תבניות גבס

תבניות גבס../images/Emo102.gif

אני יודעת שתבניות גבס זה לגבס אבל מאחר ואני עושה פינות יצירה יש לי לא מעט תבניות גבס בכל הגדלים והצורות . השאלה שלי האם יש לזה עוד שימוש ? האם יש עוד חומר שאפשר ליצור איתו.. כל העולה על דעתכם? אני שואלת כי אני יודעת שיש כאן רעיונות " מטורפים" ומגניבים ויצירתיים שאני לא התפלא שיש דברים שאני ממש לא יודעת ..... תודה מראש תילתול

עיסת נייר

את יכולה לשמן את התבניות ואז להתחיל לעשות שכבות של עיסת נייר( פפיה משה), ואחרי שזה מתייבש, כמה ימים, להסיר ולצבוע.

משה רבינו...

זו טכניקה של עיסת נייר. מכינים קרעי עיתון. מניחים שכבה של קרעי עיתונים, ומורחים דבק ועוד שכבה ועוד דבק וכך עד שיש מספיק נפח. אפשר גם לטבול את הנייר בדבק ולהניח..אך שבא לך. זה לוקח כמה ימים להתייבש, כי ההתייבשות מתחילה מבפנים. אפשר דבק פלסטי, דבק מפיות או כמו שביבה הסבירה במאמר, או דבק של קמח ומים חמים.

אפשר גם...

דאס, שוקולד, ג´לי ליומולדת של ילדים. אני עשיתי לראש השנה חמסות משוקולד ונתתי לחברים שלנו. במקום העבודה שלי עשינו יצורים מג´לי בתבניות גבס והם יצאו מאד חמודים, והילדים מאד התלהבו לאכול אותם. כשאת עושה שוקולד, כדאי להמיס את השוקולד בסיר כפול ולהוסיף טיפה מרגרינה אוחמאה לשוקולד.

למעלה