תגובה והסבר...

kalipto

New member
תגובה והסבר...

קודם כל, תודה לחבר´ה שהגיעו היום ונתנו צ´אנס למשהו חדש. דבר שני אני מתנצל על הקפיצות שהיו, פעם ראשונה שאני מתקלט על ציוד שבכלל לא שלי, ואחד מההדאקים היה ממש ממש דפוק, ולכן היו 2, 3 קפיצות של דיסקים במהלך הערב, אז אני מתנצל. דבר שני - עקב איזו קטטה שהתרחשה, סגרו את המועדון מוקדם) סביבות 3:45 והגיעה משטרה וכו" ..אבל זה לא תלוי בי אני מקווה שאתם הבנתם שאני בסך-הכל ...די.ג´יי ולא בעל-הבית. היו הרבה הרבה בקשות בגדול, וגם לטופאק.. אני יודע שרובכם לא אהבו אבל קצת הסטתי את מסלול המיקס והסגנון הרגיל שלי והשתדלתי לשים גם את הבקשות שלכם, והיה הכל, בסופו של דבר הבנתי שהרבה נהנו, יותר מאשר התאכזבו (מאלו שבאו אלי אישית, תודה חבר´ה, הכיף שלי זה שנהנתם) ובעל הבית היה מאוד מרוצה מהתקלוט, לכן אני מקבל את האולם הגדול כנראה ב 16 לחודש... והיה ממש כיף לראות חבר´ה מהפורום. תודה מיוחדת לכל מי שהגיע, ול X-TRACT שהיה הדי.ג´יי באקאפ שלי (לפעמים גם אני הייתי צריך ללכת לשתות...) ושהריץ גם כמה סטים יפים. בריא על כולכם ! KALIPTO... שעייף מאוד...

(:mc mystic:)

New member
- יומן מסע - ../images/Emo5.gif ../images/Emo122.gif

בשעה 0940, אנחנו חמש ירושלמיות שמחות ועליזות לקחנו מונית מככר ציון לראשל"צ עם קצת פקפוקים אבל הרבה תקווה בלב. אחרי שעה וחצי של חיפושים אחרי החור שנקרא לו המועדון, הגענו למצוא ילדים קטנים (13) מסתובבים בכל פינה, נכנסנו בתקווה שיהיה כיף והמסיבה לא תצא כמו שהמקום נראה. מסתבר שהמסיבה המפוצצת עם אלף איש היתה חגיגת בר מצווה לקטין אנונימי במועדון לא קטן אבל גם לא מרשים, עם תאורה מחורבנת של ממש וסאונד בינוני ומטה.החדר שהוקדש לנו הוא טעות בנייה אחת גדולה, ולפעמים הבטתי לתקרה לראות אם משהו מתמוטט (סתם, חפיף זה לא העיקר). המסיבה התחילה צולעת אבל זזה וממש קיווינו שנהנה. לטעמי, הסטים היו מוזרים, לא מתאימים למסיבה אלה לנסיעה המייגעת במונית בדרך לחור, הפלוו בכלל לא היה קיים ועד שסוף סוף בא סט של היפ ישראלי טעים המצב רח שוב דעך ואנשים התחילו להתמקם בכל פינת ישיבה שהיא לא הרצפה בחדר. אנשים נהנו ורקדו, וגם אני אבל כמה מצב רוח טוב יכולים 35(-+) איש להפיק!!!!!!!!!. עדיין עם תקווה עניינים המשיכו לצלוע. יצאתי החוצה ובזמן שאני מדבר בטלפון עם לילי (רעות) אני רואה גבר בן 25 בערך מתחיל לפוצת לזייניק את הצורה ולפני שאני מספיקה לקלט מה הולך מתחילות מכות כלליות ואני 3 מטר משם לא קולטת מה קורה. אני ממשיכה את השיחה אחרי שעניינים (כביכול)נרגעו ופתאום יוצאים אנשים בהכרזה לא הגיונית-"סוגרים את המסיבה", כמו שקליפטו אמר הגיע משטרה ופינו את כולם. אנחנו, היינו בעצבים מוחלטים. לא רק שהמסיבה אכזבה, היא נגמרה בב 3:30!!!!!!!!!!!!!, בזבזנו 150 שקל על ערב מפוקשש ומזלנו שלפחות בירושלים אותו נשמה של נהג מונית החזיר אותנו הביתה (ואת הכסף ניתן לו בהדמנות!, כבר לא מוצאים אנשים כאלה) מרוששות ועייפות לסיכום: -כשאומרים לכם שלא יהיו אנשים- תאמינו. - אם אין לכם כתובת מדוייקת ברורה, איזור כללי של המקום וחוות דעת של משהו שהיה שם: אולי צריך לשקול פעמיים. - כשמשהו נשמע יותר מדיי טוב בשביל להיות אמיתי- תפקפקו. אני לא רוצה להשמע נגיטיבית מדיי כי בתאכלס נהנתי אבל זאת היתה חוויה ממש לא נעימה ומפכחת (מה אנשים יגידו בשביל להשיג את רצונם...). אני עייפה מדיי בשביל לחשוב לעומק ואולי אחרי שינה טובה אני ארגיש אחרת, אבל אני ממש מצטערת על כל הכסף שהלך שילך להיות במקום הרב יותר ראוי מבערב מבוזבז ומאכזב. קליפטו בלי שום דיס. רוני(לנה חמוד ישן), שכואב לה בין הגבות והיא מנסה לא להפיל את המחשב שלה מהמרפסת כי היא התחילה לכתוב את ההודעה הזאת (זאת בעצם המקוצרת) ומחשבה הדורש מכות נתקע ומחק את ההודעה ככה סתם. בריאה כל כולם אגב, מה היה הקטע בג´י שמעתי שנתנו לכולם להכנס, מתי תתחילו להפסיק לבלבל ת´שכל ולהגיד דוגרי אם אתם מכנים 18 ומטה או לא!?!?.

d_style

New member
טוב בקשר לג´י והמסיבה בראשון ../images/Emo70.gif |חי

טוב ככה..דבר ראשון אני ידועת שאלון מאד התאמץ לארגן לכם את המסיבה הזאת בראשון זה לא אשמתו שהיו מכות והיא התפרקה מוקדם. אישית מסיבה כלשהי בסוף לא יכולתי להגיע אבל אני יודעת שמאמצים הושקעו! צר לי אמד אם התאכזבתם. דבר שני בקשר לג´י המסיבה היתה ל18+ -רוב מי שהיה חוץ ממני ומאד 2 אנשים שכולנו מעל 16+ היה מעל 18 וכולנו הגענו אם חברים ובלה בלה בלה... וגם בגלל שלא היו הרבה אנשים ניר לא עשה סלקציה. אבל זה לא היה כמו מסיבות רגילות. ואם היו מגיעים מספיק אנשים הוא לא נראה לי היה יכניס את כולם בלי בדיקת תעודות. אישית אני כללללל כך נהנתי- היתה מסיבה ענקית למרות שזה היה לפי הטעם המוזיקלי שלי לא היה טופאק,ולא היה ביגי,ולא היה דברים יותר מידי מוקרים, כמו בסטים הרגילים של ניר. תאמת הופתעתי לטובה, אבל בכללי דבר כזה לא היה נאהב על ידי הקהל הצעיר לדעתי.אויל אני טועה אבל בכל מקרה אני אהבתי וסוליקו פשוט ע-נ-ק-י-ם!!!!!! כבוד גדול אין לי מה להוסיף.ותאמת בכללי אנשים היו מתאכזבים כי לא הגיעו הרבה חברה. ליאתו´ש

volatile

New member
בשביל גוד ווייבס לא צריך כמויות של

אנשים... והמסיבה ביום חמישי בג´י הוכיחה את זה, בלי הרבה אנשים אבל עם הרבה אווירה, מקצוענות לשמה של סוליקו וסופרים... וסטים שמוכיחים שהד´יגי יכול להשמיע מה שבא לו וגם הקהל יאהב... אני אישית מאוד מאוד נהנתי... וחבל שלא באת (את בת, אני מבין, ולבנות הכניסה לג´י היתה מגיל 16 ומעלה) אבל לא משנה, לפעמים נופלים על מסיבה רעה... לי זה נשמע מפוקפק מההתחלה, ואני לא אוהב להגיד I Told You So כי לא אמרתי :) אבל חפיף לפעמים נופלים בקטע של מסיבות... פלג.

m.n

New member
תקשיב חמוד...

אני יודעת כמה השקעת וכמה השתדלת ואני אישית מאוד מאוד נהניתי! היו הרבה דברים שהם מעבר לשליטה שלך ואתה לא אשם בזה העיקר שאתה נתת 100% נשמה ואני קיבלתי 100% הנאה! אבל יש לי שאלה קטנטונטת: כששמת היפ הופ ישארלי ראית איך כולם קמו והתחילו לרקוד והחדר התמלא אחרי כמה דקות שמת איזה משהו כבד נורא וכולם התיישבו להם בפינות. אז אם ראית מה אנשים אוהבים ומה הולך למה לא יכלת לשים יותר מזה?..

למעלה