תביעת אבהות

מצב
הנושא נעול.

מילונה

New member
תביעת אבהות

תביעת אבהות
לפני כחודשיים נודע לי שלבעלי יש ילד מאשה אחרת הילד היום בן 16 והוא סיפר היות והיא תובעת ממנו אבהות .בעלי מעולם לא ראה את הילד ולא הכיר אותו האם יש דרך לצאת מהסיפור הזה?האם מישהו מכיר מקרה דומה ? בעלי מסרב לעשות בדיקת רקמות .מה ההשלכות של מקרה זה על חיינו?

תשובה

תביעת אבהות
לפני כחודשיים נודע לי שלבעלי יש ילד מאשה אחרת הילד היום בן 16 והוא סיפר היות והיא תובעת ממנו אבהות .בעלי מעולם לא ראה את הילד ולא הכיר אותו האם יש דרך לצאת מהסיפור הזה?האם מישהו מכיר מקרה דומה ? בעלי מסרב לעשות בדיקת רקמות .מה ההשלכות של מקרה זה על חיינו?
תשובה
לא אשת בשורות אנוכי. אם הוא אביו של הילד הוא יצטרך לשאת במזונותיו, ויתכן שגם בהחזר הוצאות של האם 7 שנים לאחור. אם בעלך יסרב לערוך בדיקת רקמות, סירובו יפורש כנגדו.

תשובה

תביעת אבהות
תשובה
כנראה שיחוייב לשלם מזונות. הואיל והילד בן 16 החיוב הוא מדין צדקה ומתחלק בין ההורים באופן יחסי להכנסותיהם מכל מקור שהוא. אינני סבור שהחיוב יהיה רטרואקטיבי למרות שיש דעות אחרות.

מילונה

New member
מזונות

תשובה
כנראה שיחוייב לשלם מזונות. הואיל והילד בן 16 החיוב הוא מדין צדקה ומתחלק בין ההורים באופן יחסי להכנסותיהם מכל מקור שהוא. אינני סבור שהחיוב יהיה רטרואקטיבי למרות שיש דעות אחרות.
מזונות
האם למעט חיוב במזונות יכול בית המשפט להצהיר על אבהות ? האם חישוב המזונות נעשה משכרו של בעלי לבד או כלול בחישוב זה גם שכרי ? שהרי אנו מנהלים משק בית משותף

מצב
הנושא נעול.
למעלה