תבחרו

CHIKOLULU

New member
סקס בלי אהבה.

מזה ניתן לקבל תחושות נעימות ,להזרים את הדם וקצב פעימות הלב ,בדרך שאין דומה לה. (ואל תגידו לי מכון כושר!) אהבה בלי סקס? בו נראה.... צריך להדליק נורית אדומה ,בלתי אפשרי. מצריך שינוי.

טל205

New member
אהבה בלי סקס

אם זו אהבה אמיתית ונחשקת שאיתה כיף לדבר, לעבוד, לקנות ובכלל לחיות,אז עדיף אהבה.

נרקי

New member
../images/Emo45.gif אני איתך..../images/Emo9.gif

רק הרגש הזה של אהבה עושה לי טוב..

CHIKOLULU

New member
טל!

לא יפה... קצת ילדותי ,לא? לוותר על חלק כ"כ משמעותי?

טל205

New member
אבהיר

סקס זה הנאה, הנאה גדולה שלא כיף לוותר עליה! אך אם היו מציבים לפני את 2 העובדות, אדון טל, תבחר! הייתי בוחר באהבת אמת מלאה רגש ונתינה מאשר סקס חווייתי.. מה לא נראה לך?? היית מעדיף רק סקס? מה נסגר איתך?

CHIKOLULU

New member
אתה או נרקי...

התנסתם פעם באהבה שכזו? שמעתם פעם על מישהו/י שהתנסה באהבה כזאת? בסופו של דבר המגע והחיבור המיני מחייב! זה חיבור כ"כ עמוק ואינטימי ומעיד על קרבה כ"כ עצומה בין שני אנשים נפרדים! שורה תחתונה: אהבה בלי "סקס"? לא מציאותי! אם הוויכוח עוסק בנושא לא מציאותי אז אני מרים דגל לבן. האומנם כך?

טל205

New member
דייג אוהב דגים??

אם הוא אוהב דגים אז למה הוא אוכל אותם?? אלא מה, הוא אוהב את עצמו ולכן הוא אוהב דגים.. את הנמשל מן הסתם תבין לבד. שמעתי ממני שזה קל לאהוב משהו אהבת אמת ללא תשוקה? ואם יש תשוקה אז גם רוצים מין אך ודאי שאצלי זו עדיפות מאשר על סקס..

טל205

New member
צודקת

אבל לא רציתי לכתוב גם את זה.. כדי שלא ישאלו אותי איפה? חחחח

CHIKOLULU

New member
סקס בכל מחיר אולי...

אפשר למצוא כל יום או כל דקה... לא סקס טוב! ולגבי הדיון , גירסתי: פגשתי אותך. אני מתחיל להכיר אותך. שם לב להליכה שלך ,האינסטינקטים וצבע קולך... אט אט אני נקשר לרעיון שתהיי שלי. את יפה מבפנים ומבחוץ ואצלי הכול מתחיל לעבוד יותר מהר: המחשבות הלאה ,הרצון שתהיי חלק ,וגם להניח אצבע על פיסה מעורך. מרחוק אני כבר למדתי לזהות שאת קרובה. מהניחוח..מהריח שלך... עם הרגש מתגברות תאוותי להרגיש את חום גופך... להיות בתוכך ,,קרוב אלייך..כמה שרק ניתן... אבל...
כאן זה נקטע. אין מגע. מה עושים?? אפשרי להמשיך הלאה ולהתעלם מסוג כזה של כמיהה וחיבור?? אפשרי??

CHIKOLULU

New member
חצי נכון.

אהבה בלי סקס לא ניתן להפריד. סקס בלי אהבה אפשרי. ייתכן ותפגוש בת זוג שיהיה בינכם כימיה וניצוצות. אהבה ,אתם מבינים ,שלא תהיה שם. היא מושכת אותך חיצונית וכנ"ל אתה. יש ביניכם כפי שציינתי שפה משותפת ואתם מכבדים ומבינים אחד את רצונות השנייה. אם תשכבו, אין מצב שתגיעו לאורגזמות מטורפות?? וודאי שכן! כשהקלפים מונחים על השולחן והראש פתוח ולא מוכתב "מלמטה" ,זה אפשרי! נדיר ,אך קיים! (לעומת אהבה בלי סקס)

אפשר לנסות לענות../images/Emo35.gif

אהבה, קשר חזק בן גבר לאישה, לא רק מבחינה נפשית אלא גם פיזית. כשאתה אוהב בן אדם אתה נמשך אליו, למי שהוא, ולמה שהוא וחלק בלתי נפרד זאת המשיכה המינית.....

משיייי

New member
אז אתה מעדיף שלא יהיה בינכם אהבה בכ

בכלל שלא יהיה עם מי לדבר שלא יהיה עם מי לעשות את כל שאר הדברים שעושים שיש אהבה אבל רק שהסקס יהיה טוב כי אם לא אין לכם מה לעשות ביחד?

CHIKOLULU

New member
מעדיף את המציאות.

וכפי שטענתי ,אהבה בלי קרבה פיזית ,אינה כזו.

סופה10

New member
../images/Emo99.gif

אהבה בלי סקס עדיף אם חוויתי את רגש אהבה אז כן אבל אז הוא שבר את ליבי

למעלה