שלום רב תביעת חוב שלא הוגשה בלשכה בה מתנהל תיק הפש"ר נדחתה ע"י המנהל המיוחד. הוגש עירעור לבית המשפט ,מה הסיכוי שהיא תאושר בכל זאת? והאם אין לי (כחייב)זכות תגובה בעינין ? תודה מראש
תביעת חוב שהוגשה באיחור ולא התקבלה סיכוייה בערעור חלשים, אולם תמיד יש סיכוי שהיא תתקבל באם המערער הצביע על טעמים מיוחדים לאיחור בהגשת תביעת החוב. באם תדרש ע"י בית משפט לתת תגובה תוכל להגיב, בערעור אין לך זכות קנויה להגיב מבלי שנדרשת.
נעשתה טעות בהגשת התביעה. סיימתי כבר לשלם את החלטת השופט.(סך כל התביעות שהוגשו) הודעתי בכל צורה אפשרית לבעלי החוב על היותי בכינוס הוכחתי לבית המשפט פעמיים שבעלי החוב קיבלו את צו הכינוס.
נראה כי סיכויי הערעור נמוכים, בשים לב כי התרשלות ו/או טעות ו/או פרשנות שגויה של הדין מצד נושה מאחר אינם מוכרים בפסיקה כ"טעם מיוחד". הדברים מקבלים משנה תוקף שעה שהתיק הסתיים זה מכבר בהסדר (כדבריך) והנושה ידע על ההליך.
תביעת החוב נשלחה ללשכת כנ"ר אחרת מזו בה מתנהל התיק למרות שהודעתי לנושה הספציפי מספר פעמים היכן מתנהל הכל כמובן שיש לי אסמכתאות המעידות על כך שהכל נשלח בדואר רשום כולל אישור מסירה והצגתי את המסמכים בפני השופט . המוזר בכל הסיפור הזה הוא שהעו"ד הנ"ל ביטל עיקול שהטיל לאחר שהצגתי לו את אישור הכנ"ר שאני בכינוס נכסים.