תגובה לאנה

רוזין1

New member
תגובה לאנה

לאנה שלום את צעירה ותמימה זה מפני שאת צריכה להבין איך העיתונות עובדת עיתון גל שבע מלכלך על כל מה שקורה בעיר לוד כל הזמן . אלה אנשים בעלי אינטרס כלכלי כך שאת לא צריכה להתיחס ברצינות לכתבות בעיתון הקטן הזה. יש לנו עיר מצוינת

יש איזה עיתון בעיר הזאת שהוא בסדר?

קודם דיברו על שישי בעיר, גם על חדשות העיר היה מה להגיד ועכשיו גם גל שבע. אין שום מקומון בעיר הזאת ששווה את הנייר שכתבו עליו???

לרוזין

"גל שבע" כותב את הדברים בדייקנות כמו שהם ולא מעוות את המציאות כמו שאר המקומונים,לא יודע אם יש להם אינטרסים כלכליים או לא וזה לא מעניין אותי אבל העיר שלנו רחוקה מרחק שנות אור מלהיות נפלאה,אם את לא מאמינה למה שהיה כתוב בכתבה אני מזמין אותך בהדרכתי לסיור בעיר על מנת להראות לך את האיסלמיזציה של העיר.

ס ד

New member
אמא, קבלי תיקון, ישנו אחד, בינתיים.

ואני מדגיש בינתיים. אני הכי מתאים לחלק ציונים בנדון. אני כתבתי ביותר עיתונים ובמשך תקופה אורכה מכל אחד אחר(לא גאה בזה) ואני עדיין נחשב לאמין מבין הכותבים. נו, הייתי מסויף גם את מנדי לרשימת האמינים אחרי שבררתי מספר דברים... לכן, את מוזמנת לעיין במוקד81 עד להודעה אחרת ממני.

a n n a18

New member
אני אולי צעירה

אבל אני גרה פה הרבה שנים ואני גרתי גם בשכונות הפחות נעימות(רמת אשכול) ואני יודעת איזה אנשים יש בלוד וכמה לא נעים לגור פה ואין לנו שום עיר נפלאה כנראה שאתה חי בבועה שהכל נפלא פה..שהמוסלמים לא עושים פה ונדליזם שיש פה איפה לבלות לבני גילי שאני יכולה לצאת ב12 בלילה החוצה בלי לפחד שאולי מישהו יעשה לי משהו.. שהמתנסים סגורים שהתשתיות גרועות כן יש מה לפרט ... תמשיך לחיות בבועה אני מעדיפה לגוד במקום יותר טוב...

למעלה