תברחו- נעים להכיר

תברחו- נעים להכיר

אז בעוד שבוע מתחילה הסדרה החדשה, תברחו, סדרת מתח שכתב אילן רוזנפלד, שמספרת על חבורת נערים (בפיג'מות!) שהגיעו לחגיגת יום הולדת ומצאו את עצמם כלואים בחדר בריחה מתוחכם ומסתורי שיודע עליהם את הסודות הכי כמוסים.

וכנהוג, שרשור להכרת הדמויות. נראה האם יש פוטנציאל למצוא משולש חדש שרועי יתמוך בו במי שלא צריך לתמוך בו (אם מישהי צריכה לגמור עם בן זיני זה כבר רע), למצוא את החמוד הבא של שיר (והוא יהיה אחד מהאלמונים), את מי שדר ירצה שיחטפו (מה שבעייתי כי כולם גם ככה לכודים), וכמובן מלכה חדשה עבורי (רומי, אגם, מיקה... יש מבחר).

בפורמט הידוע.

טיילור מלכוב

מאיפה את מוכרת? מפינות הרשת שלה עם בן זוגה, בן זיני.
&nbsp
נעים להכיר: אלכס. כוכבת רשת והחברה הכי טובה של רז. היא מתחזקת את הוולוג הכי נחשק שיש ובחדר הבריחה היא תצטרך להיפרד מהנייד ומהעוקבים שלה איתם היא רגילה לחלוק כל רגע.
&nbsp
היא ממש מזכירה לי את: ליאן ממורובוט.
&nbsp
פרפרים בבטן בגלל: החבר שלה ובן זוגה, בן זיני.

בן זיני

מאיפה אתה מוכר? מהרשת, מהאח הגדול ומהתחנה, כמובן. אז הוא יופיע פעמיים בסדרות.
&nbsp
נעים להכיר: מיכאל. ״הג׳וקר״ של החבורה. הבחור המצחיק שאומר דברים בלי לחשוב. עם חוש טכני, מבין בצילום ועריכה, הוא החבר הכי טוב של אלכס ומשמש כשותף שלה מאחורי הקלעים בכל דבר שקשור בוולוג שלה. הוא מאוהב באלכס ורק מחכה לרגע שהיא תרצה אותו חזרה, אבל יום אחד הוא פשוט הפסיק לענות לשיחות שלה והיא לא יודעת למה.
&nbsp
הוא ממש מזכיר לי את: ליעם (סליחה על ההשוואה המטומטמת).
&nbsp
פרפרים בבטן בגלל: אלכס, כמובן.

שיר m

Well-known member
לא סולחת!!!

אני מכירה אותו רק מהתחנה, מחכה לראות אותו בתפקיד אחר...

Roei152

Well-known member
מנהל
ממש לא דומה לליעם
אם כבר הוא יותר דומה לסול...

Roei152

Well-known member
מנהל
סול צא'מר לליעם מצחיק ..
עם אנה סול צ'אמר ..
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
לא בצורה של מיכאל וסול ....
שתראה תבין , זה מה שהוא משדר בפרקים .. אדם ,, סול ..

אגם בוחבוט

מאיפה את מוכרת? מקריירת השירה הנהדרת שלה, כמובן.

נעים להכיר: רז.״הטום בוי״ של החבורה. בחורה סופר צינית ומשעשעת, שאומרת הכול בפנים. היא הגיעה לכיתה רק לפני שנה ומהר מאוד התחברה עם כולם, היא מסוג האנשים האלה שיכולה לתת לך הרגשה שהיא החברה הכי טובה שלך מבלי שידעו כלום עליה וזה מה שמאפשר לה להסתיר סוד גדול מהעבר שלה.

היא ממש מזכירה לי את: דניאלה בן גד.

פרפרים בבטן בגלל: תום.

עומר דהן

מאיפה אתה מוכר? אלמוני.

נעים להכיר: תום. "החתיך" של החבורה. האקס של רז. הם היו הזוג של החבורה – עשו הכול ביחד עד שהיא גילתה שהוא שיקר לה והחליטה להיפרד ממנו, מה שגרם לפיצול בחבורה. כשתום מגיע לחדר הבריחה עם סתיו, התלמידה החדשה שהוא מחבב, הוא מבין שהוא שם את עצמו במצב ללא מוצא.

הוא ממש מזכיר לי את: רוני מאליפים שגם הסתיר מוצא מיוחס (תום עשיר).

פרפרים בבטן בגלל: רז וסתיו.

מיקה צור

מאיפה את מוכרת? מאילת, הכוכב הבא, ומהסיוטים של שיר.
&nbsp
נעים להכיר: סתיו. ״המחוננת״ של החבורה. פרפקציוניסטית חסרת תקנה ומאוד בוגרת לגילה. היא מחבבת את תום והתחברה אליו מהרגע הראשון שהגיעה לכיתה. אבל היא מתנשאת על כל השאר ובעיקר מתעסקת בלהשיג ציונים גבוהים כדי להגיע לאוניברסיטה.
&nbsp
היא ממש מזכירה לי את: עדי דנצינגר.
&nbsp
פרפרים בבטן בגלל: תום. צפוי משולש אהבה.

שחר טבוך

מאיפה אתה מוכר? היה בכוכב הבא כמו מיקה.

נעים להכיר: ניב. מכירים את אלו שהם "הגיק" של החבורה, זה בדיוק ניב. החברים שלו הם הכול בשבילו, הוא זה שתמיד יוזם ומארגן אירועים ומאז שהחבורה התרחקה הוא שרוי במצוקה ורק רוצה לאחד את כולם ביחד מחדש, ולכן הזמין את כולם לבלות בחדר בריחה שמותאם אישית עבורם ביום ההולדת שלו.

הוא ממש מזכיר לי את: הוגו.

פרפרים בבטן בגלל: למה אני מרגיש שרומי?

Roei152

Well-known member
מנהל
יותר מזכיר את מתי , אודי בן דוד ואלון קלייין
מתלהבים חנונים יותר מהוגו ..

Roei152

Well-known member
מנהל
חותץ מזה שיחק בהאוצר שלנו בחינוכית
תפקיד דומה מאוד למה שהוא משחק היום בתברחו ...

אורי איתן

מאיפה אתה מוכר? אלמוני.
&nbsp
נעים להכיר: רועי. ״האקטיביסט״ של החבורה. בחור חכם ויש לו דעה מוצקה על כל דבר כמעט, אבל הוא גם שקט ושקול. הוא לא מסוגל לסבול חוסר צדק ואת רוב שעות הפנאי שלו הוא מקדיש לכלבייה שבה הוא מתנדב.
&nbsp
הוא ממש מזכיר לי את: אדם מיומני.
&nbsp
פרפרים בבטן בגלל: רז? אולי.

למעלה