תביא משפט

0mroosh

New member
הגר, זה הרגע

שאנחנו מבקשים מסיוון למחוק אותנו, ואנחנו מהפנטים את שחק ועדי, שלא יזכרו דבר.
כנסי לקישור ששמתי.

שלי.. ../images/Emo9.gif

"תאווה לבשר אשה זה כמו סתם תאבון לבשר"
משפט גאוני..
-------------------
אלבום זהב
אין קשר אבל אני מתרגשת וגאה..
אבא- קקה.
חמוד כזה...

ע צי ץ

New member
את לא יכולה לעשות את זה ../images/Emo7.gif

צריך להפסיק לשקר בטלוויזיה על אהבה. לקחת אחריות על הילדים. היחיד שאני שלו הוא אני וגם אני בוגדני שארית הכוונות הטובות אוכלים הכלבים אבל אבל כל השיר
שבת שלום

B l a c k tears

New member
"ההפך מלמות

זו לא אהבה,ידעתי כבר." ו"היחיד שאני שלו הוא אני וגם אני בוגדני." היה קשה לי לבחור אחד,נו.

../images/Emo46.gif

מאיפה קיבלתם את רעיון ה"ידעתי כבר" הזה
לידה או תקווה.
זה גם יותר הגיוני, גם יותר חכם וגם יותר אביתר..

noa08128

New member
הווו ../images/Emo99.gif

זה שיר מדהים אני לא מפסיקה לשמוע אותו לאחרונה! הוא שיר עם המון תובנות , במאת אחד השירים הכי טובים שאביתר כתב! "אמביציה כמו שהשעון זז צריך להפסיק לשקר בטלויזיה על אהבה לקחת אחריות על הילדים היחיד שאני שלו הוא אני וגם אני בוגדני שארית הכוונות הטובות" הדימוי הזה של אמביציה לשעון פשוט הרטיט אותי
,בפעם הראשונה... הקטע של "צריך להפסיק לשקר בטלווזיה על אהבה" כל כך אמיתי ונכון כמו כלל השיר שמדבר באופן ישיר ,ישר אל תוך הלב. "היחיד שאני שלו הוא אני,וגם אני בוגדני" כי רא אנחנו יכולים להיות נאמנים לעצמנו וגם בעצמנו אנחנו פוגעים- זה דבר שאני מתמודדת איתו ביומיום איך לא לשקר לעצמך.. "שארית הכוונות הטובות"-אין מילים

AnGeLiNa JoNsOn

New member
מיין../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

קאמף סתם. ובכן, המשפט שלי "צריך להפסיק לשקר בטלויזיה, על אהבה" כי זה כה נכון, יותר מדי אינסנט פיפל לייק מי חושבים שלכל אחד יקרה מה שקורה לאלי מקביל, וזה מרגיז!!! אהבה זה דבר נורא חשוב, והופכים אותו בטלויזיה למשהו מגוחך, טיפשי, לא מציאותי.
שיר מדהים

למעלה