תביט בנו מלקקות

שרית 114

New member
תביט בנו מלקקות

האויר בחוץ כל כך נעים, אור קלוש מאיר את המרפסת רוח כל כך נעימה וקלילה מנשבת מדהים היישוב הזה כמה האויר בו נעים. מביטה בנו הבנות כן שלוש חברות יושבות צוחקות מספרות, הוצאנו את "המוס" קריר כל כך, שלוש שכבות מגרה כל כך, שוקלד מריר, שוקולד לבן ושוקלד חלב "מוס" רק השם "מוס" גורם לי לגירוי קל בין השפתיים וכן גם שם בין הרגליים, מה לעשות כל כך סקסי המאכל הזה. מדמיינת אותך, האיש שאני רוצה, מביט בנו מלקקות שלוש נשים עם שפתיים מדהימות לאחת כל כך מושלמות ולאחרת מצויירות ולגביי אני לא אגיב רק אומר, שפתיים מרוחות באדום אחחח ממש עושה לי את היום. יכולה לדמיין מה אתה רואה בעיניים, יושבות לנו על אותו תבנית עם שלוש כפיות, מתענגות מביס לביס צוחקות כל כך אווריריות טועמות את הכפית בין השפתיים, לשון, שיניים, השפתיים רכות רכות כל כך... ואתה מביט משרבבות לשון על השפתיים, ואני מביטה להן לכיוון השדיים שלוש חברות עם שדיים כל כך מלאים, אוי הגירוי מדהים... ואתה מביט ורואה איך המוס נוזל בין השדיים המפוארים, נוזל אל הרווח המדהים נוזל וגולש חום שוקולד מלכלך, מעבירות ציפורניים מביטות בעיניים מלקקות את הנוזל. אנחנו כאן השולטות מענות אותך לאנחות... ואתה מביט ואנחנו משרבבות לשון, מנשקות אחת לשניה עם המוס על השפתיים מביטות לך בין הרגליים, מגלות ,צוחקות לנו, מלקקות ידיים מעבירות לשון על זרועות מחליפות כפיות... ואתה מביט אתה לא ניגש אתה רק מביט, אנחנו מיישרות מבט אליך לעיניים מעבירות שיער גולש בין הציפורניים, מפזרות את הריח באויר והמוס מלכלך שם השיער, החולצה, הידיים,הבנות כל כך מבינות את המישחק עכשיו,אנחנו השולטות עכשיו נוגעות אחת בשניה רק כדי לחמם לך את האווירה נוגעות מלטפות מנקות שפתיים בשפתיים... ואתה מביט מעבירות אצבעות ידיים על זרועות חלקות, על רגליים שזופות, על העור המדהים ולא מסירות ממך את העיניים ואתה לא נוגע רק רוצה עוד להמשיך ולראות את אותם המראות. ואתה מביט ואנחנו בשבילך מתענגות מענגות גונחות נאנחות והמוס משתרבב לנו בין האנחות... ואתה נוגע ואתה נוגע ואתה נוגע לא גומר... אנחנו בשליטה זה לא אתה. והערב ניגמר הרוחות נעשו קרירות הן מתפזרות... השעה כבר לאחר חצות ואני לא נירדמת יורדת למקרר טועמת מהשיכבה האמצעית השוקולד הלבן כמה הוא דומה לנוזל המוכר שלך, זו השיכבה שלך... מחדירה אצבע לתוך התבנית מרימה את השיכבה האמצעית משרבבת טועמת ולוחשת... יקירי בוא מהר רוצה לראות אותך עכשיו כאן גומר.

hotman10

New member
שרית.. לא הוגן מה שאת עושה לי..

למרות, שבעצם- תעשי בי כרצונך. סומך עלייך.

למעלה