תביאו לי כאפה פליז

Ana Lyn Newkirk

New member
תביאו לי כאפה פליז

היה לי טסט מעולה עכשיו
אף הערה, אף טעות, אף התלבטות. רק מה? שכחתי לחגור
פתאום חמש דקות לפני סוף הטסט אני מבין פתאום שאני בלי חגורה
וגם הטסטר העילג הזה שכח להעיר לי על זה
אני מקווה שלא פוסלים על זה
אני מה זה כבר רוצה רשיון

adii1201

New member
למה היה לך טסט על הבוקר? ../images/Emo12.gif

ובהצלחה... אני מקווה שתעבור... אל תשכח לעדכן אותנו

Ana Lyn Newkirk

New member
זו כבר פעם שנייה על הבוקר

שזה אומר: לקום ב-5:50, לחכות למורה שלי מתחת לבניין ב-5:50 ולהתחיל את הסטס ב-7:10. מצד אחד זה מורט מעייפות אבל מצד שני אין ממש פקקים והמוח עוד רענן בשעות האלה. הפעם שמעתי בעצותיהם של שני הזקנים של הפורום, עדי ויגאל, ולא סיפרתי על הטסט לאף אחד. לא לחברים, לא להורים, לא לכם לא לאפחד. כל מי ששאל אותי מתי יש לי טסט אמרתי לו "מתישהו", ובאמת הטסט עצמו זה ממש עזר לי. לא בקטע של האמונה התפלה של זה, אלא בקטע שהרגשתי ש"אני לא חייב כלום לאף אחד ואף אחד לא מעניין אותי" ואז הרגשתי יותר בטוח בעצמי והלך לי טוב. הבעיה היא באמת הסיפור עם החגורה. אם לא הייתי שוכח לחגור הייתי יכול להגיד ב-90% שעברתי, אבל הקטע הזה באמת הרס לי. וזו טעות בסיסית ויכולה להרוס טסט נהדר שלם כמו שהיה לי.

adii1201

New member
לא נורא אני מקווה בשבילך שתעבור

ואני שמחה שהקשבת לעצות שנתנו לך כאן... אנשים פה לא אומרים דברים סתם

Ana Lyn Newkirk

New member
אוף! מקבלים תשובה רק ביום ראשון

כלומר, כל הסופ"ש הזה אני אהיה מתוח וטרוד בעניין הזה
מה גם שאני באמת אבל באמת לא יודע אם עברתי או לא
יגאל, לדעתך פוסלים רק על סמך העניין של החגורה? כי חוץ מזה לא שמתי לב לשום טעות בולטת בנהיגה שלי :/

adii1201

New member
וואי! איזה חראות!!!

למה רק ביום ראשון?!?!? למה לא היום בצהריים?! מה הטסטר צריך מנוחת שישי ושבת בשביל להחליט?! העיקר אנחנו משלמים 400 ש"ח על טסט...

Ana Lyn Newkirk

New member
כוס אמשכם אינשאלללללההההההההההההההה

בקשר למה שעדי שאלה, אז בד"כ מחזירים תשובה ביום שלמחרת, פשוט כשעושים טסט בימי חמישי אז או שמחזירים תשובה באותו יום או שמחכים ליום ראשון. למשל, חבר שלי שעשה ביום חמישי שעבר טסט קיבל תשובה כעבור כמה שעות ולעומת זאת במקרה שלי אז אמרו לי לחכות. ועוד תבינו שאני נמצא במצב שפשוט הסיכויים שלי הם בערך 50%-50% כך שאין לי פשוט שמץ מה יחליטו ואני אצטרך כל הסוף שבוע לחיות במלא ספקולציות אם יעבירו אותי, וזה ממש מבאס, במיוחד שלעבור טסט זה צעד שמשנה לך את החיים באיזשהו מובן.

adii1201

New member
כל השכבה שלי שניגשה לטסטים

קיבלו תשובות באותו יום כמה שעות אחרי מה גם שעשית את הטסט שלך נושא מוקדם.... הם סתם לא הוגנים

Ana Lyn Newkirk

New member
נכנסתי לאתר של משרד התחבורה

הסתבר לי שיש אפשרות לבדוק את העניין אם עברתי או לא דרך האינטרנט.. קיצר ממה שרשום שם אז.. עברתי
אבל אני אחכה לתוצאות הרשמיות שיגיעו ביום ראשון (למרות שאני כבר בטוח ב-99% שעברתי
)
בכל מקרה, |

ווואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ממש מזל טוב
ראית שזה משתלם
לא להתייאש... ואין באמת אדם שלא יודע לנהוג כמו שאמרתי...והנה אתה יודע לנהוג
אני ממש שמחה בשבילך כי אני יודעת שזה היה לך נורא נורא חשוב...
(ובצדק) אז

למעלה