תבחר לי

תבחר לי

"תבחר לי תחתון"...אמרתי וחייכתי אלייך, עדיין שכובה לרוחב המיטה הגדולה מתמתחת עליה ערומה לא מרגישה את הקור, שקודם גרם לשנינו לעזוב את הסלון ולגשת לחדר השינה.....אל מתחת לפוך... ואתה, מתוך חדר הארונות שאלת "איזה צבע?", איזה שתרצה לחשתי, ראשי עדיין משחזר את אותם מגעים..... ותחושות שעטפו את שנינו לפני כמה רגעים בין סדיני הבז´ עם הפרחים...... איך הפשטת ממני את פיג´מת הסטן........וגילית אותי ערומה....נו אתה יודע שלאחר המקלחת אני לא אוהבת אותם.......אוהבת להחליק אל תוכה ערומה.......ללא בד שיחצוץ ביני...ובינם....... "שחור".....אני שומעת מסתנן מתוך שפתייך.......מפנה את ראשי לכיוון........אתה מושיט יד אל תוך הסלסילה .....מנסה לבחור את אותו "שחור".......שהחלטת ...ולוחש לי,לך........."שחור הכי סקסי עלייך"......... ומחשבה עוברת לי בראש........ידייך מלטפות את התחתונים שלי שם.......את היום יומיים......את "המיוחדים".......עם השקוף מקדימה........מאחור..........באדום......לבן.......סגול......יש גם אחד כתום....לויודעת למה קניתי אותו......הוא של "קיץ" בדרך כלל......כשהגוף שחום...... "מצאתי".. נשמע מתוך חדר הארונות ואתה מושיט לי אותם...... אני מחייכת......ממממממ....."מפיתום".....אני לוחשת....ומחייכת......"תלביש לי אותם".......... ואתה יודע מה,......... יותר מדליק אותי..... כשאתה מלביש לי את החוטיני...... מאשר כשאתה מפשיט לי אותם.........

tairon

New member
אההההההההה זה פשוט...אהממ../images/Emo3.gif

תרשי לי .. ההפך???... זה מתבקש כזה.. התגובה הגברית תבחרי לי... לא יכול לעמוד לא לכתוב את זה.. זה מדגדג לי בקצה האצבעות.. תבחרי לי ~~~~~~~~~~ תבחרי לי מוסיקה.. ולשם שינוי אני מעביר את השליטה ואת הטעם לידייך... ואני שם ניצב מחייך מדליק עוד נר מתוך שלל הנרות שכבר הדלקתי שם על הקיר צללית אחת שלך ניגשת למערכת בוחנת את האופציות וצללית אחת שלי מביטה בתנועותייך... האות פה ניתן עת תו ראשון החל להתנגן... שני צלליות פוסעות זו מול זו באיטיות מדהימה....ידך נשלחת לחזה שלי עוצרת אותי כמהה אני משתהה מביט בשפת גופך שנע לפני.. אז תמשכי אותי אליך לריקוד צמוד... תבחרי לי לחשתי.. ובחרת כאן שיר שמעלה את רמת הסקסיות לגבהים בלתי מוכרים... גופי נצמד לגופך ידיים עוטפות את גופך ונשמתך על צווארי..גורמים לתסיסה כמו איזה יין אדום משובח... שרק מחכה שילגמו ממנו...את מפנה את ראשך אל עבר פניי נשיקת הלגימה פה הושקה..והספינתנו תרים את העוגן להפלגה מסוג אחר... על גלי התשוקה... תבחרי לי אמרתי ואת בחרת ועוד ערב רומנטי.. יחרט בזכרון.....

זה פשוט למי...

שרומנטי בנשמה למי ששרמנטי כמוךך למי שזה בא לו בכזו טבעיות. ואני? הלכתי לשתות מים קרים!!

ובחרתי לך.....

ובחרתי לך.... מבין מאות הדיסקים שעומדים שם בפינה....את אותו שיר....."שלנו".....לא זוכרת בדיוק אייך הגענו לזה שקראנו לו "שלנו".... אולי בגלל אותה מסיבה בה נפגשו עיננו מעבר לשולחן.....אתה רצית את כוס היין שעמדה על השולחן בצד שלי....והיו כל כך הרבה אנשים....והמבט שלך..... הוא שהפנט אותי אלייך...."העיניים הם ראי הנפש".....אתה זוכר כשאמרתי לך את זה בפעם הראשונה שזלגו מעיני הדמעות.....לא זוכרת על מה זה היה בדיוק......אולי עוד יום קשה בעבודה.....ואתה ליטפת את הדמעות....והיית לי ...ואז באותה מסיבה, אתה עמדת שם בקצה השולחן....ואני כאילו וקראתי את בקשתך......והושטתי לך את אותה כוס......ואז....... כולם נעלמו להם.....היינו רק אתה..... ואני.....והשיר....."השיר שלנו"....... אותו שיר שחיבק לנו זמנים כשהיינו בנפרד.......כשגשם ראשון זלג על זכוכית החלון.....והגשת לי את כוס השוקו המהבילה......ממשיך לחבק את מותני מאחור.....נשימתך מצמררת את עורפי...... עכשיו, הנחתי אותו במערכת....."השיר שלנו"....הצלילים שלו.....מממממ......ממלאים את המרווח שבנינו.......מושיטה לך יד......מביטה אל תוך עינייך...... מקרבת את גופי אליך.....ובעיניי בקשה הנקראת בלבך......... "בחר לי ריקוד......בחר לי ריקוד חיינו שלא ייתם"....... <> דיגדג גם לי ...
החמאת לי טאי...תודה

tairon

New member
הבחירה...

הבחירה שלך...התמזגה לאחד שהכיל שנים... ושיר אחד "שלנו"..ואת אולי לא זוכרת.. אייך השיר הפך להיות "שלנו" אבל אני זוכר.. את ידי שנשלחה לעברך.. כהזמנה לריקוד.. את המפגש של העיניים.. שהיו כמו שער לנשמתך שבמהלך הריקוד התערבבה עם זו שלי... ובחוץ טיפות של גשם רקדו להם יחד ניתזו אל האדמה... הפרו אותה ואת השורשים הראשונים של פריחה ואולי בעצם זו היתה הפריחה שלנו... והגשם היווה זרז לה... ואותה דמעה שזלגה בזווית העין שלך.. תפסה את עיניי.. שעקבו אחר אותה דמעת התרגשות והלב הלם בחוזקה.. והמנגינה המשיכה ואנחנו צמודים זה לזה מסתובבים מסוחררים ואולי זה היה בכלל אותה כוס יין שהגשת לי.. אבל בתוכי ידעתי זו היתה הפריחה שלבלבה והתעצמה...... והשיר "שלנו" שמתנגן ממשיך וממשיך הבחירה שלך.. היא הבחירה שלי...unchained melody

tairon

New member
אז זה מה שאנחנו צריכים

לכתוב כדי לגרור את הבלו עד לפהההה אההההההההההה אחייייייייי וואלקם ענקי לךךךךךךךךךך יפה לנו בלו אחד פה

...Blue

New member
יפה לי גם טאי אחד כאן..../images/Emo98.gif

..נראה נחמד+...עוד תשמע ממני אם תרצה ואם לא חחחחחח

Mוניk

New member
בחרתי לי כמה טוב אבקש מדניאל ש....

שייקנה לי אהההההההההההה מוניק

danistar

New member
לפני 4 שנים יצא לי לבקר

בחנות שלהם בדאלאס טקסס .. ממממ ...

מקורי משו, מקסימוש ../images/Emo62.gif

יש לך את זה אישה, ממש נעים לקרוא.... מזל שבוקר אחרת היתי קופץ על אישתי :) אגב קופץ, יש משפט חמוד של וודי אלן: "אם היתי קופץ על כל אישה שרציתי לקפוץ עליה..לא היה לי זמן לסרטים" ישנוני

למעלה