תביעה של בנק, שאלה.

תביעה של בנק, שאלה.

בעקבות כל מיני שינויים והשקעות לא נבונות של השנה האחרונה הגעתי למצב של חוסר כל וחובות רבים מאד עד מאות אלפי שקלים, נאלצתי להעמיד את כל רכושי למכירה על מנת להחזיר שיעבודים, וכיום אני מנסה להתקיים מהיד לפה, וכמה שאפשר להחזיר חובות, זהו הרקע על מצבי. לאחרונה קיבלתי מכתב תביעה מאחד הבנקים שתובע ממני להחזיר לו את כל הסכום שאותו אני חייבת תוך שבעה ימים (מדובר על כמה עשרות אלפי שקלים) כמובן שאין לי מאיפה להביא את הכסף, ואין לי שום דרך לפתור את זה, השאלה שלי היא מה עליי לעשות, מה האפשרויות שלי, ואיך בעצם אנשים במצבי יכולים לקבל עזרה/טיפול של עורך דין? אני קוראת כל יום על איך אנשים מגיבים ומתמודדים עם עול כל כך כבד וגדול של חובות כספיים, ואני בהחלט מנסה לשמור על אופטימיות ולא להשבר, אבל זה נהיה קשה יותר ויותר מיום ליום, כבר אין לי איך לשלם שכר דירה ואין לי מושג מה יהיה חודש הבא, אודה לכל עצה שתוכלו לתת לי.

הסדר חוב

תיגשי לבנק ואני מאמין שתגיעו להסדר חוב. הבנק לא מעונין להגיע למצב של קשי גביה ובתי משפט. בשבוע הקרוב אני לא בהישג האינטרנט כך שאני מצטער מראש על התגובות הלקוניות

התביעה נגדי הוגשה אחרי שפניתי ביוזמ

ביוזמתי לבנק לפני שבועיים וביקשתי ליצור הסדר כלשהוא בשל מצבי, וזו בעצם תשובתם.

תשובה

רק העזרות בעו"ד המתמחה בתחום יכולה להביא להקטנת החוב. מעבר לכך אין בשאלתך פרטים נוספים המאפשרים התייחסות ספציפית יותר. בברכה אילן גולדנברג, עו"ד

איזה פרטים חסרים אשמח להשלים אותם

על מנת שאוכל לקבל תשובה יותר מפורטת.

החוב בעצם בנוי משני דברים:

עו"ש שיצא מהמסגרת והלוואה שלקחנו ואין ביכולתנו להחזיר במתכונת הנוכחית.

למעלה