תביאו לי בקשה...

• פותח הנושא STAJ
  • פורסם בתאריך

STAJ

New member
תביאו לי בקשה...

קישור לדבר הזה שבודק לאיזה מהדמויות ששחקה אנג'לינה אני דומה! פליז!!! אני חייבת לבדוק... אם למישהו יש שיהיה נחמד ויתן לי קישור! תודה מארש חברייס!

מצטרפת לבקשה../images/Emo13.gif

ממ, האתר בעברית?פשוט אף פעם לא נכנסתי לשם.. אז יאללה, תהיו נחמדים ותנו לינק, תודה:):):)

STAJ

New member
זה באנגלית..........

אבל זה די קל להבנה..............

¥EleVatioN¥

New member
הנה../images/Emo129.gif

http://quizilla.com/users/playbu77y/quizzes/What%20Angelina%20Jolie%20character%20are%20you%3F%20(Now%20with%20pics) ובשביל הקרדיט קטי (המלכה
) הביאה את זה

¥EleVatioN¥

New member
יצא לי..../images/Emo129.gif

שאני לני!You are Lanie Kerrigan,from Life or something like it, beautiful, ambitious, ever changing, and you always get your way or shall I say man. מוזר..לזה לא ציפיתי

DankaN5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gifיצא לי ג'יה!!

You are Gia, from Gia, Wild, exotic, beautiful, loves everyone, men want you, and woman want you and want to be you, yet your wild and badass behavior gets you in trouble most of the time!!!

crazy4AJ

New member
היי גם לי יצא את זה!!!

אני לא מבינה למה.... מצד שני אני לא כל כך מתחברת עם כל הדמויות האחרות אז לא משנה....

love1beyonce

New member
גמלי יצא ג'יה וגמני בדיוק כמוך

מתחברת לכל השאר.. אבל בכל זאת אנחנו מצפים משאלון שיש באינטרנט להגיד לנו מי אנחנו..אחח לאן התדרדרנו..

STAJ

New member
משהו כאן לא בסדר!!!

עשיתי שלח לסלולרי על התמונה של אנג'לינה בתור לני (חיים או משהו כזה), בחרתי את הסוג שמתאים לי לפלאפון וזה כזה כותב לי במחשב "אין תמונה!!!!" מזה אומר!?!?!?!?!?!?! שילמתי בשביל זה? (לא קבלתי כלום לפלאפון)

אלוהים ישמוררררררררררר

יצא לי ליסה מנערה בהפרעה...אמאמאמאמאלההה...לא רוצה להיות נערה מטורפת עם בעיות גבוליות באישיות..משהו כזה...אמאלה, לא לא לא, אל תחשבו שאני כזאת...חחח.. מזל שזה לא שאלון אמין, אחרת באמת מסתבר שהיו לי בעיות נפשיות קשות.. אבל סתם כדרך אגב, ליסה, כמו הסרט נערה בהפרה זו אחת הדמיות האהובות עליי ביותר שאנג'י שיחקה..אז..יצא חביב..חח

האישיות גבולית זו הדמות של ווינונה

ריידר חח אנג'י היתה "סתם" סוציופטית

למעלה