תבל דיגיטל או יס אני רוצה להצטרף לאחת מהחברות, מה אתה ממליצים, תבל דיגיטל או יס... תודה...
D Dr_Compu New member 28/10/01 #1 תבל דיגיטל או יס אני רוצה להצטרף לאחת מהחברות, מה אתה ממליצים, תבל דיגיטל או יס... תודה...
D dht16 New member 28/10/01 #2 תעשה טובה דיברנו על פזה פו ליפני כמה ימים תחזור 2 דפים אחורה גג ותראה שייש שם מישהי ששאלה את אותה שאלה ותראה היו הרבה תשובות נ.ב וזאת ששאלה תגידי מה החלטת ?
תעשה טובה דיברנו על פזה פו ליפני כמה ימים תחזור 2 דפים אחורה גג ותראה שייש שם מישהי ששאלה את אותה שאלה ותראה היו הרבה תשובות נ.ב וזאת ששאלה תגידי מה החלטת ?
D Dr_Compu New member 28/10/01 #3 תודה.... קראתי את כל התשובות בעיון... אבל אני בניגוד לדעת הרב שם, נראה לי אתחבר לדיגיטל....
D dht16 New member 29/10/01 #4 אני חושב שעדיף לך יס גם אם תראה שעה ביום תהנה יותר מהטלויזייה אמרתה שאתה אוהב סרטים . אז תפנה אליי באי סי קיו ואני יראה לך רשימת להיטים שבטוח תרצה להתחבר ליס המספר שלי : 133058990
אני חושב שעדיף לך יס גם אם תראה שעה ביום תהנה יותר מהטלויזייה אמרתה שאתה אוהב סרטים . אז תפנה אליי באי סי קיו ואני יראה לך רשימת להיטים שבטוח תרצה להתחבר ליס המספר שלי : 133058990