תגדו איך

NO FUCK

New member
תגדו איך

קוראים לדיסק החדש של HIM אני יודעת שכבר רשמתם את זה פה פעם אבל תוכלו שוב זה יהיה נחמד מכם כי אני רוצה להוריד שירים ממנו בקזה ואני לא יודעת מה מהדיסק החדש FUCK YOU ALL

P o l l y

New member
Love Metal

אבל אל תחשבי אפילו לנסות למצוא אותו בארץ כי לא תמצאי.. ותמיני לי- אני חיפשתי.. וכל האנשים שאני מכירה שיש להם דיסקים של him - קנו אותם בחו"ל...

pretty vacant

New member
יש בארץ דיסקים שלו..אני קניתי את

הדיסק הראשון שלו ברחובות.

pretty vacant

New member
אממ מצאתי אותו ב...

קניון רחובות בחנות דיסקים זאוס (בקומה למטה..) אני לא מאמינה שיש להם את זה כבר אבל אני יכולה לשאול אם את מחפשת..ודרך אגב דיסק לא משו לפי דעתי..

NO FUCK

New member
מה באמת

דוופקא אמרו לי זה דיסק מזה יפה תודה בכל אופן אבל נראה לי שאני אוריד אותו מהקזה וזהו הדרך הכי טובה תאמיני לי רגע מצאת את הדיסק החדש שלהם או אחר בכל אופן תודה בכל מקרה FUCK YOU ALL

pretty vacant

New member
עניין של טעם, בכל מקרה אני אישית

הייתה ממליצה על להוריד אותו מקאזה באמת.. (את הראשון יש לי רק..)

NO FUCK

New member
אהה לא

שאלתי על האחרון ונראה לי שיש להם איזה 6 אני ממש לא בטוחה טוב בכל אופן אני לא יודעת אם זב בעיה להשיג את הראשוןאבל תאמינו לי הכי טוב להוריד מן הקזה fuck you all

P o l l y

New member
אני אוהבת אותך

ועוד באיזה תזמון טוב :) מחר במילא הייתי אני נוסעת לקניון רחובות :) עשית לי את היום :) מיאו מיאו

pretty vacant

New member
את לא נוסעת בסוף? כי אם לא

אז אני יכולה לקפוץ לשם השבוע (אני הרבה שם) ולחפש ולבקש שישמרו לך או משו אם יש אותו בכלל..

P o l l y

New member
חחח.. תודה תודה.. אבל זה תיקון למשפ

ט הלא מובן "מחר במילא הייתי אני נוסעת לקניון רחובות" היתקון הוא: במילא הייתי אמורה ליסוע מחר לקניון רחובות. זה מה שקורה שכותבים מהר..(בלי לחשוב יותר מידיי(אם בכלל)) :) =) ממש נחמד מצדך ההצעה :)

pretty vacant

New member
חח עכשיו הבנתי ת'תיקון..:) בכל מקרה

אין בעיה :)) דרך אגב אני לא רוצה לפתוח שרשור חדש כי זה לא כל כך קשור, אבל מישהו היה במקרה אתמול בהופעה של ויידר?

למעלה