תארים של לקוחות

תארים של לקוחות

משהו שפעם בכמה זמן כדאי להעלות מחדש - מה התואר הכי מופלץ שלקוח נתן לכם? כולנו פגשנו ודיברנו עם דוקטורים מכל הסוגים, עו"ד וחברים של רפי גינת ואמנון לוי. בשרשור בנושא שהיה בעבר סופר על חברים של המנכ"ל וכל מיני תארים מופלצים אחרים. מה לכם יש לספר בסגנון? מי הלקוח שאמר לכם "אם הייתם יודעים מי אני..."

היה לי לקוח

שרצה שאני אתן לו את השרות שאנחנו מספקים הכי זול (מה שאומר שהוא לא נהנה מכל מה שהוא יכול לקבל) כל הזמן שאל אם אין משהו יותר זול וכו' אבל מה, הוא ביקש ממני להוסיף לפני השם שלו עו"ד XXX ועוד הסתבר שהוא גר עם אמא שלו בת ה-80. (והוא בכלל נראה כמו פועל בניין. בכלל לא היה לבוש ואסתטי כמו עו"ד)

RReuTT

New member
הייתה לי פעם לקוחה

ממש מטומטמת! שהתחילה לבחון אותי על כל דבר שאני אמורה לעשות וממש נתפסה על קטנות שבאמת לא כאלה משנות... בסוף לא היה לי עצבים אלייה ואמרתי לה "את רוצה ללמד אותי לעבוד?" ואז היא אמרה "בשמחה! את רוצה?" אמרתי "לא תודה" אז היא אמרה לי, תשאלי את כל המנהלים שלך מי לימד אותם לעבוד... ואז כבר הפסקתי לענות לה כי קלטתי שגם היא עבדה שם פעם והיא תופסת מעצמה מינימום מנכ"ל של הרשת. אז אחר כך היא תפסה את האחראית משמרת שלי ואמרה לה כל מיני דברים בצד... האחראית משמרת שלי באה ואמרה לי בזלזול כלפייה שהיא כאילו חברה של המנהל שלנו ושהיא העבירה לכולם את ההתלמדות בהתחלה ואז גם הוסיפה "אל תקחי אותה יותר מידי ברצינות" זה ממש מעצבן לבוא ולתפוס תחת על אנשים שעובדים במקום שכבר לפני כמה שנים טובות עזבת אותו. הייתה לי עוד לקוחה סתומה כזאת שהצעתי לה להצטרף למועדון לקוחות שלנו אז היא אמרה "אני עבדתי פה פעם אז אני לא רוצה" אז אמרתי לה "אוקי, מה זה קשור?" מה הקטע להזכיר שעבדת פה פעם? מה זה מעניין אותי? כבר עבר יותר משנה מאז שעזבת כאן אז למה להמשיך לחפור? כאילו שכשאני נכנסת לאכול במסעדה שלפני שנה בערך עבדתי בה בתור מלצרית אני מזכירה למי שממלצר אותי שעבדתי פה פעם. זה הרי לא מעניין אותו, מה שקורה ברגע זה תכלס זה שאני לקוחה והוא ממלצר אותי.

In Limbo

New member
חוצפנית קטנה.. ../images/Emo6.gif

את באמת אומרת ללקוח 'רוצה ללמד אותי את העבודה שלי' או 'מה קשור?'

RReuTT

New member
כן

המשפט "רוצה ללמד אותי את העבודה שלי?" הוא יצא מתוך עצבים, היא קדחה לי במוח בצורה יוצאת דופן כאילו ממש בחנה אותי על כל פסיק שאני עושה וזה כבר היה מעצבן אז יצא מה שיצא. ואת ה" אוקי מה זה קשור?" זה היה כזה משפט שיצא לי עם חיוך כי היא ממש הצחיקה אותי. אין לי בעיה לזרוק לאנשים כל מיני יציאות כאלה כל עוד שזה לא פוגע באף אחד וזה בקטע של צחוק כזה. כי תחשבי, זה תכלס מפגר להגיד שבגלל שעבדת פה פעם אז את לא רוצה ככה וככה. כאילו מה זה קשור? מה את רוצה להגיד בזה?

"אני עורך דין!"

יופי, אז למדת משפטים, מי גאון של אמא? מה עניין זה שאתה עורך דין לזה שמישו חוסם לך את החניה, אני יכולה לההבין? אם אתה עורך דין החבר'ה של הפיקוח העירוני יגיעו יותר מהר? "אני עורך דין!" שמחת זקנתי.

In Limbo

New member
אני הכי שונאת את עורכי הדין

שדוחפים את העובדה שהם עורכי דין לכל דבר שקצת לא מוצא חן בעיניהם ("בתור עורך דין אני יכול להגיד לך שזה........"). גם שונאת כאלה שמכניסים את הד"ר שלהם לשם כאילו זה חלק בלתי נפרד, ואף אחד עוד לא הצליח לגרום לי לקרוא לו "ד"ר ..." אלא רק בשם פרטי או מר<שם משפחה>'. ופעם אחת מישהו ממש פלצן ולא נחמד אמר לי שאם נרצה להשיג אותו, כדאי שנחפש בדרגים כמו הרמטכ"ל ומעלה..פפפ.. כולנו כל כך התרגשנו.. NOT

get well

New member
כל הד"רים האלה הם בד"כ

כלל לא רופאים אלה פשוט כאה שעשו דוקטוקט וזה האבסורד. לי היה פעם לקוח שפניתי אליו "מר' כהן" והוא אמר לי פרופ' כהן בשבילך...

RReuTT

New member
חחחחחחחחח גדול

לפעמים אני לא מבינה מאיפה מגיעות כל השריטות האלה שיש לאנשים... זה ממש הזוי.

אגב סתם לידע כללי

בדרכונים אירופאים שונים, לדוגמא טורקים וגרמנים תמיד מוסיפים את התואר לפני השם. הסיבה לכך היא כי בתרבויות האירופאיות השונות, לכל אדם שהוא לא חבר קרוב (גם אם הוא מכר רחוק) יש לפנות בתואר כבוד.

קרה לי פעם בשדה

שהיה לי נוסע נחמד שאפילו בכרטיס צויין שהוא ד"ר, והוא שאל אותי אם יש בעיה להעלות תרופות למטוס. עניתי לו כמו לכולם שישאל בצ'ק אין, אבל הוספתי בלי לחשוב בכלל שאולי לרופאים יש תנאים מקלים, והוא אמר לי שהוא ד"ר לפיזיקה בכלל...

בזמנו כשעבדתי בסופרגז

היו לי מלא כאלה.
עו"ד (בעיקר לזיוני שכל...)
מורים למינהם, פרופסורים (גם בעיקר לזיוני שכל....)
רופאים מוזרים (בשביל זה לומדים כל כך הרבה זמן
להיות מוזרים
)
עו"ד של יוסף שילוח
בחיי. בקיצור כל אלה, בעלי ה"תארים" למינהם הם פשוט אפסים לדעתי. מתחבאים מאחורי התואר שלהם. אוי אוי מי ישמע .... יותר פלצנים מהם, אין

המממ...

היי! מלא זמן לא הייתי פה, המחשב שלי נדפק ולא היה לי אינטרנט כמה שבועות
אז לעניינינו... בעקרון לפעמים לקוחות מגיעים אלינו בלי זיוהי ואני שואלת "...עם מי אני מדברת בבקשה?" ולא חסרים כל מיני ד"ר/פרופסור וכו'... גם לי פעם הייתה שיחה שלקוח התעצבן על נוהל והוא פשוט צרח עליי "תדעי לך שרפי גינת חבר שלי! והוא אמר שאם מישהו מעצבן אותי שאני אבוא אליו והוא יראה את זה בתוכנית שלו!! אני אראה לכם מה זה" וכו' וכו' - הוא היה פסיכי ברמות, לא נתן לי להשחיל מילה.. איזה מילה - אפילו אות לא יכולתי להוציא! חחח ויש כאלה שסתם מתלהבים בלי קשר לתואר - לדוגמא, הייתה לי שיחה שבה הלקוח רצה שנבצע שיחה מסוימת בשבילו, הסברתי לו שזה אפשרי רק במידה והוא יעשה משהו מסוים ובקיצור הוא פשוט רחצ עליי "אם לא תעשו את זה, אני פשוט לוקח את הכסף שלי, כל הכסף(!!!) וסוגר את החשבון. אבל את כככככלללל הכסף!!!" עכשיו, תבינו - לבנ"א לא היה שקל בחשבון! היה לו מינוס של כמה מאות שקלים, והלוואות ושום תוכנית חסכון או פקדון או קופגת גמל או לא יודעת מה. חחחחחחחחח!

RReuTT

New member
חחחחחחחחחחחחח גדול!!!

הרג אותי הקטע של רפי גינת אוייייי זה פסיכי לגמרי!!! אני הייתי נקרעת לו בפנים, באמת שאין לי בעיה עם זה חחחחחח וההוא עם הכסף חחחחחחחחחחחחח דיי הרסת אותי!!!

ice prince

New member
לי היה פעם לקוח

שחשב שמגיע לו הכל בגלל שהוא "רב חובל במדינת ישראל" והוא טרח להזכיר את זה הרבה מאוד פעמים . והיה עוד אחד שבשיחה של חמש דקות למדתי את הפרטים הבאים עליו: 1.הוא סוגר עסקעות של 40 מליון בקאנטרי הרצליה. 2.הוא מגייס תרומות של מילארדים למדינת ישראל. 3.הוא דוקטור למשפטים. 4.הבת שלו היא בתוכנית הכי יוקרתית של מנהיגי העולם או משהו כזה...היא כרגע בסוויטה בארה"ב עם כל המנהיגים הפוטנציאלים של העולם ולטענתו "זה משהו שלא תגיע אליו אף פעם". 5.הבן שלו הוא עילוי בתכנות מחשבים כל החברות בעולם מחזרות אחריו כדי לשלם לו משכורות של חמש ספרות רק שיעבוד אצלהם. 6.יש לו עוד בן ביחידה מובחרת בצבא "זה מאוד סודי" הוא לא יכול לדבר על זה. 7.ולקינוח יש לו עוד בן דוקטור למישפטים מהמוכשרים והמבוקשים בארץ. וזה עוד רק מה שאני זוכר היו עוד הרבה הגיגים שלו בשיחה הקצרה הזו.. אז מי קרא את הנסיך הקטן... זוכרים את ה"רברבן" יש הרבה כאלה........

RReuTT

New member
ובטח זה גם ממש עזר לו

כל המידע הזה שהוא נתן לך...

למעלה