תאריכי סדנאות-

t a l talim

New member
תאריכי סדנאות-

כתשובה למסרים חוזרים ונישנים, אני מצרפת שוב את רשימת הסדנאות המעודכנת. (להזכירכם, הרשימה נמצאת כל הזמן בטאגליינס) סדנאות בסטודיו "טלטלים" שבנשר: "עוגה אגדה"- סדנאת עוגות מפוסלות- 28.5, יום ו' 9:00 "עוגת אגדה"- סדנאת עוגות מפוסלות- 11.6, יום ו' 9:00 "שיגעון הבראציות"- פיסול גוף נשי יום א', 13.6.04 בשעה 17:00 משך הסדנא כ- 4 שעות, ועלותה 250 ש"ח (כולל החומרים) "חגיגה של עוגה"- סדנאת עוגות מצוירות- 22.6, יום ג' 20:30 "עוגת אגדה"- סדנאת עוגות מפוסלות- 2.7, יום ו' 9:00 קסם גלילי המילפיורי- סדנאת פיסול למתקדמים- 9.7, יום ו' 9:00 "עוגת אגדה"- סדנאת עוגות מפוסלות- 16.7, יום ו' 9:00 סדנאות ניידות בדרום- סדרה של שתי סדנאות דרומיות (ציור ופיסול)- סדנאת עוגיות ופיסול מתקדם יתווספו ע"פ ביקוש. שתי הסדנאות יתקיימו בכפר ורבורג- ליד קסטינה (כביש ק.מלאכי- אשקלון) "חגיגה של עוגה"- סדנאת עוגות מצוירות- יום ו', 21.5 בשעה 10:00 בבוקר "עוגה אגדה"- סדנאת עוגות מפוסלות- יום ו', 4.6 בשעה 10:00 בבוקר בפתח תקווה "עוגה אגדה", סדנאת עוגות מפוסלות יום שישי, 28.5 בשעה 9:00-14:00 "חגיגה של עוגה"- סדנאת עוגות מצוירות- יום ה', 10.6 בשעה 19:00 ברמת גן- "עוגה אגדה", סדנאת עוגות מפוסלות יום שני, 31.5 בשעה 17:00 מחירי הסדנאות- חגיגה של עוגה- סדנאת עוגות מצוירות- בסטודיו "טלטלים"- 100 ש"ח (90 סדנא ניידת- 120 ש"ח (110) עוגת אגדה- סדנאת עוגות מפוסלות- בסטודיו "טלטלים"- 150 ש"ח(135 סדנא ניידת- 170 ש"ח(155) קסם גלילי המילפיורי- סדנאת פיסול למתקדמים- בסטודיו "טלטלים"- 250 ש"ח(225 סדנא ניידת-250 ש"ח(255) -המחיר כולל חומרים למעט סדנאת עוגות מצויירות בה יש להביא עוגה מהבית -למארח הסדנא, ההשתתפות ב- 50% הנחה. -כל הסדנאות יועברו על ידי מדריכי סטודיו טלטלים. - המחיר בסוגריים הינו כנגד הצגת כרטיס חבר ב ל ב ד. -הפתיחה מותנת במינימום משתתפים. המחירים בסטודיו טלטלים נכונים לנרשמים עד ל-1.7.04. בתאריך זה ישתוו מחירי הסדנאות בטלטלים למחירי הסדנאות הניידות תודה לכל הפונים והמתעניינים, מאחלת לכולם סדנאות מהנות ומעשירות. המעוניינים מוזמנים לפנות אלי במסר, למייל- [email protected] או לטלפון- 053-714189 המון תודה למארחים, נשמח לראותכם! טל וגלית, "טלטלים"

t a l talim

New member
סדנאת הפיסול בהוד השרון

תתקיים כמתוכנן- לפרטים ניתן לפנות ל"אבן נייר ומספרים"- נמצאים ברשימת נותני ההנחות.

הי טל,../images/Emo3.gif

אני מעונינת להצטרף לסדנא בר"ג ב - 31.5 בשעה 17:00. איפה היא בדיוק מתקיימת? ועד איזה שעה? תודה ושבוע נהדר! ליאת

b00

New member
שלום...

רציתי לשאול... יש סדנא שמתאימה למתחילים של ממש....?

t a l talim

New member
סדנאת הציור, הפיסול והעוגיות מתאימו

ת למתחילים של ממש, סדרת הפיסול המתקדם דורשת ידע מוקדם. ניתן להגיע ללא כל ידע ונסיון!!!

b00

New member
אני אשמח לבוא לסדנא כזו...

זה נראה תחביב מגניב... אבל מה אם אנשים בלי כישרון לציור או פיסול?
גם להם זה יתאים?

t a l talim

New member
כן!

ואין דבר כזה אנשים שאין להם כשרון- בכל אחד יש כשרון חבוי, השאלה מה עושים איתו.

b00

New member
then count me in!

יש מקום בסדנא בר"ג ביום שני ה31? ואיפה היא בדיוק... ואין הגבלת גיל נכון? אגב, יש דרישות שצריך למלא כדי לקבל כרטיס חבר בפורום?

talivm

New member
לטל

הי טל האם זה קרוב לתחנת רכבת????. והאם יש מקום לסדנה ביום שישי ה- 28/5

t a l talim

New member
../images/Emo124.gifסדנאת פיסול נוספת במרכז!!!

ביום שישי הבא, 4.6 בשעה 9:00 בבוקר בבית חפר- ליד בית ליד. ההרשמה ל-28.5 בפתח תקווה כבר נסגרה מזמן, סליחה... עדיין ניתן להרשם לסדנא ב- 28.5 בסטודיו טלטלים שבנשר.

talivm

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif|לטל, תרשמי אותנו בבקשה

לבת חפר יום שישי ה-04/06 תציני לי את הכתובת המדויקת וטלפון תודה,

b00

New member
טל...

שלחתי לך במסר שאלה אם עדיין יש מקום בסדנא בר"ג... אני שולחת לך את אותה שאלה גם פה, אם יש אז תרשמי אותי בבקשה :) אה, ואיפה היא?

t a l talim

New member
שלחתי לך מסר...

עדיין ניתן להרשם- אך עדיף לעשות את כל ההרשמה במסרים.

למעלה