תברחו- חלק ד'

איזה כלב

מסכנה רז... תמיד היא מסכנה. והנה המעבר... מסכנים, הם כולם חושבים שהשאר מתים או פצועים או מה שלא תרצו...
&nbsp
אבל איך יצאתם מפתחים שונים? ואיך אתם הגעתם לפה? ניב, אתה מטורף בעצמך. גם אני לא מבין איפה אנה...
&nbsp
מה זה פה, בית הכלבים? מוכרת לי השחקנית. למה חשוב לה ראש העיר?
&nbsp
לא, נו, יא... בן אדם מוזר. נכון, זה הסוף שלכם! ניב, סתום! ניב יודע משהו... קראו לכלב שלך סליים? סתיו קרעה אותי עם הקטע של הכלבים המתים. איזו התעללות...
&nbsp
בשביל מה אתה צריך את הכלבייה? בוא תיקח את הרצועות, תפרק את הכלובים, ו... רגע, בזמנו לא הפנטו את אילן להפוך לכלב? זה מעניין. מה?! מה עשית לצ'ינצ'ילה?! תתבייש לך, זה לא חוקי ואתה יודע את זה! עודד ינקום בך! והעכבר מת בגלל הגזים מהביוב!
&nbsp
כן, זה אילן שאשם!
&nbsp
למה היא מוכרת לי? הדוברמן של...
&nbsp
חדר עצוב לגמרי. בואו נתקדם. וסתיו גם ככה הייתה קצת מחורפנת. הנה, רואים?
&nbsp
רועי, בשביל מה אתה צריך את זה? הבנתי. אז זה הכול קונספירציה בין ראש העיר המושחתת לבין ראש הממשלה שלנו, שגם לו יש היסטוריה עם כלבות שלא נכנסות להסגר. צריך לטפל בזה. נגיד ככה: גרי ירוץ לראשות העיר, והפעם נוודא שאלף החתימות ישלחו, ואילן כמובן ירוץ לראשות הממשלה כי עם אילן הכול יהיה יותר טוב. ואז המצב ישתפר. אילן, תעשה טובה, תמצא סידור לילדה. זה לא עסק ככה.
&nbsp
איזה מזל שסתיו לא הפילה כלום. לא לשבור, מיכאל, בן אדם אלים!
&nbsp
כן, ראש העיר המקומבנת! זה חשוב! זה הדוברמן שלה וקאיה ביחד. מסכנים.
&nbsp
לא, היו הזויים יותר בהשקות. מניסיון. הפטיש הפחיד אותם, אגב. תעזוב את סתיו. כמו שמפו?! אולי זאת אנה... כן, ניחשתי שזה בגללך.
&nbsp
רגע, אז אם לא אתה... אז מי כן צילם?
&nbsp
בן אדם, למה הרסת הכול?! כן, אנה. הכי חשוב עכשיו אנה.
&nbsp
מסכנה! אלוהים אדירים, מה עובר לכולם בראש?!

פרק 8

הוא אמנם נראה תמים- אבל מה ניב מסתיר?
&nbsp
איך שולטים במשחק?
&nbsp
והאם הם יצליחו להתקדם לחידה האחרונה?

אלוהים אדירים, מי תכנן את החדר המעוות הזה?!

חזרנו לכיתה. ולשולמית המפחידה. באמת, ניב, מה אתה מסתיר? מה אתה קשור להכול?
&nbsp
אני לא נרשם לחדרי בריחה יותר בחיים. יופי, ניב.
&nbsp
זה מלחיץ לראות אותה רגילה... מה קורה אצלך בבית? לא, ניב, היא לא נחמדה. בכלל לא.
&nbsp
פשוט מאוד. אתה כתבת את הפתק הזה?! ניב, אתה לא יודע לשמור סודות.
&nbsp
טוב, בהתחשב בסודות של כולם, ניב לא מסתיר משהו כזה.
&nbsp
וואלה...
&nbsp
זה נשמע כאילו אתה רוצה לספר להם שאתה... טוב, אתה כן. טכנית. ידעתם שהוא באמת גיי? אגב, מיכאל עוזר מין הסתם לאלכס לצלם...
&nbsp
מסיבת פיג'מות? אילן לא אישר. זה עצוב כל כך...
&nbsp
זה כל כך עצוב. אוף, אלכס, סתמי. ניב, אתה אדם מוזר.
&nbsp
זה לא משרה ביטחון, ניב. זה מטריד! לא, מיכאל לא צריך להיות סטנדאפיסט. בואו נפסיק עם זה. מי מנהל את זה?! אוי, ניב, איזה שקרן אתה. למה לא סיפרת על זה שאלכס ומיכאל הם זוג לא מאוזן מבחינת ריח? אני פשוט מפחד. אני מאוד מפחד.
&nbsp
סתיו תכליתית כתמיד. ניב, אתה מעצבן אותי. עזוב את מירי מסיקה! ואנטיוכוס לא עכשיו! מה תינוקות עם שפם, מה?!
&nbsp
תום, לעזאזל. מטומטם, ניב! מטומטם! אוקיי, צריך להיכנס לראש של אילן ולהבין...
&nbsp
מילת ביטחון, כאילו אנחנו בסאדו או משהו!
&nbsp
אדום, דביל! זה תמיד צריך להיות אדום!
&nbsp
ארטיק-מסטיק, לישון אצלי, שמתם לב לזה, כן? אולי וואנזי. למרות שהסצנות האלה לא קרו פרט למה שהוא אמר עכשיו.
&nbsp
תיכון אלונים על שם אלון.
&nbsp
אני באופן אישי מעדיף ששולמית תסתלק לנו מהאזור. אלוהים, אילן, מה הקטע של הדימויים האלה?! אגם בוחבוט! אה, דפנה דקל. לא הבנתי מה מיכאל עשה? תזכו וצאו הביתה ותתרחקו ממנה כבר! היא מפחידה! אה, בן גוריון. תמיד צריך לסמוך עליו.
&nbsp
רוצו כבר! אה, שיט! אנה! מישהו צריך לצאת. זה חשוב...
&nbsp
שיט!!!!!!!!!!! ואיפה אנה?!
&nbsp
מחר- חדר המכונית...

למעלה