תבוסה לממשלת ההונאה: הליכוד העביר במליאה הצעה לחקירת הריגול הפוליטי באמצעות פגסוס.

• פותח הנושא ai27
  • פורסם בתאריך

ai27

Well-known member
ממשלת ההונאה איחדה כוחות - ובכל זאת כשלה לחסום את הוועדה.
הם מבועתים מפחד - עכשיו קופת השרצים שלהם תיפתח

נערך לאחרונה ב:

אבנר ג

Well-known member
ממשלת ההונאה איחדה כוחות - ובכל זאת כשלה לחסום את הוועדה.
הם מבועתים מפחד - עכשיו קופת השרצים שלהם תיפתח
:-]עלק תבוסה
יאיר גולן חסר הנסיון הפוליטי לא הספיק להגיע להצבעה
ומפלגות הליכוד ו"הדתיים" זכו בהצבעה טרומית
להצעה לחקור את פרשת "פגסוס"

שמחת זקנתי

Harrington

Well-known member
מנהל
:-]עלק תבוסה
מה לעשות, הצעה (כלשהי) שהאופוזיציה מצליחה להעביר בניגוד לרצון הקואליציה והקואליציה לא מצליחה למנוע את העברתה, זאת אכן תבוסה לקואליציה והישג לאופוזיציה. זאת גם אם בתכל'ס לא ייצא מזה שום דבר בהמשך.
יאיר גולן חסר הנסיון הפוליטי לא הספיק להגיע להצבעה
מסתבר שלא תמיד הנבלה מזהה תהליכים בזמן :).

אבנר ג

Well-known member
מה לעשות, הצעה (כלשהי) שהאופוזיציה מצליחה להעביר בניגוד לרצון הקואליציה והקואליציה לא מצליחה למנוע את העברתה, זאת אכן תבוסה לקואליציה והישג לאופוזיציה. זאת גם אם בתכל'ס לא ייצא מזה שום דבר בהמשך.

יעל זה אתם חוגגים?
אני קורא לזה שמחת עניים

Harrington

Well-known member
מנהל
יעל זה אתם חוגגים?
אני קורא לזה שמחת עניים
לא יודע מי זה אתם, אבל אישית אני לא נוהג לחגוג בספירת העומר אם זה לא ממש חיוני.
שמחת עניים? משום מה לא זכור לי שקראתי מילים כאלה מפיך כשהאופוזיציה בממשלות קודמות הצליחה מעת לעת להעביר איזו הצעה בכנסת. אכן, במשטר כמו שלנו האופוזיציה תמיד על תקן הענייה. זאת המציאות הפרלמנטרית שאנו חיים בה. היא גם בדיוק מה שהופך נצחונות כאלו למתוקים כל כך, מאחר וזה מה שבכוחה לעשות. אגב, אם זה באמת היה זניח כל כך, הקואליציה כמובן לא הייתה נאבקת נגד. אבל זה כבר כשל לוגי כוללני יותר בדבריך :).

אבנר ג

Well-known member

:-D"יאיר גולן "נבלה"?
ואתה הכאילו לאומי
מקלל ומבזה אלופים קרביים בצהל
רק משום שהם שמאלנים?

לצערך מרבית האלופים הם שמאלנים

Harrington

Well-known member
מנהל
:-D"יאיר גולן "נבלה"?
סרוחה.
ואתה הכאילו לאומי
מקלל ומבזה אלופים קרביים בצהל
רק משום שהם שמאלנים?
לא, ממש לא. אפילו לא מתקרב לעמדתי או דברי.
לצערך מרבית האלופים הם שמאלנים
זה כן נכון. אכן מצער, אבל לא מודאג במיוחד מהעניין.

נבלה הוא רק מי שתומך במחנה הביביסטי. אז מה אתך?
וואי וואי וואי, כמה שנאת אחים בתוך מקום קטן אחד. ועוד מקום שנקרא "אקטואליה".|יעני|
תתאר לעצמך מה היה קורה אילו לפורום הזה היו קוראים: "בואו נכסח למנוולים את הצורה" |פנים|

אלפיני

Well-known member
וואי וואי וואי, כמה שנאת אחים בתוך מקום קטן אחד. ועוד מקום שנקרא "אקטואליה".|יעני|
תתאר לעצמך מה היה קורה אילו לפורום הזה היו קוראים: "בואו נכסח למנוולים את הצורה" |פנים|
תגיד תודה לסגול השיער ולהקתו שבונים את הפוליטיקה שלהם רק על השד הזה.

תגיד תודה לסגול השיער ולהקתו שבונים את הפוליטיקה שלהם רק על השד הזה.
תאמין לי שאילו 18 שנה היו מאות אנשים עם קצף לבן בזווית הפה מפגינים מול הבית שלך
כשחלק מהם מפשפשים אף בפחי האשפה שבחצר האחורית שלך, כדי אולי לדלות "מידע מסווג" כלשהו.|יעני|
לועגים לאישתך ולילדיך על כל צעד ושעל בחסות העיתונות העויינת והמוטה ובגיבוי מלא של בית הדין הגבוה לחדק..|פיל|
תוך כדי תפירת תיקים הזויים שהיום קורסים בזה אחר זה..
אז לא רק שיער סגול היה צומח לך על הראש, אלא המוח כולו היה סגול כהה.:devilish:

אלפיני

Well-known member
תאמין לי שאילו 18 שנה היו מאות אנשים עם קצף לבן בזווית הפה מפגינים מול הבית שלך
כשחלק מהם מפשפשים אף בפחי האשפה שבחצר האחורית שלך, כדי אולי לדלות "מידע מסווג" כלשהו.|יעני|
לועגים לאישתך ולילדיך על כל צעד ושעל בחסות העיתונות העויינת והמוטה ובגיבוי מלא של בית הדין הגבוה לחדק..|פיל|
תוך כדי תפירת תיקים הזויים שהיום קורסים בזה אחר זה..
אז לא רק שיער סגול היה צומח לך על הראש, אלא המוח כולו היה סגול כהה.:devilish:
אין עשן בלי אש.
מלאך חבלה כינו אותו קודם מימין. לא משמאל.

evglev1

Well-known member
מנהל

האם לדעתך צריך לבטל את הקיזוזים וזכותה של האופוזיציה לנצח בזכות שרים או/ו ח"כים שנמצאים בשליחות ולא יכולה להגיע להצבעה או שלדעתך יש לחוקק חוק נורבגי מקיף שלא תהיה שום חפיפה בין שר לח"כ?

למעלה