תאריכים.
שלום, יש לי דף שמכניס לטבלה כל מיני נתונים, בין היתר גם את התאריך הנוכחי. אני רוצה להציג את הטבלה ממוינת לפי התאריכים כלומר לפי ימים, השעות לא מענינות אותי. שמרתי את התאריך כTIMESTAMP. בעמוד שמוסיף את הנתונים לטבלה אני לוקח את התאריך בצורה כזו:
שלום, יש לי דף שמכניס לטבלה כל מיני נתונים, בין היתר גם את התאריך הנוכחי. אני רוצה להציג את הטבלה ממוינת לפי התאריכים כלומר לפי ימים, השעות לא מענינות אותי. שמרתי את התאריך כTIMESTAMP. בעמוד שמוסיף את הנתונים לטבלה אני לוקח את התאריך בצורה כזו:
$timestamp=strtotime(date()) ;
ואת המשתנה הזה אני מכניס לטבלה. כלומר מה שיוצא פה זה הכנסת התאריך בלבד ללא קשר לשעה שבה מישהו ביקר בעמוד הזה. מה שאני רוצה עכשיו זה לעשות עמוד שמקבל כפרמטר בשורת הכתובת את התאריך ומציג את כל העמודות שבהן התאריך הוא התאריך המבוקש. השורה צריכה להראות ככה:http://www.yoyo.com?date=מה לרשום פה
מבינים מה הבעיה? אני רוצהלדעת מה אני רושם בDATE=שווה למה?? חשבתי על הTIMESTAMP עצמו כלומר על מספר INT גדול. יש למישהו רעיון אחר? מישהו עשה כבר דבר כזה ויודע לתת פתרון יותר יעיל? (כי אני צריך גם לעשות לינק שנקרא "יום קודם" וכשלוחצים עליו זה מוריד יום וכו') יאיר