תביעת נכות ממשהב"ט

z110273

New member
תביעת נכות ממשהב"ט

ערב טוב לכולם: רציתי לדעת דרככם האם שווה לי בכלל המאמץ והזמן לתבוע את משהב"ט ובכלל עלויות של הגשת בקשה לתביעה???? בשנת 99 התפרצה אצלי מחלת פסוריאזיס תוך כדי השרות הצבאי והיום מצאו אצלי החמרה כתוצאה מהפסוריאזיס נהיה לי דלקת פרקים האם מישהו מכיר את המצב הזה??? האם מישהו יודע מה אחוזי הנכות המגיעים אם בכלל??? תודה מראש

AVI359

New member
החמרה

Z110273 שלום רב אם חלה החמרה במצבך הרפואי הגש בקשה לועדה רפואית.זה לא עולה אגורה פרט לצילומי המסמכים הרפואיים. בברכה אבי

אוסה

New member
אבי תסלח לי אבל

כשקראתי את התגובה זה היה נשמע כאילו זה תיק תק , אני כועסת על משרד הבטחון שנה , שנה התיק של בעלי בטיפול להחמרה ואין תגובה . אולי פשוט כדאי לפנות לעו"ד? מה אתה מציע?

AVI359

New member
אוסה בבקשה

אוסה שלום רב רצוי לכתוב גם לרופא המחוזי וגם ליו"ר ועדות רפואיות וגם ל ק.תגמולים לשאול מה מצב התיק ומתי הצפי לגמר טיפול(כמובן עם כל הפרטים )עם אין תשובה מספקת תמשיכי כנ"ל כל מספר שבועות.הם פשוט לא ממהרים לשום מקום. עו"ד נחוץ רק אם נחוצה לך פניה לבימ"ש לאחר ועדה רפואית עליונה. כמו כן רצוי לערב את אנ"צ שמא הם יכולים לברר או לעזור. בברכה אבי

z110273

New member
החמרה

וועדה רפואית כבר קבעה לי פרופיל 45 מותאם למחלה בקטע הזה אין כבר יותר מדי מה לעשות איתם!!!! כעת אני מטופל בתה"ש השאלה היא אם יש עילה לתביעה עד כמה שאתה מכיר ויודע???ואיזה אחוז נכות אם בכלל מכירים במחלה זו(דלקת פרקים כהחמרה של פסוריאזיס)??? תודה

עָנת

New member
תוספת../images/Emo26.gif לדלקת הפרקים

שנילוות לפסוריאזיס נותנים אחוזים נפרדים. וזה ע"פ סעיף 35 א. http://www.yaar-law.com/laws/pgimot_chapter5_1.htm#35. מחלות העצמות והפרקים

עָנת

New member
פסוריאזיס ושירות צבאי../images/Emo70.gif

מצרפת מאמר שיכול לעניין אותך

למעלה