תגובה לדברי נאיף

תגובה לדברי נאיף

לא חייבים להיות מומחים למהות של חברה, כדי להבחין שהחברה הפלסטינית לא עושה דבר משמעותי - כדי להקיא מתוכה אלמנטים שליליים ומסוכנים אפילו לקיומה שלה. אירגוני הטירור הקיצוניים, שהשתלטו על חיי הפלסטינים מסיבות אגואיסטיות שלהם- גורמים לרוב בני העם שלך, שרובם אנשים טובים, כך אני מאמינה, לתמוך בדרך הטירור הרצח, שפוגעת בכולנו. זו הסיבה היחידה, שהרבה הורים, יהדים וערבים חוששים היום לשלוח את ילדיהם לרחובות. אני בטוחה שבתוך ליבך אתה יודע, שביום שהפלסטינים יפסיקו לחלוטין את הפיגועים, ולא יהיה עוד איום קיומי על מדינת ישראל ואזרחיה - גם הערבים, לא נצטרך בכלל - חיילים עם נשק, שמפחידים ילדים בכל מקום בעולם. ליבי מתפוצץ מכאב, כשאני רואה את התינוקות והילדים הפלסטינים - שלומדים לדקלם שירי מלחמה, שינאה והרג, במקום לדקלם שירים על אהבה ועל שלום. כסופרת הכותבת לילדים, אני מגיעה לרבים מהגנים ומבתי הספר היסודיים בארץ ושומעת מפיהם - רק שירי אהבה ושלום. הלואי שההורים הפלסטינים יקחו את המושכות של החינוך ממנהיגיהם הפנאטיים לידיהם, ויתחילו להצעיד את עתיד ילדיהם שלהם ושל כולנו אל השלום המיוחל. "מגיע לכל ילד בעולם להיות מאושר!"

למעלה