תביעה

מצב
הנושא נעול.
תביעה

תביעה
שלום רב נתבעתי עי עובדת שלא עבדה אצלי והועסקה כעוזרת אצל הורי. פגשתי בה רק לפני העסקתה. כדי לסכם עימם תנאי שכר ואין על כך עוררין. גם היא מאשרת שהועסקה עי הורי. בקשתי בכתב ההגנה להציא אותי מהתביעה. בית המשפט אבד את כתב הההגנה וזמן אותי לדיון.(אשמתו?) בכל זאת היה דיון ללא נוכחותי ובעילה שלא שלחתי כתב הגנה כלל(והרי שלחתי במועד ויש בידי קבלה) נתבעתי בתשלום השכר לעובדת כפי שהציגה . למי פונים כדי להוציא אותי מהעסק?

../images/Emo92.gif

תביעה
שלום רב נתבעתי עי עובדת שלא עבדה אצלי והועסקה כעוזרת אצל הורי. פגשתי בה רק לפני העסקתה. כדי לסכם עימם תנאי שכר ואין על כך עוררין. גם היא מאשרת שהועסקה עי הורי. בקשתי בכתב ההגנה להציא אותי מהתביעה. בית המשפט אבד את כתב הההגנה וזמן אותי לדיון.(אשמתו?) בכל זאת היה דיון ללא נוכחותי ובעילה שלא שלחתי כתב הגנה כלל(והרי שלחתי במועד ויש בידי קבלה) נתבעתי בתשלום השכר לעובדת כפי שהציגה . למי פונים כדי להוציא אותי מהעסק?

בבקשה..............................שוב

pili23

New member
האם ניתן פסק דין נגדך?

תביעה
האם ניתן פסק דין נגדך?
אם כן, הגישי בקשה לביטול פסק דין. האם יש בידייך העתק מכתב ההגנה הכולל את חותמת בית הדין כולל תאריך הגשתו?

pili23

New member
אם הבנתי נכון

יש
כן יש. האם ללכת אליהם? לבקש לסגור תתיק?
אם הבנתי נכון
אם הבנתי נכון ניתן פסק דין בהעדר הגנה נגדך. הדרך היחידה לפעול היא לבקש את ביטול פסק הדין, לצרף העתק מכתב ההגנה, ולציין שהוגש בזמן. כיצד מאשרת התובעת שלא הועסקה על ידך? אם יבוטל פסק הדין, יהיה צורך לבקש את מחיקך מכתב התביעה שכן לא העסקת אותה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה