תביעה ייצוגית כנגד YES

YesVictims

New member
תביעה ייצוגית כנגד YES

לקוחות YES שלא הוזהרו בעת ההרשמה על שיבושים בקליטה כשיורד גשם: אם אתם מעוניינים להצטרף לתביעה ייצוגית כנגד YES, אנא שילחו את פרטיכם (כולל סיפור המעשה) לכתובת [email protected]. התביעה תוגש ללא השתתפות כספית מצדכם, אבל תתבקשו לחתום על כתב התביעה ולהעיד בעת הצורך.

Yaniv-DC

New member
פעם בכמה דקות

קם איזה אדיוט במדינת ישראל ומחליט להגיש תביעה יצוגית. פעם זה את החברות הסלולריות, פעם את בזק, פעם את אמא שלא אמרה שהעוגיות מאתמול, ועכשיו את YES. לווין, יודעים מה זה? כן, כן, זה שעובר בלי חוטים ובלי כבלים ולכן כפוף למזג אוויר... קנטרני, טיפשי, ומזל שמערכת המשפט בישראל חכמה מספיק בשביל להדוף את התביעות האלה. חבל שהיא לא חכמה מספיק בשביל להטיל קנסות עתק על מגיש התביעה+העורך דין.

בכיינות לשמה ועיוורון מערכתי

בחוזה של YES עם לקוחותיה נכתב בבירור שהיא אינה אחראית על תקלות של עד 3ימים בשל מזג אויר. בפועל, תקלת מזג אויר מטופלת מיידית בYES, בין עם ע"י הגברת עוצמות או שליחת טכנאי תוך 3 שעות למבקשים. ואם כבר בתקלות עסקינן, הרי שסטטיסטית הוכח שבכבלים ישנן יותר תקלות, ובדר"כ הן גם קטלניות יותר (כשדחפור ליד הבית שלך הורס כבל של הכבלים, זו תקלה שלוקח ימים לתקן, ולא הפרעת מזג אויר שנמשכת בדר"כ 5 דקות). רק לידע כללי, שנה שעברה (שהחורף היה אז קשה יותר), YES נמצאה הרבה מתחת לתקנות הפרעות מזג האויר המותרות עפ"י הסכם הזיכיון שלה, פחות מחצי מהמותר על פי החוק.

YesVictims

New member
אמת בפירסום

זו לא הנקודה. YES יכולה גם להצהיר שהיא מעבירה רק שידורים מטימבוקטו, או שהתמונה משודרת הפוך, או שהיא משדרת רק שעה כל יום. הצרכן בוחן את המוצר על-פי פירסומי היצרן ומחליט בהתאם האם הוא מעוניין לרכוש אותו. YES מפרסמת כדלקמן (ציטוט מאתר הבית): "שאלה: האם זה נכון שאיכות השידור נפגעת בצורה קשה במזג אויר סוער במיוחד? תשובה: שידורי הלווין אינם מושפעים בדרך כלל ממזג האויר על פני כדור הארץ. השידורים הנקלטים הם באיכות מעולה, העולה בהרבה על זו שאנחנו רגילים לה". כל עוד פירסום זה בתוקף, YES חייבת לעמוד מאחוריו בכל מאת האחוזים, ואם אינה עומדת בו - עליה לשאת בתוצאות, הן מוסרית והן על-פי חוקי המדינה. בפורום אחר ציין מישהו שכל מי שעיניו בראשו היה אמור לקרוא את המאמרים המשווים את הלוויין לכבלים ולעלות בעצמו על העובדה ששידורי הלוויין חשופים לתקלות מזג אוויר. הוא טועה. בתי המשפט בישראל מטילים אמנם על הרוכש את האחריות להשוואה ולביצוע סקר שווקים, אבל אין זה מתפקידו של הרוכש לחפש סימוכין המפריכים את פירסומי היצרן. ההנחה היא שהפירסום כולל אך ורק דברי אמת, והרוכש אמור להשתמש בפירסום כבסיס להחלטתו. בתיבת הדואר של YesVictims הצטברו כבר מספיק תגובות מאנשים שאינם חושבים שאמת בפירסום היא בכיינות - אנשים המרגישים כי רומו על-ידי YES ודורשים כי תישא בתוצאות.

זו כן הנקודה. תלמדו לקרוא חוזים.

אתם פשוט חבורת בכיינים וסחטנים. אם יש לכם בעיות צפיה - תרימו טלפון למוקד קשרי לקוחות טכני, כי אם זו בעיה מתמשכת ולא חד פעמית ישלחו טכנאי לכוון את הצלחת. אחרי כיוון צלחות ב99% מהפעמים אין יותר תקלות חוזי. חוצמזה, קרא שוב את הציטוט שלך: שידורי הלווין אינם מושפעים בדרך כלל ממזג האויר. בדרך כלל = הווה אומר שיתכנו תקלות לפעמים. לא ידוע לי כרגע על תקלות מזג אויר מתמשכות שאינן ניתנות לפתירה ועל כן כל פנייתכם וטענותיכם מריחים מסחטנות ותעמולה של הכבלים שלהם, אגב, יש יותר תקלות.

tvguy

New member
יותר מזה - הכבלים הדיגיטלים...

יותר בעיתיים הקונקטור מאחורה זז בגלל כל התעטשות או כאשר מנקים את האיזור ואם הוזזת את הממיר או התעטשת לידו אתה צריך לדחוף ולשחק עם הקונקטור דקות ארוכות גם אם חשבת שהוא בפנים - טעית אין לכך קשר הוא עובד על מגע ולכן לאורך כל הסרט אתה רואה הפרעות קטנות ומציקות אתמול היה גשם שוטף על ביתי אפילו לשניה לא הרגשתי בבעיה

YesVictims

New member
קרא שוב את ההודעה הראשונה שלי

ההודעה אמרה כדלקמן: "לקוחות YES שלא הוזהרו בעת ההרשמה על שיבושים בקליטה כשיורד גשם". בלי לחשוף מראש את כל פרטי התביעה, אני ממליץ שתעיין בחוק הגנת הצרכן, סעיף 2 - איסור הטעיה, וסעיף 4 - חובת גילוי לצרכן. אגב, מובן מאליו כי התביעה הייצוגית לא היתה מוגשת אילו היתה YES פותרת את הבעייה בעקבות פנייה למוקד הטכני, או אילו היה מדובר בבעייה פרטית.

Yaniv-DC

New member
ואם לסכם - בולשיט.

כמו שאמרתי - לשמחתינו הרבה בתי המשפט דוחים את התביעות המטופשות והקנטרניות האלה. הלוואי וגם יתחילו לתת קנסות למגישי תלונות שווא בעוון הטרדת מערכת המשפט.

TVdude

New member
YES YES YES

קודם כל תלמדו לקרוא חוזים, ודבר שני : אני מחובר לYES כבר שנה ובחורף שעבר לא הייתה לי תקלה בשידור שארכה יותר מכמה דקות לעומת זאת כשאני נזכר בימי הכבלים...שלג על המסך לפעמים רואים בערוץ מסוים אחרי דקה לא רואים, חיבורים רופפים ומה לא. ב YES הרבה פחות תקלות ואיכות שידור טובה יותר גם מהכבלים הדיגיטליים ובתוכן אין בכלל מה להשוות. YES לוקחים את הכבלים בכיס הקטן!

dht16

New member
מתקשרים ליס והם מסדרים הכול באותו י

אני יודע מניסיון.. ליפני שלוש שבועות היה לי בעייה אחרי 3 שעות הייה אצלי טכנאי ואן לי שום בעיות יותר. כמו שאמרו פ הוא עולה לכוון את הצלחת והכול מסתדר . אפילו לשכן בבנין מולי היו תקלות בזמן גשם ואי שגרתי מולו לא הייה בגלל שהם סידרו . אז זה לא שייש לי בכ"ס פחות בעיות ולמישהו בת"א פחות

עוגייה

New member
אני לא מבינה את זה

לא טוב לכם הלווין? תעברו לכבלים. לא טוב לכם הכבלים? תעברו לדיגיטלי. לא טוב לכם זה? תזרקו ת´טלוויזיה לפח. מה הקטע של הישראלים כל החיים שלהם לחפש את מי להאשים ואת מי לתבוע ואיך להשיג קצת יותר כסף?! לי יש YES ונכון, מידי פעם יש בעיות, אבל זה מסתדר... על אמת בפירסום אתה מדבר? באמת כדאי שתלמד לקרוא חוזים... ועוד משהו קטן: יש לכם בעיות? תלונות? הערות? הארות? למה ללכת ישר לבית משפט, אלוהים ישמור?! בשביל זה יש לYES אי מייל, פקס, דואר וטלפון!

orlon

New member
ממש חצפה וכפיות טובה

אנשים, אגם אלה שלא מחוברים פה ללויין, הסקיטו ולמדו: הלויין הוא אחד הדברים הכי טובים שקרו פה בזמן האחרון. שבירת מונופול הכבלים היא לא משימה קלה, והנה לאחר שנה יס מתדפקת לה על בית משפט בכדי לנתק יותר מ-1000 איש מהכבלים. כל הסצינה עכשיו של דרמות מקור "איכותיות" תוצרת כחול לבן הם בעקבות שבירת המונופול הזה, ואם לא שמתם לב- מיום שהתחיל המאבק הזה הטלוויזיה שלכם יותר טובה. אני מנוי גאה של הלווין, אין לי כוונות לחזור לכבלים מתישהו, אני חושב שהגיע הזמן שנתחיל להעריך את מה שיש לנו, אני לא יודע מי מאלה שמארגנים פה תביעות יודע מה הגדרת המושג לווין או לפי מה הוא פועל, בלי פאניקה יש בריטניקה, אך זה ברור מאליו כי לווין יכול להתקל בבעיות אקלים. וגם אם כבר אני חושב שהאקלים הישראלי מאפשר לפחות 90 % צפייה בזמן שאתה רוצה לראות טלוויזיה.

למעלה