תבורכו

• פותח הנושא darma
  • פורסם בתאריך

darma

New member
תבורכו

חברי פורום יקרים, זוהי ההודעה הראשונה שלי אליכם, מזה זמן רב אני מחפשת פורום כזה ומרגע שנכנסתי לפורום זה הרגשתי תחושה טובה, הרגשתי שהגעתי למקום הנכון. למרות שלרוב אינני מבינה על מה אתם מדברים אני באה מכיוון רוחני שונה. אני מודה לכם על הדברים המופלאים שכתבתם כאן תמשיכו כך. תבורכו דארמה.

yofiel

New member
ברוכה הבאה :)

שלום לך דארמה , יש הרבה כיוונים רוחניים , אך הכל מוביל לאותו מקום. יש הרבה דרכים לטפס על ההר , אך הפיסגה היא אחת. אולי תספרי לנו מאיזה כיוון את באה? אני בטוח שיש לך מה לתרום כאן ויחד כולנו נמשיך לגדול באוא ואהבה יופיאל המלאך

heaven1

New member
ברוכה הבאה חמודה (-: מדברים

על הפנימי על עצמנו על מה שמפריע הכל מותר ומקובל (-:

שלום שלום..

שלום לך דארמה, תהיי אשר תהיי.. ו.. נכון, יש כאן הרגשה טובה. לא חייבים להזדהות עם כל מה שנאמר... אני יכולה להעיד על עצמי שאף פעם לא נמשכתי להשתתף בפורומים, עד שפגשתי במקרה את הפורום הזה. (ואני גולשת ותיקה, קצת יותר מ- 5 שנים!) יש כאן משהו מיוחד.. חשים את זה כשקוראים הודעות: המשהו הזה, לעניות דעתי, זה ההתייחסות המכובדת לאנשים. ניכר כי אנשים כאן, לפחות בדרך כלל, משתדלים להתייחס למשתתפים האחרים מהזוית החיובית. להתבונן באחר בעיניים חיוביות זה - לא לצחוק עליו, לא ללעוג לו, לא להשפיל אותו, להשתדל להיות הוגן ועדין ככל האפשר. ולפרגן. לחיות ולתת לחיות! אם אדם יוצא עם המהויות הפנימיות שלו החוצה מן הראוי שנתייחס אל זה בעדינות ובכבוד. כי אחרת מה כל זה שווה?! אחרת זה עוד מקום רגיל ... ואני מקווה שתמיד יהיה פה נעים, בלי קשר לכיוון שממנו באים האנשים! להשתמע.

למעלה