תאריכים לבחירתכם

האגס 1

New member
תאריכים לבחירתכם

עלה כאן רעיון לקיים את המפגש הבא בשילוב עם צפיה ב'הללויה' (שמתברר שהרוב כאן לא מכירים...
). זה הולך להיות אצלי, כאן בי-ם. יש שתי אפשרויות מתי לקיים את המפגש - או באחד מימי חמישי של חודש אפריל, או בחוהמ"פ. נכון שזה נשמע רחוק, אבל לתוכניות לפסח יש נטיה להקבע זמן רב מראש ומנסיון, כדאי לחשוב על זה כבר בתקופה הקרובה. הרעיון לקיים מפגש כזה בשבת כנראה שלא ייתממש, כי יש בינינו גם כמה שומרי שבת שרוצים לראות את הסרט, כמו גם כאלה ללא רכב. אם נקבע בחוהמ"פ, רצוי שזה יהיה ביום הראשון של החג, יום לאחר ליל-הסדר, יום ב' 25.4, וזה כדי לצמצם את הסיכוי לפגוע בתוכניות של אנשים כאן לנסוע לכמה ימים רצופים. אז מה אתם אומרים? חמישי או חוהמ"פ?

Mנטה

New member
אני בעד חוהמ"פ

ואם כבר מעלים את הנושא אז אני גם בעד סדר חברים.

shellyland

New member
סורי. השנה אני מחוייבת למשפחה.

באים לנו איזה חמשת-אלפים דודים מכל מיני ארצות (ארה"ב, ברזיל וצרפת) וכנראה שנעשה השתלטות עויינת על איזה בית מלון למשך החג. חוצמזה, שנה שעברה כבר קיבלתי מאמא שלי ואחותי פטור מהסדר ואין סיכוי לקבל אותו שנתיים רצוף.

האגס 1

New member
זה יכול להיות רעיום לא רע אבל

אם נקיים אותו לא ביום ליל-הסדר עצמו - אני לא רואה איך כל חברי הפורום יצליחו להשתחרר מהמחוייבויות המשפחתיות. אבל יום לפני כן, או במוצאי החג - יכול להיות רעיון לא רע לעשות מעין "סדר פורום אלטרנטיבי". ובאותה הזדמנות - נקפיץ.

shellyland

New member
גמינ בעד חומה"פ, אם כי אני מעדיפה

יום שלישי או רביעי כי, כאמור, כנראה שבחג עצמו אסע לסופ"ש ארוך ואני בספק אם אחזור עד יום שני. לגבי שלישי או רביעי, אני אחזור אליך עם תשובה, כי במסגרת האירועים המשפחתולוגים צפויות לנו גם חגיגות בר מצווה בכותל.

dana2909

New member
אין סיכוי בחוה"מ פסח

אין לי מושג ואני לא רוצה לחשוב על כל המחוייבויות המשפחתיות החדשות שנחתו על עם הטבעת.. לא חושבת על זה ולא מתכננת כלום לימים האלה בינתיים, הם בכל מקרה ינתנו למשפחה.

אני בעד חמישי בערב

חול המועד פסח יוצר בעיות של כשרות וכולי
ולא לשכוח שגם בחול המועד עובדים.

m L m

New member
אין לי מושג מה קורה איתי בפסח

אז אני לא יכולה לתחייב לשום דבר

מה קרה ליומנים שלכם?!

מישהו כאן מתכוון למלא את כל חוה"מ במפגשים יום אחרי יום? לרובכם יש מפגש של תרבות וחסר לכם ש...

למעלה