תביעה קטנה נגד חתן כלה יום ראשון

אדיב חן

New member
תביעה קטנה נגד חתן כלה יום ראשון../images/Emo101.gif

ביום ראשון, 3.2.2002, בבית המשפט לתביעות קטנות (אשר נמצא בבניין בית המשפט השלום/המחוזי) ברח´ ויצמן 1 בתל אביב, יתקיים, בשעה 17:00, בפני כבוד השופט בלזר מרדכי, תביעה כנגד חברת פרומו קום ייזום ותקשורת (2000) בע"מ, הלא היא עוד אחת ממי יודע כמה השמות של חברת חתן & כלה (להלן - "גרוש & גרושה"). כל המעוניינים להעיד ו/או לראות אותנו (HOPEFULLY) עושים CENSORED מחתיכת הCENSORED שגרוש & גרושה ישלחו לטעון בשמה, מוזמן לבוא. כמו כן, להזכירכם כי במוצאי שבת ישנה מסיבת פתיחה של קניון גרוש & גרושה באגף הצפוני של דיזנגוף סנטר. הנכם מוזמנים לבוא בהמוניכם ולעשות שימוש מלא בזכות לחופש הביטוי, המעוגנת בחוקי היסוד של מדינת ישראל, כדי לומר לCENSORED שיופיעו באורגיה הזו, מה אנחנו באמת חושבים עליהם. אחת השאלות, שמומלץ לשאול, הנה: "כבודו מנכ"ל גרוש & גרושה, האם זה נכון כי את הכסף לקניית זיכיון על חצי מדיזנגוף סנטר אתם השגתם על ידי עושק לכאורה ומרמה לכאורה של אלפי אנשים, להם מכרתם חלומות על דוגמנות לכאורה?" או שאלה הרבה יותר פיקנטית, על אחריותכם בלבד
: "הוד מלכותו מנכ"ל גרוש & גרושה, האם נכון כי אתם לכאורה שרפתם את דיזנגוף סנטר לפני שנה, כדי שהעסקים יברחו למקום אחר, ואז תוכלו, לאחר שהוא ישופץ, להשתלט עליו עם הכספים שהוצאתם במרמה לכאורה?" דרך אגב: יצא לחנויות קטלוג החתונות של חתן כלה. כצפוי, על השער מופיעות הדוגמניות רנה רסלאן וגליה אברמוב, שניהם דוגמניות צמרת בסוכנויות מפורסמות. ואנחנו חשבנו ברוב טיפשותינו, שאת הדוגמנים לקטלוג החתונות אתם בוחרים מ"""קטלוג""" הדוגמנים. דרך אגב, שמעתם שההוצאה לפועל עיקלה לגורם בכיר בחברת חתן כלה את מכוניתו היוקרתית, כי הוא התנהג נורא לא יפה לרשויות החוק? THAT´S WHAT YOU GET, BASTARD
אתם תעודכנו לפני כולם על תוצאות התביעה הקטנה, כאן בפורום כלבוטק. בברכה, חברכם הנאמן, חן אדיב, מזכיר משפטי

אדיב חן

New member
אזהרה חמורה ומיידית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo101.gif

אזהרה חמורה ומיידית לכל נפגעי חתן כלה - במיוחד אלה אשר ביטלו תשלומים (לא יזיק גם גם לנפגעי חברות אחרות, המבקשים לבטל תשלומים, לקרוא!) ציינתי בפוסט קודם, כי למרות איומי סרק בדואר, שמורה למפלצת, יימח שמה וזכרה, גרוש & גרושה, הזכות היבשה לפי החוק היבש, להוציא לפועל ביטולי תשלומים, במיוחד שטרות סחירים, רוצה לומר - צ´קים. מידע חדש מעלה חשד כי המפלצת בחרה לנצל זכותה זו! לא ברור לי באיזה שלב: לא ברור לי אם על הצ´קים היה רשום למוטב בלבד: לא ברור לי מתי המפלצת עלתה ממעמקי השאול. כל שברור לי, הוא כי לאחר חודשים ואף שנה ויותר של שקט, קיים החשד לכאורה כי מספר אנשים קיבלו מכתבי הוצאה לפועל (לא איומים) על צ´קים שבוטלו. חלק מהאנשים טוענים כי אף לא הצטלמו ולא קיבלו מעולם כל """שירות"""! הנני נאלץ להזהיר, אם כן, את ציבור הנפגעים כדלקמן:- נכון לעכשיו, זו כבר לא עוד המלצה גרידא; אני מפציר בכם, עם כל הצער והכאב: ביטול תשלומים - אך ורק בהתייעצות ותוך היעזרות בשירותיו של עורך דין
אזהרה זו חמורה שבעתיים למבטל צ´קים. אני עדיין ממתין לקבלת מידע מההוצאה לפועל ומחברות האשראי, ומה עמדתן ומעמדן החוקי. כאמור, תעודכנו במהירות הבזק עת אקבל מידע זה. בעת הוצאה לפועל של ביטול תשלומים, במיוחד צ´קים, ידוע לי על הליך שונה במקצת, אותו יכול הנפגע, אותו מבקשים להוציא לפועל, לבקש: ההליך כרוך בהקפאת החיוב והמרת הליך ההוצאה לפועל במשפט בבית המשפט. לא ידוע לי אם אותו הליך בדיוק ניתן להפעיל על כרטיס אשראי; מכל מקום לא ידוע לי עדיין אם החלטת חברת אשראי לביטול עסקה היא מעין החלטה שיפוטית המכסה את הנפגע. הליך זה הנו אחד מהדברים שעדיין לא התעמקתי בו: אי לכך, וכאמור, מכל מקום, אבקש מכל נפגע השוקל ביטול תשלומים לעשות זאת דרך שירותיו של עורך דין, ועל פי שיקול דעתו. כמובן, עת תוגש התביעה הייצוגית, יישתנו פני הדברים: כולכם תעודכנו. לגרוש & גרושה: יימח שמכם וזכרכם, קרימינלים. אתם בטח משוכנעים שמה שאתם עושים זה "בסדר" ו"חוקי". המיסטיקנים טוענים שיש מאזן ביקום. עד כמה שזה נוגע לפרקטיקה - הם צודקים. מול מיליון פושעים ושוטרים מושחתים, יש שוטר אחד טוב ומסור. מול מיליון פוליטיקאים צמאי מעמד וכסף, יש שליט טוב אחד אשר רוצה בטובת נתיניו. מול מיליון קרימנלים של צווארון לבן ועורכי דין עם כסף בעיניים - יש אותי. נמאס לי שהחברים והחברות שלי בוכים לי מול העיניים. נמאס לי שאתם גונבים כסף לאור יום וממשיכים לפרסם את עצמכם. נמאס לי שאתם מסתתרים מאחורי הגרסה המסולפת שלכם ל"חוק". נמאס לי מהמכתבים הנוטפים רפש של עורכי הדין שלכם. נמאס לי שאתם משתלטים על המדינה, וכשקניתם זיכיון לחצי מהקניון הכי יוקרתי בישראל, הלוא הוא דיזנגוף סנטר - זה אני כבר לא מוכן לסבול. אם אני מי שאצטרך להקים את הFEDERAL TRADE COMMISSION הישראלי כדי לשים לכם סוף - זה מה שיהיה. שואלים אותי אנשים, למה אם אני לא נפגע, אני לוקח את זה כל כך אישית. הרי לכם תשובה פרגמיטית לחלוטין וחסרת כל קיטש: פגעתם בחברים שלי? פגעתם בחברות שלי? פגעתם בי!!! אני ארדוף אותכם בכל אמצעי משפטי העומד לרשותי. ולא, אני לא אצטרך להקדיש את "כל חיי" למשימה הזו - יש לי די והותר זמן לרדוף אותכם ועוד מיליון כמוכם. אתם בשבילי רק עוד נייר שאני זורק למכונת גריסה. תהנו מהשקט שלפני הסערה. רגעי השקט האחרונים שלכם. אמר פעם משורר גדול: "THE FIRE OF JUSTICE WILL CONSUME ALL WHO STAND IN ITS WAY" ואני אומר לכם: אני מאלה, אשר נושאים את הלפיד! נתראה בבית המשפט. בברכה, חן אדיב מזכיר משפטי

למעלה