תאריכים...

xbobox

New member
תאריכים...

קריאת תאריך מDB נותן פעם תאריך נכון ובפעם אחרת הופך את היום והחודש ?? למשהו יש פתרון לנושא?

הוא תמיד הופך את היום ואת החודש

רק שלפעמים זה תואם למסגרת ולכן לא נזרקת שגיאה. פשוט תהפוך אותם תמיד לפני כתיבה (אפשר עם Format) ואחרי קריאה. אם זה MS Sql Server אז פשוט תמיר את הDateTime לSqlTypes.SqlDateTime.

yonigold

New member
זה לא צריך להיות אכפת לך

לא מעניין אותך איפה היום ואיפה החודש. זה תלוי בהגדרות האיזור של השרת. כדי להציג תאריך באופן הנוח לך, תאמר מפורשות איך אתה רוצה להציג את התאריך: http://www.aspfaqs.com/ASPScripts/PrintFAQ.asp?FAQID=181

תעשה את כל החישובים כשזה...

עדיין מופע של DateTime, ותהפוך אותו לString רק לפני הרשימה למסד נתונים. ואת החישובים שאתה עושה בSQL תעשה כרגיל, כי זה יעשו אוטומטית לפי הסטנדרט של הDB.

xbobox

New member
אולי... אני אגדיר יותר את הבעיה

אני לוקח מה DB תאריך התחלה ותאריך סיום , ומה שצריך לעשות זה להוסיף ל DB את כל הימים בטטוח הזה. אם התאריך רשום לא נכון , לא יעשה מה שאני צריך

24sharon

New member
קריאת תאריך מהDB נותן תמיד את אותו

הפורמט. כמה כללים על מנת להתעסק עם הDB והתאריכים לא כתבת אם זה SQL SERVER, בכל אופן הפורמט הטוב ביותר להכניס נתונים לDB הוא בפורמט הזה YYYYMMDD כנראה בהכנסת הנתונים לDB יש בעיה פעם אתה מכניס בפורמט אחד ופעם בפורמט שני, ואז בשליפה יש לך את ההבדלים. |הדגתבדוק קודם כל ברמת הDB אם הנתונים שונים בפורמט. על מנת לקבל תאריכים בפורמט מסוים אתה צריך לשנות את הculture ברמת הWEB CONFIG או ברמת הדף עצמו. אם לא הועלתי לפחות הקפצתי

xbobox

New member
לא הוספתי בפורמט כלשהו

הוספה מתבצעת ע"י datatimepicer לחצן מדובר ב windows app

למעלה