תבינו לבד...

• פותח הנושא Kps
  • פורסם בתאריך

Kps

New member
תבינו לבד...

אחד עולה לשמיים ופוגש את המלאך גבריאל. "מה מנת המשכל שלך?", שואל המלאך. "230", עונה האיש. "יופי", אומר המלאך, "אם תרצה - נוכל לשוחח פעם על תורת היחסות". מגיע עוד אחד. "מה מנת המשכל שלך?", שואל המלאך. "220", עונה האיש. "נפלא", אומר המלאך, "בהזדמנות נוכל לשוחח על פיזיקה קוונטית". אדם שלישי עולה לשמיים. "ומה מנת המשכל שלך", שואל המלאך. "אהה... 30 בערך" אומר האיש. "מה אתה אומר!", מתלהב המלאך, "תגיד, איך הולך למועצה נוער חיפה השנה?".

Seidman

New member
../images/Emo13.gif

משוגע אחד בא עם הנעל שלו לוועדת שיחרורים. שאלו אותו: מה זה? (הנעל עם השרוך) המשוגע השיב: זה הכלב שלי רופא: הוא לא יכול להשתחרר כעבור שנה בא המשוגע שוב לבדיקה לוקח הרופא את הנעל והשרוך ושואל: מה זה? ענה המשוגע: זה הנעל שלי עם שרוך אמר הרופא: אתה יכול לצאת!!! יצא המשוגע וקרא: איך עבדנו עליהם Kps.

demoloc

New member
זה לא כל כך מצחיק

אבל זה גם לא כל כך נורא . לדוגמא: שלושה אנשים הולכי להבחן לספר השיאים של גינס , אחד עם היד הכי קטנה , אחד עם הרגל הכי קטנה ואחד עם הזין הכי קטן . מכניסים אותם לחדר המתנה וקוראים לאיש עם היד הקטנה להכנס ראשון. אחרי כמה דקות של המתנה מורטת עצבים יוצא האיש מאושר כולו ואומר "יש! אני האיש עם היד הכי קטנה בעולם!!" אחריו מכניסים את האיש עם הרגל הכי קטנה בעולם , שוב המתנה מורטת עצבים והוא יוצא מאושר כולו ומכריז "אני האיש עם הרגל הכי קטנה בעולם!!" אחרון נכנס האיש עם הזין הקטן , עוברת דקה, עוברות שתי דקות והוא יוצא עם פנים מבואסות ואומר: "שיט..יש מישהו עם זין יותר קטן משלי .. מי לעזאזל זה הKPד הזה!?"

למעלה