס לטחון שירים מהאלבומים שבהופעות הגירסאות שלהם השתנו והן לוקחות את הגירסאות של האלבומים.. ובקשר להופעה בח7 היא באמת הייתה ממש טובה יהיה ממש טוב אם תעשו עוד הופעות כאלה... אה ובעובדה הראו את חלקים מהסרט "אמת ואמונה" אז מתי זה יצא ? ואפשר לראות את זה איפשהו ?

NadSR5

New member
מה שנכון נכון ו

יאיא תודה על ההופעה בפטריה בדן, היה כיף ונתתם את הנשמה לקהל והוא בהחלט פירגן! אתם מוזמנים לבוא שוב :] כל טוב.

שטולמן

New member
צודק אחושרמוטה!

יאיא כל הכבוד שאתה בא ואומר את זה אתה ממש צודק אתם עושים את מה שנכון לעשות ובאמת אני מצדיע לכם על הdvd ואני באמת חולה עליכם ומעריץ אתכם!!!!!!!

moshe alfasi

New member
כל הכבוד על הוצאה כפולה!

אנשים פה מזלזלים בהוצאה הכפולה, גם של דיוידי וגם של אלבום כפול, זה שיש בו את אותו החומר, זה לא אומר שאלה לא שני מוצרים שונים, תנו כבוד על ההשקעה, חלאס לחפור על איזה סולו אינעל דינק. דבר שני, בהחלט יקר רצח... לקנות את שניהם זה חצי משכורת צבאית, אהבתי את המבצע של טוואר, צריך לראות כמה עולה בתו השמיני, אני אחכה לראות מה הולך, וגם למשכורת אזרחות ראשונה :)) שיהיה בהצלחה לדג נחש, המון עבודה משתלמת חביבי, שיהיה בכיף.

יאיא

אפשר להבין את ההתבאסות שלכם. ואפשר להבין את ההתבאסות של חברי הפורום. גם אני התבאסתי מלוטוס סאגה ובראשית זה לא סותר את זה שהדיסק הוא אחלה בחלה של דבר.אני חושב שזה ברור לכולם. ההופעות שלכם אדירות,כולם יודעים את זה.אבל..אנשים שבאים באופן קבוע להופעות בירושלים או בכל מקום אחר.לפעמים גם מתבאסים מהפלייליסט שחוזר על עצמו. אז מוצאים את התסכול פה.כי תכלס,מתים על המוזיקה שלכם ורוצים לשמוע גם את השירים הפחות מוכרים. זה בא ביחד.אני חושב שכולם פה מצפים ממכם להרבה כלכך. למשל עידו. ציפה כלכך לדיסק הזה לפי דגובותיו. שהוא התאכזב (מחלקו אני בטוח).והוציא הכל. יש הערכה גדולה מצד כולם אליכם זה ברור. אני תמיד לומד מהמוזיקה שלכם דברים. בכיתה ו' קניתי את לזוז אחרי כמה זמן את המכונה ועד עכשיו אתם לא יוצאים מהאוזניים.אז..מותר להתאכזב לפעמים. לשאר הדברים לא אתיחס. כי בחיים לא שמעתי משהו על ניצנים וצבי הים וגם בחיים לא שמעתי משהו על בונוסים וכאלה.חוץ מהסרט כמובן.שלא יצא לי לראות עדיין. שבוע טוב ויאלה קטמון!

gong1

New member
סחטיין יאיא!

נחמד סוף סוף לשמוע מה אתה חושב, ולדעת שאתה קורא מה הולך בפורום. קודם כל רציתי להגיד שהייתי בהופעה של השקה בבארבי והיה מצויין!! אני אישית לא ידעתי איזה אורחים היו צריכים להגיע, וכל אורח היה יותר מפתיע מהשני! תמיד אני מנסה להגיע להופעות במרכז. קניתי את האלבום "הדרכים הידועות", ות'כלס השיר שלכם באמת הכי טוב!! בקרוב אקנה גם את הדי וי די... מחכה לשמוע חומרים חדשים!!

למעלה