תגובה לה-כל 2
בהשראת מת לצעוק 2, זה פשוט נשמע כמו שם לסרט אימה גרוע במיוחד, ו.. טוב גלשתי מהנושא, רק נציין שמת לצעוק 1 היה יותר יפה
^ | טוף, אחרי ההתקפה הפתאומית הקודמת (שתי שורות למעלה..) אפשר להגיע (אני מקווה) לנושא ההודעה (ותדעו שהיום אני במצב רוח של סוגריים, אז תתכוננו נפשית..) : א. יו גרנט - לוקהארט? *צורחת באימה ובטרור* לא לא לא! יו גרנט - בבלונד? *אאאאאאאההההההההההההה!!!* לא לא לא לא!! לא יכול להיות!!
יו גרנט חתיך וחמוד מכדי לשחק את לוקהרט!!!! ב. בהקשר לסרט - עכשיו נזכרתי שלוהקו השחקנים לג´יימס ולילי, אבל עקרונית לא ממש אמורים לראות אותם באבן החכמים.......... זה אומר שהסרט עלול להיפתח בסצינת הרצח?! אסור שישנו משהו כל כך רציני בספר!!! *אהההה!* *מאיימת עם הסכין (של אינטרנט זהב) על וורנר!* או שמא זה אומר שכבר דברים ממש מתוכננים לסרט השלישי?!!?!? ג. שרה, חבל שאת עוזבת, אני לא מכירה אותך אישית אבל הבנתי שהיית ותיקה ופעילה פה - חבל. כנ"ל לגבי שי, החדשים (ע"ע "פטריות") שהתווספו לקהילה (אני מתעקשת לקרוא לנו קהילה! קהילה קהילה קהילה! תשננו!) הם לא רבים כמו שנדמה, כי לא כולם פעילים, חלקם פעילים, חלקם פעילים מאוד, חלקם כמעט ולא פעילים, חלקם לא פעילים בכלל, זה באמת נראה שיש יותר מדי אנשים בקהילה, אבל זו טעות. ד. "פטריות" - אני לא יודעת מה רע בהתווספות אנשים חדשים לקהילה, עוד אנשים = עוד נקודת מבט, עוד דעות להחליף, עוד אנשים להכיר. חשבתי שזה מטרת הקהילות. ה. פאניפיקים - אני מודה, אני כבר לא עומדת בקצב ולא יכולה לקרוא את כולם. חבל, אבל הקהילה היא המקום הכי טוב בשביל לקבל ביקורת כנה ואמיתית לגבי הפאניפיקים, ולקבל רעיונות לפאניפיקים (מה שמזכיר לי שמהדיון על סנייפ ומאלפוי עלה לי רעיון גאוני לפאני, יש על זה איזה קטע בהודעה ^_^) כל מי שקורא את הפאניפיקים (שלרוב גם נהנה, אנחנו לא מבקרי ספרות ולא סופרים מקצועיים, כיף לכתוב וכיף לקרוא, ומי שלא מעוניין לא חייב להשתתף) מביעה ביקורת אישית שלו - נהנה, לא נהנה, מוזר, מעניין, מותח, על הסגנון על הדמויות על העלילה ועוד... לדעתי זה תורם המון לקשרים בקהילה. ו. סנייפ ומאלפוי - אנחנו כבר יודעים שמאלפוי הוא הומו, מה שלא ידענו הוא שסנייפ הוא כזה
אבל נא לא לגנוב רעיונות כי הפאניפיק כבר כמעט מוכן
(נ.ב - ענבל, אכן דראקו בDD הוא מתוק ומקסים, ברילבוק (מגביל לרילייף, שזה מה שכמעט כתבתי ^_^) הוא פשוט - במילה אחת: "איכסה"
אז בבקשה לא לצאת עם קמפיין הגנה) (נ.ב לליאת - את תוכלי לשאול אותי אם אפשר לשים אותו באתר <אחרי> שתקראי אותי
) 7. (לא רציתי לכתוב ז´ מכמה סיבות - הסיבה המובנת שזה פשוט נשמע רע (רום וניר ^_^), השניה זה מזכיר לי את כיתה ז´ (ניר ^_&) (שהיא גם ז´ של כיתה
) השלישית - המפ, שכחתי ^_^) ח. (בסוף פשוט דלגתי על ז´, כלומר 7, וזהו (^*^) O _ ט. ההודעה הזו מתארכת הרבה מעל המותר. אוקיי, זה מראה שהגיע הזמן שלי לסגור את ההודעה המפחידה הזו, ברור שאני אכתוב עוד איזה 4 הודעות תגובה להודעה הזו כי שכחתי חצי מהדברים שרציתי לכתוב כי כתבתי מלא סוגריים
|S| פופי |S| ^ ^ ( ^_^ ) ~,. (___),.~ \ _| |_ נ.ב ^ ^ נכון חמוד?! יצרתי בעצמי |^_^| (הקודם היה חתול, זה כלב
)
בהשראת מת לצעוק 2, זה פשוט נשמע כמו שם לסרט אימה גרוע במיוחד, ו.. טוב גלשתי מהנושא, רק נציין שמת לצעוק 1 היה יותר יפה