תאריכים צריך את התאריך של טיול ח' בפסח אם למישהו יש אז הוא יבורך סופ"ש נעים
ג גיא מצורן New member 28/1/05 #1 תאריכים צריך את התאריך של טיול ח' בפסח אם למישהו יש אז הוא יבורך סופ"ש נעים
נ נופ123 New member 30/1/05 #4 קומו טיול פסח ח' זה מחוזי... שנה שעברה הייתי בו ויצאנו עם לב שרון,מנשה,עמק חפר וזהו נראה לי..וזה היה ז'-ח' לא ח' בלבד!
קומו טיול פסח ח' זה מחוזי... שנה שעברה הייתי בו ויצאנו עם לב שרון,מנשה,עמק חפר וזהו נראה לי..וזה היה ז'-ח' לא ח' בלבד!
נ נופ123 New member 30/1/05 #5 קומו טיול פסח ח' זה מחוזי... שנה שעברה הייתי בו ויצאנו עם לב שרון,מנשה,עמק חפר וזהו נראה לי..וזה היה ז'-ח' לא ח' בלבד!
קומו טיול פסח ח' זה מחוזי... שנה שעברה הייתי בו ויצאנו עם לב שרון,מנשה,עמק חפר וזהו נראה לי..וזה היה ז'-ח' לא ח' בלבד!
M Miss Understood New member 30/1/05 #7 לנו אמרו שיהיה הרבה טיולים מחוזים של ז-ח אבל באמת לא אמרו מתי!
י יפעת מגליל תחתון New member 30/1/05 #9 במקומת אחרים בארץ, שהם לא נורדיה, נצפתה קבוצה מוזרה שכזו שהמאפיין הגדול שלה היה שכל חבריה הם בכיתה ח'! מוזר ....
במקומת אחרים בארץ, שהם לא נורדיה, נצפתה קבוצה מוזרה שכזו שהמאפיין הגדול שלה היה שכל חבריה הם בכיתה ח'! מוזר ....
ו ויינר הקטנה New member 7/2/05 #11 התאריכים לפי לוח השנה של התנועה הם התאריכים של השבוע שלפני סדר פסח. בין ה17 שזה יום ראשון [אנד מיי בירת'דיי ] ליום חמישי שאין לי מושג מה התאריך.
התאריכים לפי לוח השנה של התנועה הם התאריכים של השבוע שלפני סדר פסח. בין ה17 שזה יום ראשון [אנד מיי בירת'דיי ] ליום חמישי שאין לי מושג מה התאריך.