תביישו לכם מה אתם צועקים עלי עוף מפה עוף מפה עוף מפה חסרי לב!!!
כ כוסית על הגג New member 11/2/06 #2 ../images/Emo12.gif מי אתה בכלל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
N NavooShiT New member 11/2/06 #3 ../images/Emo204.gifסתאם ילד משועמם../images/Emo6.gif את לא רואה שהוא מעריץ את "השמיניה'" **קראי ת'חתימה הבוגרת שלו **
../images/Emo204.gifסתאם ילד משועמם../images/Emo6.gif את לא רואה שהוא מעריץ את "השמיניה'" **קראי ת'חתימה הבוגרת שלו **
N NavooShiT New member 11/2/06 #10 מעט../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif -מעט הרבה../images/Emo6.gif ../images/Emo204.gif
N NavooShiT New member 11/2/06 #15 אני מבקשת-נאווה עם א'../images/Emo9.gif../images/Emo204.gif חעע ואני שותקת נכדה חאמוד שילי
ל ליאורוש love אושרי New member 11/2/06 #13 זאת גילווש מהה.ט?אם כן אז זאת ליאור דיברתי איתך לא מזמן..
ל ליאורוש love אושרי New member 11/2/06 #16 תיקון.. זאת התכוונתי לזאת שרשמה "טלנובלה בדם איזה מצחיקה את בת כמה את?" לגליווש הזאת התכוונתי אם את רואה את ההודעה הקודמת תעני לי
תיקון.. זאת התכוונתי לזאת שרשמה "טלנובלה בדם איזה מצחיקה את בת כמה את?" לגליווש הזאת התכוונתי אם את רואה את ההודעה הקודמת תעני לי