תבורכו

תבורכו

בעזרתכם אני כבר יומיים זורקת....ובעיקר זרקתי פרות קדושות....כמו מכתבי אהבה בני שלושים......... מתנות מזכרות ספרים...... גם כמה שקיות בגדים אספתי ונתתי....... ויש עוד המון אבל כמו שלאסוף הייתי צריכה כמה עשורי שנים אשמח אם התהליך יארך כמה שבועות..... לא רוצה להעביר הרבה דברים לבית החדש מצד אחד ומתקשה להפרד מחפצים מצד שני. תודה לכן...עשיתי טקס קטן ונפרדתי מהם. הרגשתי שזה היה צריך להעשות כבר מזמן..... גם עכשיו לקחתי פסק זמן ממיון ספרים.....יש המונים ברוך השם...... אתקשר לספריה המקומית ואמסור.

uti

New member
נהדר לשמוע! ואיך את מרגישה עם

השינוי הזה???

ניצני הקלה

הראש כבר יודע זאת מזמן שצריך להניח ל"עבר" אולי להשאיר אותו שם בפינה קטנה בגודל כמעט אפס למלא את החיים בהווה וכמעט עתיד...ולשאוף לעתיד אך הלב מסרב להיפרד..... אחרי שערמתי כמה שקיות הלב ניסה להתמרד... אחרי שהן פוזרו כל אחת ליעודה הבא..... ירדה ממנו אבן חצצית קטנה.... התחלה של מסע.....

תבורכי גם את../images/Emo140.gif

וכמה את צודקת שאחרי תהליך של חיי של כמה עשורים- ה"פינוי" של הדברים שהצטברו- לוקח לפעמים יותר מכמה שבועות.... זה בא בגלים..... אז יופי לך שהתחלת....תמשיכי, ותמשיכי לשתף אותנו...

niya

New member
כל הכבוד!

המשיכי לשתף אותנו, זה נותן גם לנו המון כח

קבלי חיבוק ../images/Emo24.gif

על היוזמה והאומץ!!! וקחי גם מטפחת...אני מרגישה מהמילים שלך שכואב... מותר לבכות ואפילו מומלץ. בכי פותח סתימות!

למעלה