תבור יום שישי

David Gerby

New member
יפה../images/Emo45.gif

סחתיין על הנחיתה!! א. או שמיקי נחת בגבית ב. או שהגלשן הזה מהיר במיוחד ג. או שהגלשן קטן מדי לממדים של מיקי ד. או שהסרט בהילוך מהיר

חגי

New member
נפלתי מצחוק - ההערה של עמירם במקום

למרות ששמוליק לא שומע לדעתי...אבל זה הזכיר לי איך כל פעם שאני מעיר אז עמירם אומר לי "אל תתערב...עזוב אותו..." שמוליק פשוט בא לנחיתה בשכיבה חלקית ועובר לעמידה רק ממש בשניה האחרונה ובגלל זה הוא מחזיק את המשולש באמצע. זה מצחיק איך כל אחד מפתח טכניקת נחיתה שונה- העיקר שבסוף היו נחיתות טובות. האמת לראות את שמוליק נוחת כבר לא יצא לי הרבה זמן אבל לא אשכח איך פעם מאחורי בית רימון הוא הדגים לנו איך נוחתים תוך כדי פניה של 90 מעלות על כנף ימין - בלתי נשכח.

חגי

New member
ואללה - תשתדל לשים תמונות בפורמט

גדול יותר של 600*800 למשל

Hawk17

New member
יש דרך.

יש אתר שאתה יכול לשים בו קבצים אפילו בגיגה ל-7 ימים. שבוע הבא אחזור עם תשובה. בנתיים נסה אולי לפתוח חשבון בוואלה ותתן לחברה את הסיסמא.

ג ל נ ט י

New member
לא שאני מומחה גדול

או מחפש לפתוח ויכוחים עם זיקני העדה, אבל קראתי שמצנחוני עצירה שמפרפרים לפני הנחיתה בדיוק כשהגולש נעמד הם בעצם מצנחונים שלא מורכבים נכון. הרכבה נכונה של מצנחון צריכה להתבצע כך שהמצנחון אינו בדיוק מאחורי הגולש - זו הטעות הקלאסית שגורמת לו לפירפורים. בסרטון של מיקי נראה כי היתה טעות הרכבה כזו. מה אומר ?! מצ"ב http://www.willswing.com/pdf/manuals/DrogueManual1stEd.pdf

ג ל נ ט י

New member
ועוד בענין

מתוך המסמך, למתעצלים לקרוא, תקנו אותי אם לא הבנתי נכון: The parachute is designed to be attached on one side of the harness, at the point of attachment of the main support strap to the harness. (The parachute requires a secure attachment to a part of the harness which is fixed and stable to prevent induced oscillations in the canopy). When used with a harness which has a single, center mounted main support, a means must be provided to attach the drogue chute to the side of the harness, at a point even with the main support attachment, and in an area where the harness is reasonably rigid when the pilot is in landing position.

ג ל נ ט י

New member
היה או לא היה

ממבט חוזר בוידאו עושה רושם שהמצנחון באמת מחובר בצד, אולי הרצועה קצרה מדי ? ועוד מהמסמך: The drogue chute is designed to deploy and remain slightly out to one side of the pilot. You can expect that the parachute will try to fly outwards, and slightly upwards after deployment. This keeps the parachute in a relatively clean airflow, and will help to keep it stable and inflated. A canopy which is mounted symmetrically on the harness and/or one which tends to fly directly behind the point of attachment, will be much more subject to deflation and oscillation caused by flying in the wake of the pilot’s body.

למעלה