``תבואי עם פאה``

מובחרת

New member
``תבואי עם פאה``

אבי שיחי`, ביקש בעדינות, שלאירוע שמתקרב, אחבוש פאה...``שאנשים לא יחשבו עלינו דברים לא טובים``...צבט לי קצת, הבטחתי שלא אאכזב. אולי לא אלך בכלל---

בהחלט בעיה

האם לחבוש כובע לא תספיק לו? ישנם כובעים שיכולים לשמש גם כלבוש נורמלי וגם ל'צניעות' ככה אני פותר את הבעיות עם החליפה מצד שני אני שם כיפה. זה דומה?

whitewidow

New member
לא דומה...

הייתי מרגישה לא נוח עם כובע או כיפה, אבל אין לתאר,לדעתי לפחות, את תחושת ההשפלה בפיאה. סיטואציה מבאסת. מובחרת, מקווה שתעשי את מה שהכי טוב עבורך, בין אם לא תלכי ובין אם תלכי עם או בלי פיאה. אני אישית הייתי מוותרת על התענוג ולא מגיעה.

Le Fay

New member
אני מניחה שהשאלה הכי רלבנטית היא

אם את רוצה להיות שם (ורק אחר כך - באלו תנאים). אם את לא רוצה לבוא, זו עילה מצויינת להיתלות בה.

holysh

New member
אותה הגברת בשינוי האדרת...

אצלי זה "כשאת באה אלינו הביתה תכבדי אותנו". מה איתי, אני שואלת??!??! למה אתם לא יכולים לכבד אותי? ולקבל אותי כמו שאני?למה אני צריכה להתחפש ו"להיכנס" לתפקיד שלי בהצגה המגוחכת הזו?!??!!

אבזץ

New member
יאללה יאללה. חבשי פאה

אפשר לחשוב שביקשו ממך לתרום כליה... ד"א, מהסיבוב האחרון ברבי עקיבא מסתבר כי ישנן לא מעט נשים שפיאות דווקא משביחות אותן עשרת מונים. קיצור, אולי זה מצריך טרחה קטנה. לא הייתי נשבר מזה. הקשר עם המשפחה, לדעתי, חשוב ביותר גם במחיר אי נוחות זו או אחרת. תני להם זמן. עוד יבואו ימים בהם תבואי אליהם בסטרפלס... או שתכבדי אותם ב-1000 דנייר. שבת שלום דרך אגב, את ש'? או דער חסידישע מיידלע? בגילי כבר לא מבחין בין ניק לניק.

uri80

New member
לארוע של המשפחה, אם זה לא קריטי

הייתי שם כיסוי ראש או כיפה במקרה שלי. לארועים אחרים לא, כל אחד ושיקוליו.

התלבטות

ההתלבטות היא בין פחות טוב לבין פחות טוב מפחות טוב (אני מנסה לעקוף את המילה ההיא ההפך מטוב
). השאלה היא האם פחות טוב = לא ללכת ופחות טוב מפחות טוב = לשים פאה או ש פחות טוב = לשים פאה ופחות טוב מפחות טוב = לא ללכת אחרי ההכרעה בשאלה מה פחות טוב ומה פחות טוב מפחות טוב, תוכלי להחליט מה לעשות. והנה ראי הצלחתי להמנע מלהשתמש במילה רע (אופס. בעצם לא הצלחתי). * אולי תתנחמי קצת בזה שגם אני עובר משהו דומה

justchip

New member
תמיד אפשר למרוח להתיז וכדו'

את שערות הראש בכימיקאלים כדי שיעמדו בצורה סינטטית הולמת, כך שכולם יהיו בטוחים שמחלפות ראשך הם פאה, או פשוט לבוא בצורתך הטבעית ולספר לכולם על הקולאקציה החדשה וטבעית שמצאת בפאות ראש.

old friend

New member
תשים כיפה

אמא , אבל כולם יודעים שאני לא דתי אבל תשים כיפה.. בשבילי מאז אני קורא לה אלוהים הסברתי לה שאני אוכל כל יום שלוש פעמים ביום, ואלוהים אפילו פעם אחת לא ביקש אבל אני ביקשתי אז אמא שלי אלוהים... אחרי זמן מה, היא ירדה מזה. ואז יש אירועים, כולם יודעים מאיפה אני בא ההופעה הכללית שלי, אפילו הכיפה לא יכולה להסתיר את זה אבל תמיד תשים כיפה, תעשה כבוד ל.... אז אני שם מחיייך שם אותה בצורה מגוכחת אבל שם את הכיפה ואת אמרת "הבטחתי שלא אאכזב"... תעמדי בזה תחייכי עם זה תסבלי לקצת אבל את תצאי מזה נשכרת קצת להנות עם המשפחה

מה אכפת לך?

מה את מפסידה מזה? תבואי עם פאה ושהאבא הזקן יהיה מבסוט! כיבוד הורים זה ערך אוניברסלי שלא קשור לדת.

uty76

New member
אנחנו בעבודה 2 יוצאים בשאלה

אבל בעצם לכולנו יש "כיפת הלוויות" בתא כפפות... החילונים והדתילשעבר וגם לחרדי לשעבר, ונראה לי שאפילו למהנדס הערבי... אני לא צוחק... קחי את זה בסבבה! קיבינימט אז שתהיה בתא כפפות שלך "פאת הלוויות" .. ככה שיהיה... על כל צרה שלא תבוא...

למעלה