תא ifp בטאלאס

brake jack

New member
תא ifp בטאלאס

באתר של פוקס אומרים שהלחץ בתא ifp צריך להיות 150 psi. מישהו ניסה לשים לחץ אחר? איך זה יכול להשפיע על ביצועי הבולם? (טאלאס 32 הישן)

bikingstudent

New member
טאלאס 2007

בבולמי טאלאס 2007 ישנו תא לחץ פנימי שבו יש לחץ קבוע 150PSI תא האויר הזה הוא שמאפשר לבולם לעלות ולרדת בסיבוב כפתור הוא לא משפיע על עבודת הבולם בשום דרך ואחראי רק על שינוי המהלך תא האויר שאחראי על עבודת הבולם אתה צריך לנפח ללחץ המתאים לך -אם אתה אוהב את הבולם עובד אבל קשיח תנפח לשקיעה של 10% -אם אתה אוהב את הבולם רך ומפנק תנפח לשקיעה של 20% לא ידוע לי על תא אויר פנימי כמו שיש בטאלאס 2007 בשנתונים אחרים

brake jack

New member
נראה לי שזה תא האוויר השלילי

לכן חייבת להיות לו השפעה על התנהגות הבולם

bikingstudent

New member
בשבילך אפילו הלכתי ובדקתי

לא זכור לי שהיה תא אויר שלילי בפוקס טאלאס.. אבל בדקתי באתר בכל זאת וגם שם תא האויר היחיד שאותו אתה יכול לכוון הוא תא האויר החיובי (הקפיץ) את החלק הבא הסבירו לי בבית אורן, בתוך הטאלאס ישנו תא אויר שממולא במיפעל, הלחץ בתא הוא 150PSI והמטרה שלו היא לאפשר לטאלאס שינוי מהלך בסיבוב כפתור שים לב שהחל מ2007 לטאלס יש שלושה מצבים עם כפתור שמסובבים 90 מעלות כדי "לשחק" בינהם הבולם צריך לעלות ולרדת בסיבוב הכפתור הזה בין 100-120-140 מ"מ בניגוד לדורות הקודמים שם הייתה חוגה

brake jack

New member
תודה על הטרחה, אבל לא היה צורך

אני מבין שהIPF חיוני לשינוי המהלך. אבל התכונה הזאת לא מעניינת אותי. מה שכן מעניין אותי זה שהIPF הוא גם תא האוויר השלילי (הוא חייב להיות, כי אין משהו אחר), ויש לו השפעה על התנהגות הבולם. בהעדר תשובה ברורה, אצטרך לשנות לחץ בעצמי ולראות מה קורה. תודה רבה בכל זאת

bikingstudent

New member
לדעתי תרים טלפון לבית אורן קודם

קןדם תרים טלפון לבית אורן ותמנע מעצמך את הבלגן אחר כך הטלפון שלהם הוא 04-8307340

bikingstudent

New member
עוד משהו...

למה אתה מניח ש"חייב להיות" תא אויר שלילי ? לרוב הבולמים בשוק אין כזאת אפשרות אני מבין שכנראה היה לך רוק שוק רבליישן בעבר, לדעתי (לא מכיר את כל ליין הבולמים של פוקס) לכל הבולמים של פוקס שיכוך החזרה הוא שיכוך שמן ולא תא אויר שלילי כאמור החברה היחידה (ממה שאני יודע) בשוק שמשתמשת בתא אויר שלילי בחלק נכבד מהבולמים שלה היא רוק שוק

brake jack

New member
אכן צדקת

דיברתי אם סינגל-טרק ואכן, הIFP אינו תא האוויר השלילי

למעלה