תגובה להכל!

o.h

New member
ברית זה אחלה שם!

וחוץ מזה, אני הייתי רוצה שיקראו לי ג´וליה רוברטס. אז מה? לא תמיד מקבלים מה שרוצים. ואני שמעתי על ילדה, שההורים שלה ממש ממש, אבל ממש רצו בן, אז כשהיא נולדה קראו לה אכזבה. ועכשיו כולם מרוצים מהשמות שלהם, וחוץ מזה, קוראים לי אופיר ואני מכירה מלא לירון בת, אבל אופיר, תמיד יחשבו שזה בן. או<פ>יר

רחלי!

New member
לירון!

אני חייבת להגיד לך, אל תעלבי, אבל דיי נמאס לי מכל התלונות שלך! אני אישית אף פעם לא פגשתי בן בשם לירון, למרות שפגשתי כמה בנות, ואין לי מושג למה אחרים חושבים שאת בן! אני דבר ראשון כששמעתי את השם שלך הבנתי שאת בת, כמו שהבנתי שענבל זו בת ושנטע זו בת!
רחלי

S.tal

New member
המממ.......

גם לי יש שם דו מיני... (נשמע מוזר...) טל הוא שם גם לבנות וגם לבנים! ואני שונאת את זה...!

רחלי!

New member
אז אולי אני יודעת מה זה

וזה קורה לי בעצם כל הזמן, לא ידעתי שיש לזה שם... פעם זה קרה לי תוך כדי חלום! חלמתי ואז נזכרתי שכבר חלמתי את החלום הזה, והראתי לכולם שאני יודעת הרבה דברים ויודעת שזה חלום... (לא ידעתי אז עוד על החלומות הצלולים)
רחלי

Nagini Potter

New member
הרגע נזכרתי!

פעם (או אולי אפילו פעמיים, אני לא זוכרת....) קרה לי, שהיה לי דה ז´ה וו, וזכרתי שכבר היה לי את הדה ז´ה וו הזה! היה לי דה ז´ה וו בתוך דה ז´ה וו! אימל´ה!!!! Nagini Potter איש אחד הולך ברחוב, שואל ילדה "תגידי ילדה מה השעה?" אז היא אומרת, "אני לא ילדה אני תות!" האהאהאהאאהא!!!!! *נשפכת על הריצפה מרוב צחוק*

למעלה