תבשלו......תבשלו............
PPP

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

טרה10

New member
RAIN DROP ARE FALLING ON MY HEAD

השיר מתוך ´בוץ´ וקסידי´ שהגיע אתמול בסוף פרק מ´שלשה בדירה אחת´ כמו לפי הזמנה. בצירוף מקרים- כזה..שב´הארץ´ ביום ששי כתבו עליו שהכל רק ססטיסטיקה.!! [ורק אתמול נזכרתי בקתרין רוס הרוכבת יחד עם פול ניומן ורוברט רדפורד..!] ואתמול שלחו אותי מהטסט-- למוסך כי נזילות השמן נזלו להם על הראש לבוחנים.[האוטו של הבן שלי שטס הבוקר לארה"ב, וצלצל מהמטוס. זה עתה..חמש בבוקר..!] ובמוסך פגשתי את הבעלים עם תחבושת על יד ימין..כי סחב משהו כבד..וגם אני כואב לי הפרק- מסחיבת טלויזיה 28 אינצ´..והעכבר[כאן]- ממש מהווה סכנה בטיחותית ליד הכואבת. והכל ענין של סטטסטיקה --ומה עם כל צירופי המקרים שבראש שלנו..וטיפות הגשם שנופלות עלינו...זה רק גשם או שיורקים עלינו..!? אז שנה טובה לכולם- ולא לקחת ברצינות מדי- בעיקר לא עיראקים ופרסים. זה רק בדיחות של ´הכל או לא כלום´. שטחים או שלום..!! נ.ב. ואגב שירים- הכל או לא כלום- של בארי סחרוף- שיר השנה הוא דוקא ´מלנכוליה´ של זמר ויוצר שפחות מדי מוערך.[סם סלו ברח לי..] אז שוב שנה טובה-!

את מלנכוליה שר חמי רודנר../images/Emo79.gif

גמני חושבת שהוא אחד הטובים שהושמעו השנה. עם זאת תוהה למה שיר כזה עצוב עשה לה את זה??? כל הדרך לעבודה נסעתי מתחת לענן אפור שהזיל עלי גשם... גשם ראשון של סתיו... ורק שלא ירק לנו גשם מחר, ארוחת החג בתוכננת בגינה במכבים, מתוכננת התכנסות משפחתית רבת משתתפים סביב שולחנות ובר מרכזי, משהו חופשי כזה... עם מוזיקה וצחוקים..... שתהיה לנו שנה טובה

magy

New member
כן , מחר ערב חג......שמח לחלק

ועצוב לאחרים........ תרצה אתר - כתבה לאביה נתן אלתרמן מירי אלוני........ כבר ערב האופק אדום ויגע אתה בודאי לא שומע אתה בודאי לא יודע שהערב ערב חג כבר ערב העיר אורותיה הדליקה צמרות אשליה הסמיקה כן חג יש בעיר ואני כאן מחכה לצעדך עיר חמה ושותקת ריבועי זהביה מדלקת ולפתע צמרותיה שמטה כי אתה - לא אִיתה שוב ערב סביב זיקוקין וירח חגים על העיר ושמיה אולי רק אתה היודע מה קרה כאן ומתי כן ערב שיכור משמחה ומבכי וכל נשמתי רק אלייך לדעת שאלה חייך שעודך שאולי עיר חמה ושותקת ריבועי זהביה מדלקת ולפתע צמרותיה שמטה כי אתה - לא אִיתה

טרה10

New member
פה במדבר הגשם הוא חלום זהר ואורה..

נזילות השמן בקליאו- התגלו כשמן שהצטבר במשך שלש שנים--ולא נזילות. ובגלל הטסטר-תהיה עוד נסיעה לבירת הנגב. למבחן חוזר. הבעיה היא כמובן מה עושים שהשנה הבאה תהיה טובה..ולא סתם מס שפתיים.

למעלה