תביעה בPAYPAL

galavr

New member
תביעה בPAYPAL

שוב אני מבקש את עזרתכם. קיבלתי חבילה הכוללת שישה ג'ינסים וארבע חולצות. שלושה ג'ינסים - לא היו במידה שביקשתי (ואחד מהם הוא בכלל לא מהסוג שביקשתי) לג'ינס אחד היה כיס פרום (חסרים תפרים) לאחר (של ליוייס) יש כפתור של חברה אחרת בכלל. שני ג'ינסים כן עולים עליי, אבל אחד מהם הוא בכלל לא מהסוג שביקשתי. סך כל החבילה 237 דולר, כולל משלוח. כשדיברתי עם הספק של המוצרים, הוא אמר שאשלח לו את המוצרים המדוברים והוא ישלח לי אותם חזרה, אלא שאחרי שביקרתי במכס ושילמתי 131 דולר על מע"מ+מכס, לא מתחשק לי לשלם על משלוח לחו"ל ועוד להחזיק אצבעות שלא אדרש לשלם מכס בשנית. למרות שנאמר לי על ידו שהוא ישלם לי את דמי המשלוח, אני לא כל כך שש לעשות זאת, גם כי אני כבר לא ממש סומך עליו וגם כי אני פשוט לא רוצה את המוצרים שלו יותר. מעולם לא ניסיתי את הבוררות הזו שמציעה PAYPAL. האם יש לי CASE לתביעה? יש לי תיעודים של השיחות שלי עם אותו הספק על כך שהוא מצטער על המידות הלא נכונות (ומבקש שאתקן בעצמי את הג'ינס הפרום...) יש לי גם תמונות שצילמתי המוכיחות את טענתי, אותן שלחתי גם לספק עצמו. האם השירות הנ"ל שמציעה PAYPAL עולה משהו? עמלה כלשהי? במידה ואכן יוחזר לי הכסף, מה לגבי הסחורה? אצטרך לשלוח אותה חזרה? מה הייתם עושים במקומי? מה הסיכוי שאקבל את הכסף כולו חזרה מבלי שאדרש במשאים ומתנים נוספים עם הספק? תודה רבה לעונים ולאלה שטרחו עד כה וענו לשאלותיי עד כה

jrcjrc

New member
אם בתנאי המכירה רשום

שהכסף יוחזר לך אחרי שתשלח בחזרה את המוצרים אז פיפאל יחזירו לך את הכסף אם הספק יגיד שקיבל בחזרה את המוצר יכול להיות שתצליח לסכם איתו על החזר מסוים שבזה יגמר הענין ( זה בדרך כלל מה שאני עושה) ואז את מה שלא רציתי אני מוכר על מנת לפצות את עצמי בכל אופן אפשר לפתוח תלונה בפיפל אם המוכר לא מגיב תוך שיבעה ימים ומבקש שתשלח לו את המוצר בחזרה הכסף אצלך בחזרה בהצלחה

roeeya

New member
אמרו לי פעם שיש מושג במכס

של מוצר שנשלח בחזרה לתיקון או החלפה ואז לא יקחו לך מכס שוב. שווה לבדוק את הנושא לעומק.

Nunatak

New member
לתיקון - כן. החלפה - תלוי.

אם ההחלפה היא במוצר מחודש אז לא תצטרך לשלם מכס, אם מדובר במוצר חדש 100% אז תצטרך לשלם מכס ומע"מ גם אם המוצר לא עלה לך שקל.

galavr

New member
אבל מה אם אני לא רוצה להחליף?

ביזו אותי שלחו לי הכל הפוך כפתורים לא במקום כיסים לא תפורים מידות לא נכונות דגמים לא נכונים לא רוצה להחליף רוצה את הכסף חזרה... אי אפשר לדרוש מPAYPAL שתתערב?

Nunatak

New member
אף אחד לא יחזיר לך מכס בחזרה.

זה סיכון שתמיד קיים ושתמיד צריך לקחת בחשבון.

galavr

New member
אני לא רוצה את המכס חזרה

אני רוצה את הכסף חזרה... של העיסקה

galavr

New member
ומה אז? מה הפרוצדורה?

מה קורה עם הסחורה שנשלחה? אני אצטרך להחזיר אותה? ולמה "אם תערב את paypal "? זה נשמע כאילו זה אמור להיות מוצא אחרון...

למעלה